Keystone logo
JMC Academy

JMC Academy

JMC Academy

Johdanto

JMC Academy on luovien alojen koulutuslaitos, jonka kampukset sijaitsevat Sydneyssä, Melbournessa ja Brisbanessa. Se perustettiin 40 vuotta sitten, ja se oli Australian ensimmäinen yksityinen korkeakoulu, joka sai äänitekniikan, digitaalisen television ja digitaalisen multimedian akkreditoinnin.

Luova yhteisömme koostuu musiikin, äänitekniikan, elokuvan, viihdeliiketoiminnan, visuaalisen viestinnän, animaation, pelisuunnittelun ja näyttelemisen opiskelijoista. Opiskelijat hyötyvät tieteenalojen välisistä yhteistyö- ja verkostoitumismahdollisuuksista, jotka valmistavat heitä entisestään pitkälle ja tyydyttävälle uralle luovilla aloilla.

Alumnimme elävät intohimoaan luovilla urallaan ympäri maailmaa, mikä todistaa, että on mahdollista tehdä uraa tekemällä sitä, mitä rakastat. Kutsumme sinut tulemaan ja tutkimaan, miltä luova ura voi näyttää sinulle.

Miksi opiskella JMC Academy

JMC Academy keskitymme tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuksia luoda, yhdistää ja kehittää taitojaan tukevassa yhteisössä. Pidämme luokkakoot pieninä, jotta voimme tuntea jokaisen oppilaan toiveet, vahvuudet, heikkoudet ja luovan äänen. Luovien alojen erikoisalojen pieni kurssitarjontamme tarkoittaa, että voimme säännöllisesti päivittää ja jalostaa kurssejamme ja tekniikkaamme ollakseen tulevaisuuteen keskittyviä ja relevantteja alan kehitykseen. Kansainvälinen samanhenkisten oppilaitosten verkostomme varmistaa, että voimme vertailla ohjelmiamme kansainvälisten standardien kanssa ja varmistaa, että opiskelijamme voivat päästä työelämään luottavaisin mielin missä päin maailmaa tahansa he menevätkin.

Kampuksen ominaisuudet

Sydney: JMC Academy Sydneyn kampus on huippumoderni laitos, joka sijaitsee Ultimossa, Sydneyn keskustassa. Se on kymmenen minuutin kävelymatkan päässä keskusasemalta (Sydneyn päärautatieasemalta), ja sinne pääsee helposti bussilla ja pikajunalla. Chinatown, Spanish Quarter, Darling Quarter ja Paddy's Markets ovat kaikki helpon kävelymatkan päässä. JMC Academy Sydneyn kampus on lähellä Sydneyn viihde- ja messukeskuksia ja helpon matkan päässä Darling Harbourista.

Melbourne: JMC Academy Melbournen kampus sijaitsee Etelä-Melbournessa, vain lyhyen raitiovaunumatkan päässä Southern Crossin ja Flinders Streetin rautatieasemalta. JMC Academy sijaitsee historiallisella alueella Melbournessa. Joissakin Etelä-Melbournen viehättävissä perintörakennuksissa on musiikkistudioita, levy-yhtiöitä sekä animaatio-, elokuva- ja televisiotuotantotaloja. Kampus sijaitsee kymmenen minuutin päässä Melbournen taidealueelta, jossa on suuria australialaisia taideyrityksiä ja -paikkoja.

Brisbane: JMC Academy uusi, mittatilaustyönä rakennettu Brisbanen kampus sijaitsee Etelä-Brisbanessa, vain lyhyen kävelymatkan päässä Etelä-Brisbanen rautatieasemalta. Etelä-Brisbane tunnetaan sekä taiteen pääkaupungiksi että koulutuskeskukseksi Queenslandissa, osavaltiossa, joka houkuttelee opiskelijoita ympäri maailmaa, jotka nauttivat rennosta elämäntyylistä ja lämpimästä säästä. JMC Academy Etelä-Brisbanen kampus on vain muutaman minuutin päässä Queenslandin modernin taiteen galleriasta, museosta ja esittävien taiteiden keskuksesta.

  Sijainnit

  • South Melbourne

   208 Park Street, South Melbourne, Australia, 3205, South Melbourne

  • South Brisbane

   75 Grey Street, South Brisbane QLD, Australia, 4101, South Brisbane

  • Ultimo

   561 Harris Street, Ultimo, NSW, Australia, 2007, Ultimo

  • Sydney

   561 Harris Street, 2010, Sydney

  • Brisbane

   75 Grey Street, , Brisbane

  • 316

   208 Park Street, 3205, 316

  Kysymyksiä