Keystone logo
Japan Lutheran College

Japan Lutheran College

Japan Lutheran College

Johdanto

Tehtävänä tässä koulussa on kouluttaa henkilöitä, jotka "palvella Jumalaa ja maailman Kristuksen hengessä" läpi "ohjeita, jotka arvot jokaisella yksilöllä."

Christian Instruction

Kristinusko - perustajien henki, joka tukee Japani luterilainen College

Kristinusko, perustajajäsen henki, joka on JLC perintö, ei vain näy luentoja, mutta on osa kaikkea kampuksen elämää. Paljon voidaan oppia ja sai päivittäisestä vuorovaikutus tiedekunnan henkilökunta ja muut opiskelijat.

Japani luterilainen College on Campus Christian Center, jossa kappalainen (pastori) tarjoaa johtajuutta kaikille palvonnan liittyvää toimintaa ja ohjelmia kampuksella. Kappalainen palvelee kappalainen assistentti, yhdessä muiden auttajien ja opiskelijoiden vapaaehtoisia, jotka muodostavat Jumalanpalvelus komitean. On kappeli palveluja jokaisella luokalla päivä. Vaikka palvonta ei ole pakollista, se tarjoaa paikka, jossa henkilökunta ja opiskelijat voivat kokoontua yhtenä kuuli Jumalan Sana, ja liittyä rukoukseen. Kautta viestit esitetään tässä on mahdollisuuksia nähdä toisen puolen niistä ihmisistä, jotka olemme vuorovaikutuksessa päivittäin.

Perusta meidän "Lutheraness" - ikäänkuin-ylistää Jumalaa ja edistää rakkautta lähimmäisiämme ihmisille löytyy tämän kristillisen opetuksen. Toivomme, että vuosien opiskelua JLC ei vain johda tietoja ja taitoja, mutta se on aika, että syvästi vaikuttaa jokainen meistä yksilöinä.

Sijainnit

  • Tokyo

    3 Chome-10-20 Osawa, Mitaka-shi, 181-0015, Tokyo

    Kysymyksiä