Keystone logo
ITESO -  Universidad Jesuita de Guadalajara

ITESO - Universidad Jesuita de Guadalajara

ITESO -  Universidad Jesuita de Guadalajara

Johdanto

ITESO on Guadalajaran jesuiitta-yliopisto. Vuonna 1957 perustettu yritys kuuluu jesuiitta-yliopistojen ryhmään maailmassa.

ITESO on Guadalajaran jesuiitta-yliopisto. Vuonna 1957 perustettu se kuuluu yli 228 jesuiitta-yliopiston verkkoon ympäri maailmaa. Heillä kaikilla on 450 vuotta vanha jesuiittakoulutuksen perinne. Perinne on historiallisesti ollut maailman ajattelun keskipisteessä ja tunnetaan johtajien kouluttamisesta kaikilla tieteen ja taiteen aloilla.

ITESO tunnetaan akateemisesta huippuosaamisestaan, syvällisestä huolestumisestaan sekä paikallisissa että globaaleissa tilanteissa ja sitoutumisestaan ihmisten elinolojen parantamiseen. Sen kattavan koulutusprojektin tavoitteena on kehittää älykkyyttä ja herkkyyttä, kouluttaa vapaita ja sosiaalisesti vastuullisia nuoria miehiä ja naisia elämää varten ympäristössä, joka on ihanteellinen löytämiseen ja kasvamiseen.

Opiskelu ITESOssa tarkoittaa jeesuiittakoulutuksen jakamista puolitoista miljoonalle opiskelijalle ympäri maailmaa.

Voit olla osa monikulttuurista ympäristöä ja opiskella yli 9000 opiskelijan kanssa Meksikosta ja muista maista, kuten Argentiina, Brasilia, Yhdysvallat, Ranska, Suomi, Hollanti ja Sveitsi, jotka opiskelevat yliopistossamme akateemisen vaihto-ohjelman kautta .

ITESOn toiminta-ajatus

121981_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg
Naassom Azevedo / unsplash

ITESO on kristillisen inspiraation omaava yliopisto, joka on uskottu Jeesuksen seuralle. Se pitää itseään jatkuvasti kasvavana ihmisyhteisönä

Sen tehtävä on:

  • Muodostaa päteviä, vapaita ja sitoutuneita ammattilaisia, jotka ovat valmiita asettamaan olemuksensa ja toimintansa yhteiskunnan palvelukseen.
  • Laajentaa tiedon ja kulttuurin rajoja jatkuvassa totuuden etsinnässä.
  • Ehdottaa ja kehittää vuoropuhelussa eri yhteiskunnallisten järjestöjen kanssa elinkelpoisia ja asiaankuuluvia ratkaisuja järjestelmien ja instituutioiden muuttamiseksi.

Kaikki tämä oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän yhteiskunnan rakentamiseksi.

Näkemys

Aseta itsensä johtavaksi stipendien, sosiaalisten aloitteiden sekä yliopiston kehityksen ja kasvun varainhankintahankkeiden edistäjäksi tekemällä yhteistyötä muiden alojen kanssa muodostamaan tehokas tiimi, joka tarjoaa palvelua, helpottaa tiedotusta ja tukee institutionaalista strategiaa.

Sijainnit

  • Tlaquepaque

    Anillo Periférico Sur Manuel Gómez Morín,8585, 45604, Tlaquepaque

Kysymyksiä