Keystone logo
© Eva Dang
Unicaf - Liverpool John Moores University

Unicaf - Liverpool John Moores University

Unicaf - Liverpool John Moores University

Johdanto

Unicaf on toiminut yhteistyössä Liverpool John Moores Universityn kanssa tarjotakseen erilaisia kursseja.

Tietoja Liverpool John Moores Universitystä

Nykyään Liverpool John Moores University on elinvoimainen yhteisö, johon kuuluu yli 23 000 opiskelijaa yli 100 maasta ympäri maailmaa, 2400 henkilökuntaa ja 250 asteen kursseja. Laitoksena olemme häpeämättömästi kunnianhimoisia - opiskelijamme, henkilökuntamme ja laajemman globaalin yhteisön puolesta. Olemme käymässä renessanssia, koska opetuksemme ja tutkimustemme vahvuus ylittää edes omat korkeat odotuksemme. Olimme yksi kansallisesti korkeimmista kiipeilijöistä vuoden 2014 Research Excellence Framework -ohjelmassa, joka arvioi tutkimuksen laatua Isossa-Britanniassa.

Tietoja kumppanuudesta Unicafin kanssa

Liverpoolin John Mooresin yliopiston ja Unicafin kumppanuus yhdistää molempien organisaatioiden resurssit ja kyvyt tarjota innovatiivisia oppimisratkaisuja ja ohjelmia, jotka toimitetaan täysin verkossa monien ammattilaisten tarpeisiin.

Unicaf on yksi anteliaisimmista apurahaohjelmista. Ohjelma tukee opiskelijoita, joiden kotipaikka on Afrikassa, ja tarjoaa mahdollisuuksia opiskeluun online-ohjelmissa, joita tarjotaan yhteistyössä Liverpoolin John Mooresin yliopiston kanssa paljon halvemmalla.

Unicafin apurahaohjelman ensisijaisena tavoitteena on tehdä koulutuksesta edullinen alipalveluneilla alueilla asuville opiskelijoille ja tarjota heille mahdollisuuksia jatkaa akateemisia opintoja ja ansaita kansainvälisesti tunnustettuja pätevyyksiä.

Kumppanuuden kautta tarjottavat ohjelmat toimitetaan kansainvälisestä näkökulmasta, jonka tarkoituksena on varmistaa, että opiskelijat ovat valmiita työskentelemään globaaleilla markkinoilla ja saavat tuottoa koulutusinvestoinneistaan. Unicaf, Liverpoolin John Mooresin yliopiston online-toimituskumppanina, tarjoaa yliopiston ohjelmat saataville verkossa tarjoamalla huipputason verkko-oppimisympäristön, jota täydennetään voimakkaasti monitasoisella opiskelijatuella.

Kumppaneilla on laaja kokemus laadun, innovatiivisen opetuksen ja oppimisen sekä jatkuvan ammatillisen kehityksen tarjoamisesta.

Liverpoolin John Mooresin yliopisto vastaa ohjelmien akateemisesta laadusta ja myöntää tutkinnot. Lisätietoja on Liverpool John Moores University -sivustolla.

Unicaf on Liverpoolin John Mooresin yliopiston (Iso-Britannia) globaali jakelukumppani, joka vastaa verkko-opiskelijoiden rekrytoinnista, pääsystä, ilmoittautumisesta ja tuesta etäopetukseen hyväksyttyihin yliopistopalkintoihin. Valmistuttuaan opiskelijat saavat Liverpool John Moores University -palkinnon.

 • Näkemyksemme
  • Olemme kunnianhimoinen ja tulevaisuuteen suuntautuva laitos, joka haastaa sopimukset ja uskoo intohimoisesti yhden yliopiston käsitteeseen - yhteisöön, joka työskentelee yhdessä saavuttaakseen yhteiset opiskelijakeskeiset tavoitteet selkeässä strategiassa.
  • Visiomme on olla tunnustettu moderniksi kansalaisyliopistoksi, joka tarjoaa ratkaisuja 2000-luvun haasteisiin.
 • Meidän arvomme
 • muutos
 • Uskomme koulutuksen voimaan ajaa muutosta sosiaalisten, kulttuuristen ja taloudellisten rajojen yli.
 • Innovaatio
 • Olemme innovatiivisia ja edistyksellisiä ja yrittäjähenkeä; ajattelemme luovasti uusia tapoja tehdä asioita.
 • erinomaisuus
 • Pyrimme korkeimpiin vaatimuksiin kaikessa mitä teemme.
 • kumppanuus
 • Uskomme, että työskentelemällä yhdessä kumppanuudessa voimme saavuttaa vahvoja ja kestäviä tuloksia
 • johto
 • Uskomme johtavan tietä, haastavaa konventtia ja murtamaan uuden kentän.
 • Yhteisö
 • Uskomme asiantuntemuksen jakamisen voimaan ja ihmisiin, jotka tulevat yhdessä yhteiseen tarkoitukseen.

Online-kokemus

Verkko-oppiminen on mullistanut korkeakoulutuksen sen tarjoamien monien etujen vuoksi. Verkko-opiskelijana voit oppia omaan tahtiisi ja aikaansi paljon pienemmillä kustannuksilla.

Online-tutkinnon suorittaminen voi myös herättää joitain kysymyksiä ja huolenaiheita. Se on uusi ja tuntematon kokemus, joten on luonnollista olla epävarma siitä, mitä odottaa ja miten prosessi etenee.

Opiskelijaneuvonantaja opastaa sinut läpi koko prosessin etukäteen ja auttaa sinua kaikissa vaiheissa ensimmäisestä kontaktista valmistumiseen, mutta tarjoamme myös seuraavat lyhyet kohokohdat online-oppimiskokemuksen esittelyyn.

Verkko-oppimisen kohokohdat

Tunnit pidetään online-ympäristössä. Voit kirjautua sisään milloin tahansa. Kun olet verkossa, olet yhteydessä ohjaajiin ja muihin opiskelijoihin, lukea annettuja tekstejä, käyttää digitaalista materiaalia, lähettää tehtäviä ja kommentoida muiden opiskelijoiden tehtäviä. Vaikka sinun on kirjauduttava sisään vähintään kaksi erillistä päivää viikossa, voit tietysti hyötyä suuresti säännöllisestä ja tiheämmästä läsnäolosta.

Verkkokurssikokemus tapahtuu edistyneellä oppimisen hallintajärjestelmällä, joka on suunniteltu helpottamaan opiskelijoiden optimaalista oppimiskokemusta. Koulutusalustan lisäksi, jota käytät yhteydenpitoon tiedekunnan ja muiden opiskelijoiden kanssa, sinulla on myös pääsy e-oppikirjoihin, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden korostaa, merkitä, luoda kirjanmerkkejä, hakea, ladata ja arvioida itse.

Jokainen moduuli on suunniteltu huolellisesti vastaamaan odotuksia tutkimuksen syvyydestä ja laajuudesta, joka vaaditaan palkinnon saavuttamiseksi tietyllä tasolla. Kansainvälisten sopimusten mukaan jokainen palkinto ilmaistaan lukumäärinä, jotta saavutus on siirrettävissä ja läpinäkyvä tuleville työnantajille ja muille korkeakouluille. Suunnitellessaan kunkin ohjelman oppimistoimia on odotettavissa, että keskimääräinen opiskelija käyttää noin kymmenen tuntia opintojen kokonaismäärästä yhden opintopisteen saavuttamiseksi (tämä arvio sisältää kaikki valmistelutyöt, lukemisen, kirjoittamisen, arviointitehtävät, viestintään käytetyn ajan) keskustelufoorumeilla tai virtuaalisissa seminaareissa ja työpajoissa osallistumisesta). Esimerkiksi hakijan, joka osallistuu 20 opintopistemoduuliin, joka kestää kahdeksan viikkoa, voidaan odottaa käyttävän keskimäärin 25 tuntia opintoaikaa viikossa (yhteensä 200 tuntia) moduulin oppimistulosten saavuttamiseksi ja arviointien suorittamiseksi . Vaikka tälle ei ole kovaa ja nopeaa sääntöä (esimerkiksi jokaisella ehdokkaalla on ainutlaatuinen profiili sen suhteen, kuinka kauan heillä on aikaa lukea ja ymmärtää oppimateriaalia tai suorittaa kirjallisia töitä), seuraava luettelo tehtävistä voi auttaa sinun on ymmärrettävä aika, joka tarvitaan ohjelman suorittamiseen onnistuneesti:

Tyypillisessä moduulissa hakijoita vaaditaan joka viikko:

 • Suunnittele heidän opiskeluaikaan moduulissa esitetyn ja ohjaajan ohjaaman viikkotason toimintasuunnitelman mukaisesti
 • Lue tapaustutkimusta ja tausta-aineistoa e-kirjoista ja muista lähteistä
 • Osallistu keskustelufoorumeihin lukemalla kirjoituksia, antamalla vastauksia ja vastaamalla tiettyihin kysymyksiin
 • Valmistele muodostuneet tehtävät, jotka on asetettu (esimerkiksi lähetä vastausluonnos kysymykseen palautetta varten)
 • Valmistele kirjalliset tehtävät ja lähetä ne määräajassa muodollista merkitsemistä ja palautetta varten (tämä ei yleensä ole viikkotehtävä, mutta se voidaan vaatia, yleensä moduulin lopussa)
 • Mieti oppimistasi ja palauta kokemuksesi moduulista ohjaajillesi ja vertaisryhmällesi
 • Samoin kuin kampuksen luokkahuoneessa, verkko-oppimiskokemukseen sisältyy laaja osallistuminen ja vuorovaikutus tiedekunnan ja muiden opiskelijoiden kanssa. Käytät myös online-foorumia kommunikoimaan neuvonantajien, opetusapulaisten ja opetusasiantuntijoiden kanssa.

Kun olet suorittanut tutkinnon, olet oikeutettu osallistumaan johonkin kahdesta vuotuisesta valmistumisjuhlasta Liverpool John Moores Universityssä.

Moduulisekvenssit alkavat useita kertoja vuodessa kysynnän perusteella, joten sinulla on mahdollisuus ilmoittautua ja aloittaa tutkinto-ohjelmasi useita kertoja ympäri vuoden, mikä antaa sinulle joustavuuden, jota ei useimmiten esiinny useimmissa kasvokkain ohjelmissa.

Voit ottaa yhden moduulin kerrallaan. Tämä aikuisille suunniteltu edistynyt oppimismenetelmä antaa sinun keskittää koko keskittymäsi yhdelle aihealueelle ennen siirtymistä seuraavalle, samalla kun ansaitset myös tutkinnon nopeutetussa aikataulussa.

Ansaitsemallasi tutkinnolla on sama arvo, hyväksyntä ja uskottavuus kuin millä tahansa vastaavalla tutkinolla, joka ansaitaan perinteisessä kampusympäristössä.

Tilastot

 • 23 000 opiskelijaa yli 100 maasta ympäri maailmaa
 • 2400 työntekijää
 • 250 asteen kursseja

  Apurahat ja rahoitus

  Unicafin apurahaohjelma

  Sijainnit

  • Liverpool

   Liverpool John Moores University Kingsway House 2nd Floor, Hatton Garden , L3 2AJ, Liverpool

   Kysymyksiä