Keystone logo
International University Of Sarajevo IUS

International University Of Sarajevo IUS

International University Of Sarajevo IUS

Johdanto

International University of Sarajevo on voittoa riippumaton korkeakoulun joka itsenäisesti rahoittaa toimintaansa. Se tarjoaa koulutusohjelmia kaikissa kolmessa tutkimuksessa jaksoa, sekä erityisiä ammatillisen kehityksen ohjelmia rekisteröity alueilla.

Hormonikierukka on akkreditoitu kansallisen Virasto kehittämisyksikkö ja laadunvarmistus ja on lueteltu valtion rekisteriin akkreditoitu korkeakoulujen Bosnia ja Hertsegovinassa. Yliopisto on avustava jäsenenä Euroopan yliopistojen liiton (EUA) ja täyden jäsenenä International Association of Universities (IAU). Lisäksi kaikki seitsemän ohjelmat edustettuna Keystone ovat hyväksymiä AQ Itävalta kuusi vuotta syyskuun 2016 hormonikierukka seuraa neljän vuoden tutkintorakenne Klo ylioppilastasoinen. Ohjelmat ovat yhteensopivia Bolognan järjestelmän ja mahdollistaa vapaan siirron luottojen kautta op. Kandidaatin tutkinnon hormonikierukka on arvoltaan 240 opintopistettä. maisterin ohjelma IUS kestää yksi vuosi on arvoltaan 60 opintopistettä.

Kieli vaatimukset

Viestinnän kieli ja koulutus klo IUS on EnglantiJa kaikille mahdollisille opiskelijat tarvitsevat todisteen kielitaidosta (IELTS 6 tai TOEFL IBT 79). Opiskelijat, joilla ei ole tätä taitotason voi opiskella Englanti Language School, kunnes ne ovat valmiita heidän tiedekunnan opintojen kieli-viisas.

Osallistumismaksut

At ylioppilastasoinen kustannukset ohjelman alkaa 3600 Euro asianomaisten stipendejä. varten maisterin Genetiikan ja biotekniikka maksu on 3500 Euro. Varten Kansainväliset suhteet ja Sähkötekniikka ja elektroniikka-ohjelmat, Maksu on 3000 Euro.

Sijainnit

  • Sarajevo

    Hrasnička cesta 15 Ilidža , 71210, Sarajevo

Kysymyksiä