Keystone logo
© Elisava
Institut Tecnic Tecnologic Internacional

Institut Tecnic Tecnologic Internacional

Institut Tecnic Tecnologic Internacional

Johdanto

ITTI Sports Institutessa keskitymme kouluttamaan innovatiivisia ammattilaisia urheilualalle. Tarjoamme käytännönläheisiä ohjelmia ja teemme yhteistyötä johtavien yritysten kanssa varmistaaksemme menestyksekkään työllistymisen. Tavoitteenamme on olla maailmanlaajuinen johtaja urheilujohtamisen koulutuksessa, ja meidät tunnustetaan akateemisesta huippuosaamisestamme, sopeutumiskyvystämme ja innovaatiostamme sekä valmistuneiden opiskelijoidemme myönteisestä vaikutuksesta maailmanlaajuiseen urheilualaan.

Viisumivaatimukset

Viisumit ja oleskeluluvat

Opiskelija on vastuussa tarvittavien asiakirjojen käsittelystä saadakseen asiakirjat oleskelustaan ja laillisesta pysyvyydestään siinä valtiossa, jossa ohjelmaa opetetaan.

Riippuen koulutusohjelmasta, johon hän on ilmoittautunut, opiskelija saa tarvittavan ja/tai pakollisen tai täydentävän opetusmateriaalin opetusryhmän arvioiden mukaan. Virallisen koulutuksen yhteydessä opiskelija saa virallisen materiaalin teknologian valmistajalta; Jos valmistaja ei toimita sitä, opiskelijalle toimitetaan materiaali, jonka akateeminen johto harkitsee sertifioinnin saamiseksi, sekä täydentäviä aktiviteetteja ja työpajoja, jotka varmistavat virallisen kokeen läpäisemisen. Kun koulutusta ei luonteensa vuoksi voida virallisesti sertifioida valmistaja, saat täydentävän materiaalin, jonka opetustiimi pitää optimaalisena oppimisesi ja PFM:n (Final Master's Project) kannalta.

Samoin tapauksesta riippuen ja opiskelijan pyynnöstä ennen koulutuksen alkamista ITTI antaa opiskelijan käyttöön tarvittavan korkean teknisen pätevyyden omaavan materiaalin, ohjelmistot ja laitteet, joita opiskelijoiden tulee käyttää aina ja kaikkialla noudattaen ohjaajien ohjeita ja/tai käyttöohjeita. Mainitun materiaalin huonontuminen, joka johtuu opiskelijan ilmeisestä virheellisestä käytöstä, pakottaa opiskelijan kattamaan kustannukset, jotka syntyvät huonontuneen laitteen alkuperäiseen ja/tai toimintakuntoon palauttamisesta tai materiaalia.

Opiskelija on yksin vastuussa kaikesta sisällöstä, jonka hän itse tuottaa, kehittää ja/tai levittää ITTI:ssä tai missä tahansa virtuaalisessa tai fyysisessä mediassa (verkko, sosiaaliset verkostot, lehdet jne.), jonka ITTI omistaa. ITTI on vapautettu kaikesta vastuusta, joka saattaa syntyä opiskelijoiden levittämän sisällön suhteen käytettäessä mitä tahansa edellä mainittua mediaa.

Apurahat ja rahoitus

Apurahat myönnetään ansioiden ja/tai taloudellisen tarpeen perusteella vastaavan stipendin myöntävän tahon määräämin ehdoin.

ITTI:n tai muiden tahojen myöntämät erilaiset stipendit ja promootiot ohjelmiin pääsyä varten eivät ole kumulatiivisia keskenään, ellei stipendin tai ylennyksen perusteella ole nimenomaisesti määrätty.

Sijainnit

  • Barcelona

    Ronda del General Mitre, 116, 08021, Barcelona

Kysymyksiä