Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
John Cook School of Business, Saint Louis University

John Cook School of Business, Saint Louis University

John Cook School of Business, Saint Louis University

Johdanto

Vuonna 1910 perustettu John Cook School of Business on maan 15. vanhin kauppakorkeakoulu. Koulu on AACSB:n akkreditoima, ja se tarjoaa perustutkinto-, maisteri- ja tohtorintutkintoja yli 1700 opiskelijalle lukuvuodessa.

Monet koulut ovat AACSB:n jäseniä tai AACSB:n tunnustamia, mutta Saint Louis Universityn kauppakorkeakoulu on yksi harvoista alueellisista kouluista, jotka on akkreditoinut AACSB, International Association for Management Education, joka on kauppakorkeakoulujen tärkein akkreditointielin. AACSB:n akkreditointi takaa kauppakorkeakoulujen jatkuvan laadun parantamisen opetussuunnitelmien, opetusresurssien, opiskelijavalintojen, urasuunnittelun ja -sijoituksen sekä tiedekunnan henkisen panoksen ja pätevyyden osalta.

Kauppakorkeakoulun tilat ovat kasvaneet 75 prosenttia syyskuussa 2000 avatun 15 miljoonan dollarin suuruisen 60 000 neliöjalan laajennuksen myötä. John and Lucy Cook Hall -niminen lisäosa on suunniteltu opiskelijoita ajatellen, ja siinä on runsaasti opiskeluhuoneita, kahvila, kaunis oleskelutila ja tietokoneiden telakointiasemia kaikkialla rakennuksessa. Näiden asemien kautta opiskelijat pääsevät Internetiin, mikä mahdollistaa yksilöllisen tutkimuksen ja pääsyn SLU:n tiettyjen kurssien sivustoille, joilla professorit ylläpitävät ajankohtaisia opetussuunnitelmia ja muita kurssitietoja. Rakennus on avoin, valoisa ja ilmava, ja se tarjoaa monia viihtyisiä kokoontumispaikkoja opiskelua tai seurustelua varten.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • St. Louis

    John Cook School of Business Saint Louis University 3674 Lindell Blvd.

    Kysymyksiä