Keystone logo
© Domus Academy
International University of Languages and Media

International University of Languages and Media

International University of Languages and Media

Johdanto

Historia ja Missio

"Tiedä, osaa olla, tietää, miten tehdä". Se on näistä kolmesta seikasta, IULM yliopisto on perustanut opetuksen tehtävänsä, ottaa mallia periaatteet UNESCO. Kun voimaa sen kutsumus on integroida kulttuuri- osaamista ja ammatillista osaamista, yliopisto on sen hyvin lähtien yli 40 vuotta sitten aina esitteli itsensä kohtauspaikka akateemisen maailman ja työmarkkinoita.

Istituto Universitario di Lingue Moderne (IULM) perustettiin vuonna 1968 Fondazione Scuola Superiore per Interpreti e Traduttori, innoittamana senaattori Carlo Bo ja professori Silvio Baridon. Alusta alkaen idea projekti oli tyydyttää työmarkkinoiden perustuu analyyseihin nykysuuntauksiin.

70-

IULM, koska se oli sitten tunnettu, keskittänyt huomionsa kielten opiskeluun, välttämätön edellytys päästä entistä kansainvälisille markkinoille ja yhteyksissä panostanut taiteen ja kulttuurin markkinoilla.

80-

Yliopisto oli ensimmäinen Italiassa hahmottaa miten maailma viestinnän ja kulutusyhteiskunnan oli kehittyvä, ja näin ollen se näki tarvetta päivittää kursseja antamalla tietyn joukon työkaluja. Se on tällä kaudella, että se perustaa Scuola Speciale di Relazioni Pubbliche.

90-luvulla

Vuosikymmen joka merkitsee lopullista aseman vahvistaminen yliopiston alalla viestintä: tiedekunnan viestinnän ja viihteen Studies yhteyteen perustetaan yliopiston ensimmäinen tiedekunnan Vieraat kielet ja kirjallisuus. Vuonna 1998 yliopistossa siirtyvät sen nykyinen nimi: Libera Università di Lingue e Comunicazione IULM.

Vuodesta 2000 nykypäivään

Jatkaen kiinnittää huomiota dynamiikka työelämän, IULM yliopisto aikoo myös sen tavoitteena on tarjota opiskelijoilleen kulttuurikoulutusta innovatiivisten opinto. Perustettiin vertailukohtana opetuksen aloilla kielten ja viestinnän, se on nyt tullut myös osaamiskeskuksena matkailu- ja hyödyntämistä kulttuuriperintöä. Sen 4 Tiedekunnat, First Cycle Degree Kurssit, Second Cycle tutkintoihin, lukuisat maisterikoulutusohjelmissa ja post-kokemus kursseja, yliopisto tarjoaa täydellisen valikoiman kursseja kaikilla tasoilla.

Tehtävä

Tehtävänä IULM yliopiston on kouluttaa ja opettaa ammattilaiset voivat vastata haasteisiin ja ahne mahdollisuuksia kehittyvillä kansainvälisillä markkinoilla ja skenaarioita, samalla muotoiluun miehet ja naiset tietoisiksi omista olento ja arvoista.

IULM takaa sen opiskelijoiden syvä kulttuuritietoutta ja vankka yliopistokoulutus - sekoitus teoria ja käytäntö: se vahvistaa yhtenäinen lähestymistapa, joka on osoittautunut erittäin hyödyllinen paitsi auttaa opiskelijoita onnistuneesti tulla työelämään, vaan myös auttaa heitä löytää henkilökohtaista tyydytystä elämässään.

IULM yliopisto on aina pitänyt itseään edelläkävijä: vuosien varrella se on voinut ennakoida trendejä ja sopeutua muutoksiin, jotka toimivat dynaamisena keskustelukumppani jatkuvasti kehittyvässä järjestelmässä. Nykyään se on vakiintunut instituutio sosioekonomisen mekanismeja sen vaikutusaluetta: etuoikeutetun ehto, jonka se lähestyä tärkeitä kuin akateemiset laitokset ja laitokset, jotta voidaan ehdottaa yhteisiä hankkeita, jotka voivat tuottaa lisäarvoa opetuksen ja tutkimuksen.

IULM lyhyesti

Ei vain sanoja. Arvo IULM yliopiston piilee myös sen lukuja.

kansainvälisten suhteiden

Tiedä maailma rakentaa tulevaisuutta. Tämä on kansainvälistyminen politiikkaa IULM. Yliopisto kannustaa vaihto ulkomaisten yliopistojen ja yritysten opiskelijoiden, valmistuneiden ja opettajat.

IULM tyytyväinen monet ulkomaiset opiskelijat sekä vierailevat professorit ja järjestää toimintaa alaisuudessa Euroopan yhteisön hankkeisiin tai yhteistyössä yliopistojen välisen verkkojen kehittämiseksi koulutus- ja tutkimus-asiakaspalveluissa.

Tämä merkitsee entistä enemmän mahdollisuuksia opiskelijoille osallistua opetukset ja suorittaa kokeita ulkomailla, kannustaa heitä kokeilla uusia ja haastavia kokemuksia ja harjoittaa tätä rikastaminen, joka tulee tapaaminen muissa kulttuureissa. Se antaa myös valmistuneet ja undergraduates mahdollisuus hyötyä arvokas ja ammatillisesti oikeutettuja työkokemusta. Tätä varten IULM on myös osallistunut useisiin asiaan projekteja ja on myöntämällä stipendejä kolmi- tai kuuden kuukauden työkokemuksen eri yrittäjyyden aloilla kaikkialla Euroopassa.

Opiskelijoiden liikkuvuuden helpottamiseksi ja akateemista tunnustamista opintojen ulkomailla, IULM on hyväksynyt Euroopan Credit Transfer System (ECTS). Kyseessä oli alun perin Tilisiirto-, ECTS on kehittynyt kokoamisjärjestelmään käytettäväksi kaikilla tasoilla: institutionaaliset, alueellisella, kansallisella ja Euroopan tasolla.

Toinen tulos Näiden toimien vakiinnuttaminen yliopiston suhdeverkosto muiden johtavien yliopistojen Euroopassa ja monet instituutiot ja yritykset osallistuvat tarjoavat työtä kokemuksia.

Sijainnit

  • Milan

    Via Carlo Bo, 1 , 20143, Milan

Kysymyksiä