Keystone logo
Kagawa University

Kagawa University

Kagawa University

Johdanto

Kagawa University on kuusi perustutkintoa ja seitsemän tutkijakoulua. Yliopistotasolla kaikki kurssit suoritetaan japanin kielellä. Sekä vierailevat kansainväliset opiskelijat jatkotutkimuksessa että vierailevat tutkijat voivat suorittaa opintojaan tai suorittaa tutkimustaan englannin välityksellä. Kolme tutkijakoulumme opiskelee luonnontieteitä (lääketiede, tekniikka ja maatalous) ja neljä yhteiskuntatieteitä (koulutus, laki, taloustiede ja johtaminen).

Kagawa University asuu noin 5700 perus- ja 700 jatko -opiskelijaa. Yliopistossamme opiskelee noin 200 kansainvälistä opiskelijaa. Meillä on myös noin 150 lyhytaikaista opiskelijaa monista maista vuosittain. Kagawa University pyrkii jatkuvasti tarjoamaan ympäristön, joka on sekä mukava että oppimista edistävä.

Haluaisin kannustaa tulevia kansainvälisiä opiskelijoita ja tutkijoita tutkimaan syvemmälle Kagawa University tarjoamia mahdollisuuksia. Vaikka se sijaitsee Japanin pääkaupunkiseudun ulkopuolella, olemme epäilemättä yksi johtavista kansallisista yliopistoista, joka keskittyy vahvasti uraauurtavaan tutkimukseen ja kansainväliseen yhteistyöhön.

Kagawan prefektuurissa on leuto ilmasto ja suhteellisen alhaiset elinkustannukset verrattuna muihin Japanin osiin. Koska sijainti sijaitsee Shikokun saarella, Kagawa säilyttää suuren osan perinteisistä japanilaisista piirteistä, mutta samalla Kagawa ei tee kompromisseja nykyaikaiseen asumiseen liittyvistä mukavuuksista.

Sijainnit

  • Takamatsu

    Takamatsu, Japani

    Ohjelmat

    Kysymyksiä