Keystone logo
Institut Tecnic Tecnologic Internacional Jalkapallo-oikeuden maisteri
Institut Tecnic Tecnologic Internacional

Jalkapallo-oikeuden maisteri

Barcelona, Espanja

9 Months

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Etäopiskelu, Kampuksella

Johdanto

Maailmanlaajuisesti uraauurtava ohjelma, jossa jaat luokkahuoneen jalkapallo-oikeuteen erikoistuneiden tärkeimpien instituutioiden ja asianajotoimistojen ammattilaisten kanssa; se avaa ovet ainutlaatuisiin ammatillisiin mahdollisuuksiin.

Ohjelman ovat suunnitelleet akateemiset johtajamme Daniel Cravo ja Andrea Bozza, ja se on kehitetty yhdessä urheilualan tunnettujen ja arvostettujen lakimiesten ja viranomaisten kanssa jalkapallojuristien kansainvälisen yhdistyksen AIAF:n suojeluksessa.

AIAF:n osallistumisen ja tärkeimpien jalkapalloyhteisöjen tervetulleen tuen ansiosta voit nauttia poikkeuksellisesta kokemuksesta: verkostoitumistapahtumista, ammatillisista vierailuista, mentoroinnista, kansainvälisistä matkoista ja harjoittelupaikoista huippuorganisaatioissa.

Yleiset tavoitteet: Master-ohjelman tavoitteena on varmistaa, että opiskelijat oppivat ja kokevat jalkapalloalan toistuvia oikeudellisia, strategisia ja päätöksentekoon liittyviä kysymyksiä.

Luentojen yhteydessä opiskelijoille esitellään joitakin jalkapalloalan yleisimpiä kysymyksiä. Heitä pyydetään erityisesti käsittelemään - ja hoitamaan - erityistilanteita i) soveltamalla taitojaan, ii) arvioimalla jalkapallotoiminnan vivahteita oman oppimisensa valossa ja iii) ehdottamalla vaihtoehtoja käsiteltävänä olevien tapausten ratkaisemiseksi.

Opettajat opastavat oppilaita tutkimaan, analysoimaan ja soveltamaan taitoja, joita tarvitaan ongelmanratkaisuharjoitusten suorittamiseen.

Maisterikoulutuksen lopussa opiskelijat pystyvät mieluiten käsittelemään - ja asettamaan oikeaan asiayhteyteen - joitakin yleisimpiä jalkapalloalan liiketoimintaan liittyviä kysymyksiä sekä valitsemaan ja soveltamaan muodollisia ja aineellisia perusteluja, jotka soveltuvat parhaiten kuhunkin konkreettiseen tilanteeseen, koska heidän kykynsä tunnistaa jalkapalloalan oikeudellisen toimintaympäristön erityispiirteet ja erityispiirteet ovat parantuneet. Toisaalta odotetaan, että hankitut tiedot yhdessä kunkin opiskelijan valmiuksien ja oman edun tavoittelun kanssa voivat myös johtaa innovatiivisten ideoiden ja lähestymistapojen luomiseen.

ITTI:n sertifiointi yhteistyössä AIAF:n kanssa.

Hanki ITTI:n sertifioima ja AIAF:n (International Association of Football Lawyers) hyväksymä arvostettu tutkinto, joka avaa sinulle alan ovet.

Ihanteelliset opiskelijat

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä