Keystone logo
IUMW - International University of Malaya-Wales

IUMW - International University of Malaya-Wales

IUMW - International University of Malaya-Wales

Johdanto

"Ainutlaatuinen kumppanuus, ainutlaatuinen tilaisuus"

Suurin yhteistyö on lopulta Kuala Lumpurissa. Malajan ja Walesin kansainvälinen yliopisto ( IUMW ) on Malayn yliopiston ja Walesin yliopiston välinen keskinäinen kumppanuus.

IUMW on ensimmäinen Kaakkois-Aasian yliopisto, joka hyväksytään Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakouluopetuksen (HEA) jäsenenä, joka on tunnettu brittiläinen korkeakouluopetusta ja -opetusta.

Hyödyntämällä kummankin korkeakoulun erinomaisesta saavutuksesta IUMW tarjoaa yhdessä oman akateemikonsa kanssa joukon perustutkintoja ja jatko-opintoja sekä paikallisille että kansainvälisille opiskelijoille. Pyrimme olemaan kattava tutkimuslähtöinen yliopisto, tunnustettu innovatiivisesta opetuksesta ja oppimisesta, tutkimuksesta, sosiaalipalveluista ja koulutuksen johtamisesta.

Näkemys

Visiomme on olla esimerkillinen ja innovatiivinen kansainvälinen korkeakoulu, joka tunnetaan diplomaatteistaan, jotka ovat maailmanlaajuisten vaatimusten kannalta tärkeitä ja luovat arvoa liike-elämän, kaupan, tieteen ja teknologian avoimelle ja yhteistyölle.

Tehtävä

Toimintamme ydin on luoda ja ylläpitää kansainvälistä korkeakoulua, jonka erottuva brändi vastaa maailmanluokan huippuosaamista opetuksessa, oppimisessa, tutkimuksessa ja innovaatiossa. Valmistuvat ovat brändin suurlähettiläät, jotka ovat sekä paikallisten että globaalien markkinoiden liikkeellepanevia voimia.

Perusarvot

  • Tavoitteenamme saavuttaa visio ja tehtävä, nämä keskeiset arvot ohjaavat meitä:
  • Kestävän kehityksen huomioon ottaminen toiminnan keskeisenä järjestäytymisperiaatteena
  • Se on innovatiivinen ja innostuttava
  • Oleellista pysyä eturintamassa
  • Olemme rehellisiä ja luotettavia suhteissa sidosryhmiimme
  • Laadun ja huippuosaamisen antaminen ylpeydellä
  • Kannattaa muita innostaa heitä toimittamaan parhaansa

Sijainnit

  • Kuala Lumpur

    International University of Malaya-Wales, Administration Wing, 1st Floor, Block A City Campus, Jalan Tun Ismail , 50480 , Kuala Lumpur

Kysymyksiä