Keystone logo
IU International University of Applied Sciences

IU International University of Applied Sciences

IU International University of Applied Sciences

Johdanto

Mitä IU tekee toisin?

Yli 100 000 opiskelijaa yli 153 maasta, IU International University of Applied Sciences on Saksan suurin yliopisto. Se tarjoaa valtiollisesti hyväksyttyjä, korkealaatuisia kandidaatin, maisterin ja MBA:n tutkinto-ohjelmia, joita opetetaan englanniksi - aivan uudella lähestymistavalla.

IU:n kampusohjelmat osoitteessa Berliini ja Bad Honnef tarjoavat jäsennellyn mutta joustavan opiskelukokemuksen, jotta voit tasapainottaa opiskelun, työn ja henkilökohtaisen elämän Saksassa. Aikataulussa yhdistyvät henkilökohtaiset opintojaksot ja verkko-opiskelu, joten voit uppoutua vieraaseen maahan ja rakentaa samalla sosiaalista ja ammatillista verkostoasi.

Kummallakin IU:n kampuksella Berliinissä ja Bad Honnefissa pääset osaksi todella elinvoimaista ja kansainvälistä yhteisöä. Nykyaikaiset kampustilat, kannustava oppimisympäristö ja hauskat kampusaktiviteetit antavat sinulle mahdollisuuden kokea opiskelijaelämää Saksassa samalla, kun työskentelet ahkerasti saavuttaaksesi tavoitteesi.

Myös kampuksen ulkopuolisilla päivillä voit räätälöidä oppimistasi IU:n täysin integroidun digitaalisen alustan ja innovatiivisten oppimistyökalujen ansiosta, jotka sisältävät tekoälyteknologiaa, kuten ChatGPT ja Syntea. Kun olet suorittanut opintosi loppuun, sinulla on myös oikeus 18 kuukauden viisumiin opintojen jälkeen, jotta voit aloittaa urasi Saksassa.

Lue lisää IU:sta.

Viisumihakemuksen tuki

Älä murehdi viisumin hankkimisesta Saksaan: me huolehdimme siitä.

Viisumitukikumppanimme ansiosta saat apua koko viisumihakemusprosessin ajan, maksutta. .

Menestyä maailmanlaajuisesti IU:lla

IU:n kautta voit avata ovia uramahdollisuuksiin ympäri maailmaa. IU:n valtiollisesti akkreditoidut ohjelmat antavat sinulle alan kannalta olennaiset tiedot ja kysytyt taidot, jotta voit erottua maailmanlaajuisilla työmarkkinoilla. Opiskelu IU:ssa antaa sinulle myös pääsyn IU:n eksklusiivisiin urapalveluihin ja tapahtumiin verkossa ja yhdistää sinut IU:n maailmanlaajuiseen akateemisten kumppaneiden verkostoon, jotta voit opiskella Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Australiassa.

Miksi IU?

 • Yhdistelmäoppiminen: Osallistu opetusohjelmiin kampuksella vain 2-3 kertaa viikossa.
 • Joustava: Opiskele verkossa oman aikataulusi mukaan loppuviikon ajan.
 • Tutustu työ-opiskeluvaihtoehtoihin Saksassa: jopa 20 tuntia viikossa opiskelun aikana
 • Urasuuntautunut: IU tarjoaa erikoistuneita koulutusohjelmia korkean kysynnän aloilla.
 • Kurssit: yhdistä teoria ja käytännön sovellus tosielämän tapaustutkimuksilla.
 • Aloita urasi Saksassa: valmistumisen jälkeen 18 kuukauden opintojen jälkeisellä viisumilla.
 • Kaikki ohjelmat ovat akkreditoituja: Saksan ja EU:n koulutusstandardien mukaisesti.
 • IU:n tutkinnot ovat kansainvälisesti tunnustettuja, ja ne voidaan muuntaa ulkomailla suoritettaviksi vastaaviksi tutkinnoiksi työtä tai jatko-opintoja varten.
 • WES Canada & US on tunnustanut sen, ja se on Intian yliopistojen liiton (AIU) jäsen.

IU:n tehtävä

Se, mikä ajaa IU:ta, ajaa sinua: IU suunnittelee ohjelmansa mahdollisimman joustaviksi ja innovatiivisiksi – laadusta tinkimättä. He toimittavat erikoisosaamista ja innovatiivisia oppimateriaaleja sekä keskittyvät erinomaisiin opiskelijapalveluihin ja ammattitaitoiseen neuvontaan. IU:n ohjelmat tarjoavat aihekohtaista tietoa ja pehmeitä taitoja tulevaisuuteen suuntautuneella lähestymistavalla sekä digitaalisilla työkaluilla valmistuneiden valmistelemiseksi kansainväliseen liikemaailmaan.

Sijainnit

 • Bad Honnef

  Mülheimer Str. 38, 53604, Bad Honnef

  • Berlin

   Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

   • Berlin

    Berlin, Saksa

    Kysymyksiä