Keystone logo
Institut Tecnic Tecnologic Internacional Kansainvälisen urheilun johtamisen maisteri
Institut Tecnic Tecnologic Internacional

Kansainvälisen urheilun johtamisen maisteri

Barcelona, Espanja

4 Months

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Sekoitettu, Etäopiskelu, Kampuksella

Johdanto

Tässä maisterintutkinnossa opit täysin käytännönläheisesti ja todellisten tapausten avulla strategioita ja menetelmiä, joita seurojen, liittojen, kansainvälisten organisaatioiden ja urheilualan tärkeimpien yritysten johtajat ja johtohenkilöt käyttävät. Koulutuksen aikana tutustut urheilun lainsäädäntöön, etiikkaan ja politiikkaan sekä alaa muokkaaviin sosiaalisiin, kulttuurisiin ja poliittisiin tekijöihin, jotka auttavat sinua ymmärtämään urheilujohtamisen monimutkaista ja monitahoista luonnetta ja valmistavat sinua menestymään erilaisissa tehtävissä alalla. Lisäksi osoitteessa tutustut alan uusimpiin teknologisiin innovaatioihin ja opit käyttämään niitä tehokkuutesi ja vaikuttavuutesi parantamiseksi. Tähän sisältyy tietojen analysoinnin, urheilutieteen ja digitaalisen markkinoinnin tuntemus sekä se, miten näitä teknologioita voidaan käyttää fanikokemuksen parantamiseen ja tulojen tuottamiseen. Lisäksi työelämän ammattilaisista koostuvan tiedekunnan sekä SISÄLTÄVIEN HARJOITTELUJEN ansiosta alat verkostoitua alan huippuammattilaisten kanssa ja solmit yhteyksiä, jotka voivat johtaa tuleviin työllistymismahdollisuuksiin.

Maisterin tutkinnon päätavoitteet ovat:

  • Antaa opiskelijoille tiedot ja taidot, joita he tarvitsevat menestyäkseen urheiluhallinnon dynaamisessa ja kilpailukykyisessä maailmassa.
  • Kehittää opiskelijoiden johtamistaitoja ja tarjota välineitä, joiden avulla heistä voi tulla tehokkaita urheilualan johtajia.
  • Auttaa opiskelijoita ymmärtämään urheilujohtamisen monimutkaista ja monipuolista luonnetta ja valmistaa heitä menestymään monissa eri tehtävissä alalla.
  • Edistää opiskelijoiden kriittistä ajattelua ja analyyttisiä taitoja, jotta he voivat arvioida tehokkaasti monimutkaisia tilanteita ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä urheilualan dynaamisissa ja muuttuvissa ympäristöissä.

Mitä tämä urheilujohtamisen maisteriohjelma sisältää?

Urheilun liiketaloudelliset näkökohdat

Saat käsityksen urheilualan sisäisistä näkökohdista ja lähestyt sitä liikkeenjohdollisesta näkökulmasta.

Markkinointi ja johtaminen

Maisterin tutkintoon sisältyy kattava markkinointiohjelma, joka on keskittynyt erityisesti urheilualaan ja jossa käsitellään muun muassa sponsorointia, tapahtumia ja tekniikoita näkyvyyden ja maineen lisäämiseksi.

Rahoittaa

Tutustu kaikkiin urheiluseuran tärkeimpiin tulonlähteisiin ja varallisuudenhallintaan liittyviin näkökohtiin.

Alan viimeisimmät trendit ja innovaatiot

Tutkinnon suorittamalla tutustut urheilujohtamisen uusimpiin innovaatioihin, kuten strategiaan, päätöksentekoon, budjetointiin ja resurssien hallintaan.

Kaksinkertainen sertifiointi ITTI & RFEF

Hanki sekä ITTI:n että Espanjan kuninkaallisen jalkapalloliiton hyväksymä arvostettu tutkinto, joka antaa sinulle etuoikeutetun pääsyn alan mahdollisuuksiin.

Teollisuuden luennoitsijat

Luennoitsijat ovat aitoja käytännön ammattilaisia, joten sinulla on mahdollisuus oppia suoraan urheilualan johtotehtävissä toimivilta henkilöiltä (opettajien saatavuus riippuu ammatillisista sitoumuksista).

Ihanteelliset opiskelijat

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Tietoja koulusta

Kysymyksiä