Keystone logo
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs Diplomi-insinööri digitaalisen median strategiasta ja suunnittelusta
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Diplomi-insinööri digitaalisen median strategiasta ja suunnittelusta

Online USA

12 Months

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Etäopiskelu, Kampuksella

Johdanto

Digitaalinen viestintä on kaikkialla ympärillämme, ja sen vaikutus kasvaa edelleen. Paranna taitojasi saavuttaaksesi kriittiset yleisöt aivan uusilla tavoilla Johns Hopkins Universityn digitaalisen median strategian ja suunnittelun taiteiden maisteriohjelmalla.

Ohjelma keskittyy kysyttyihin digitaalisiin kykyihin, joita huippuorganisaatiot pitävät niin arvokkaina. JHU:n avulla voit vastata heidän tarpeisiinsa – ja valmistaa sinut tuottoisiin rooleihin – ymmärtämällä, miten digitaalinen media ja tarinankerronta kehittyvät. Tämän asiantuntemuksen avulla olet valmis kehittämään strategioita ja luomaan yleisön vaatimaa digitaalista sisältöä.

Opi asiantuntijoilta, jotka auttoivat muokkaamaan digitaalista mediaa sellaisena kuin se on nykyään. Valmistaudu sitten edistämään tätä alaa entisestään oppimalla integroimaan tekoäly, virtuaalitodellisuus ja muut teknologiat digitaalisiin strategioihin. Voit myös muokata ohjelmaa kiinnostuksesi mukaan erilaisilla valinnaisilla aineilla, kuten kursseilla, jotka tutkivat interaktiivista markkinointia, PR:tä, politiikkaa ja mukaansatempaavaa tarinankerrontaa.

JHU suunnitteli MA in Digital Media Strategy and Design -ohjelman kunnianhimoisille ammattilaisille, jotka tarvitsevat joustavuutta oppiakseen verkossa tai työajan jälkeen kampuksella. Voit suorittaa ohjelman 1 – 2 vuodessa ja luokkahuoneessa oppimaasi voi soveltaa urallasi välittömästi. Tämä varustaa sinut huippuluokan todellisilla tekniikoilla menestyäksesi laajalla mediamaailmalla.

Oletko valmis aloittamaan? Lue lisää MA in Digital Media Strategy and Design -ohjelmasta tänään.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä