Keystone logo
International University of Japan

International University of Japan

International University of Japan

Johdanto

Yleiskatsaus

Kun International University of Japan perustettiin vuonna 1982, sen tehtävänä oli kehittää tulevia johtajia, joilla on korkea erikoistunut teoreettinen ja käytännöllinen tietämys sekä ymmärrys ja empatiaa maailman erilaisten kulttuurien parissa, mikä lisää heidän kykyään osallistua maailmanlaajuiseen yhteiskunnassa.

Kuluneiden 35 vuoden aikana yli 4 300 maailmanlaajuista johtajaa noin 130 maasta on tullut kansainvälisten suhteiden ja kansainvälisen hallinnan tutkijakouluistamme. Olemme kampuksellamme rakentaneet ainutlaatuisen ja globaalin henkisen yhteisön, joka on ylittämätön maailmassa. Noin 300 opiskelijaa 50 maasta asuu asuntolassa, opiskelee ja tekee tutkimusta yhdessä tiedekunnan kanssa.

Lisäksi olemme kehittäneet runsaan koulutusinfrastruktuurin tietoyhteiskuntaan sopeuttamiseksi, ja niillä on vahva suhde Globaalin viestinnän keskukseen (GLOCOM), joka tietoyhteiskunnan tutkimuksen johtajana korostaa "Chigyo", tiedon tutkiminen.

IUJ , joka sijaitsee Japanin IUJ sydämessä, on ihanteellinen paikka nuorille miehille ja naisille ympäri maailmaa kokoamaan ja oppimaan toisiltaan sekä lahjakkaalta ja monipuoliselta kansainväliseltä tiedekunnalta. Kansainvälisten suhteiden Graduate School (GSIR) ja Graduate School of International Management (GSIM) ovat IUJ opiskelijoille ainutlaatuinen tilaisuus syventää tietämystään politiikka- ja IUJ käyttäen huippuluokan tieto- ja viestintätekniikkaa. Hyvin varusteltu kampus, jolla on erinomainen Matsushitan kirjasto- ja tietopalvelukeskus (MLIC), antaa opiskelijoille mahdollisuuden pysyä tässä nopeasti muuttuvassa globaalissa ja teknologisessa iässä. Vaikka englanti on opetuskieli, japanilaisten kielten kursseja tarjotaan IUJ niin, että ne, jotka haluavat kehittää japanilaista osaamistaan ​​harjoitteluun tai ammatilliseen uraan, jossa japanilaisen kielen taito on tärkeä, voivat tehdä niin. Samaan aikaan japaninkieliset kurssit auttavat ulkomailla oppilaita ymmärtämään paremmin japanilaista kulttuuria ja auttamaan päivittäisessä kulttuurivälitteisessä viestinnässä ja vaihtoissa.

Ne, jotka haluavat harjoittaa ammattia urallaan globaaleissa liikeyrityksissä ja julkisissa organisaatioissa, jättävät IUJ paitsi MBA- tai MA-tutkinnoilla myös elinikäisen henkilökohtaisen ja ammatillisen verkoston kautta maailman, joka on valtava hyödyllinen koko elämäsi ajan.

GSIM ansaitsee AACSB * kansainvälisen akkreditoinnin

20.2.2018 alkaen IUJ on saanut ylpeänä akkreditoinnin AACSB Internationalilta, joka on maailman johtava kauppakorkeakoulujen laadunvarmistusviranomainen. Katso AACSB: n yleiskatsaus, AACSB: n tiedotustila ja alueellinen ilmoitus, joka on lähetetty noin 100 toimittajalle AACSB: n lähimmälle alueellemme. IUJ on tullut yksi neljästä Japanin AACSB-akkreditoidusta yliopistosta, ja Japanissa ensimmäinen akkreditoitu englantilaisen keskikokoinen yliopisto, joka tarjoaa jatko-opintoja.

Tietoja GSIM: stä

GSIM perustettiin vuonna 1988 Amos Tuck School of Businessin ohjauksessa ja yhteistyössä Yhdysvaltain Dartmouth Collegessa. Sen tehtävänä on vaalia viisaita yksilöitä maailmanlaajuiselle liiketoiminnalle ja yhteiskunnalliselle johtajuudelle. GSIM oli Japanissa ensimmäinen amerikkalaistyylinen liiketalous ja ensimmäinen japanilaisen MBA-ohjelma, joka opetti kurssiaan vain englanniksi. Sittemmin GSIM on rakentanut kansainvälisen alumniverkoston, joka ulottuu yli 120 maahan ja alueeseen, ja kehittänyt kampuksensa monimuotoiseksi, monikansalliseksi, monikulttuuriseksi ja monikulttuuriseksi ympäristökeskukseksi, joka koostuu opiskelijoista ympäri maailmaa. GSIM on kehittynyt maailman tunnetuksi kauppakorkeakouluksi, joka on sijoittunut maailman 100 parhaiden kauppakorkeakoulujen joukkoon (esim. The Economist Intelligence Unit).* Tietoja AACSB: stä

AACSB International on perustettu vuonna 1916 Tampella, Floridassa, USA: ssa. Se on maailman johtava yrityskoulujen pitkäaikaisin akkreditointielin, joka yhdistää kasvattajat, opiskelijat ja yritykset luomaan seuraavan sukupolven suuria johtajia . AACSB International on maailman suurin liiketalousliittouma.

AACSB-akkreditointia pidetään suurimmaksi osaksi korkeakoulujen korkeakoulututkinnon akkreditoinnille, joka on "huippuosaamisen tunnusmerkki" liike-elämän koulutuksessa ja joka vastaa korkeimpia laatuvaatimuksia. AACSB-akkreditointi on ansainnut alle 5 prosenttia maailman liikekouluista.

Lisätietoja AACSB: stä on osoitteessa www.aacsb

Infotilaisuudet ja avoimet kampukset

Lue lisää IUJ:sta

Akkreditoinnit

AACSB-akkreditoitu

Sijainnit

  • Niigata

    International University of Japan 777 Kokusai-cho, Minami Uonuma-shi , 949-7277, Niigata

Kysymyksiä