Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Kansas State University Polytechnic Campus

Kansas State University Polytechnic Campus

Kansas State University Polytechnic Campus

Johdanto

Koe Wildcat-tie

Kansas State Universityn ammattikorkeakoulussa me käännymme uskomaan toimintaan. Kun kaivautat syvällisempiä kuin teoria ja luokkakoulut, tuotat valmiita, eteenpäin ajattelevia johtajia valmiita ratkaisemaan globaaleja ongelmia. Opit tekemällä tekemällä, käytännön hankkeissa, tutkimuksessa, työharjoittelussa tai kilpailuissa.

Tiedekunnan jäsenet ovat enemmän kuin heidän seinän tutkintotodistukset; he ovat alan asiantuntijoita, ja he ovat intohimoisia kääntämään osaamistaan ​​seuraavan sukupolven tekijöille. Kansas valtiollinen ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta, mutta enemmän kokemusta. Kansas-valtion ammattikorkeakoulussa emme ole vain sitä mieltä, että maailmalla olisi parempi paikka ilmailun, tekniikan, teknologian ja palvelujen avulla - me todella teemme sen.

110082_Facilities_StudentLifeCenter.jpg

Siirtyminen ammattikorkeakoulun kampukselle lujittaa lupaamme tarjota pienen kampusympäristön ammattitaitoiselle oppimisympäristölle, joka perustuu teoriaan, huippututkimukseen ja teollisuuden sovelluksiin. Opiskelijaksi tuo käsitteitä ja teorioita elämään yhdistämällä aktiivinen luokkahuoneen oppiminen ja projektipohjainen työ. Kansasin valtiollinen ammattikorkeakoulu tarjoaa pienen kampusympäristön ammattitaitoiseen oppimisympäristöön, joka perustuu teoriaan, tutkimukseen ja teollisuuskäyttöön luokkahuoneessa.

110081_Undergrad_General6.jpg

Perhearvot

K-Staters pitävät itseään perheenä, ja että uskomus säilyy erilaisten jäsenten kautta. Tutkijat keksivät ratkaisuja ongelmiin, jotka voisivat säästää elämää puolivälissä eri puolilla maailmaa, ja opiskelijat yhdistyvät yhteen lauantaiaamuna yhteisön palvelukseen. Tuhannet Wildcat-fanit pakenevat stadionejamme huutamalla yksimielisesti, ja johtajuus ohjaa meitä tavalla, joka sopii maakohtaisen yliopiston velvollisuuksiin.

Itse asiassa näitä velvoitteita voidaan pitää perhe-arvoina, ja monta tapaa saavuttaa ne ovat Wildcat-tapa. Kutsumme teitä tulemaan mukaan ratsastamaan, koska K-valtion perheessä on aina yksi paikka.

Kuka olemme ja mitä tarjoamme:

Kansas State University on vuonna 1863 perustettu tutkimus- ja maa-avustuslaitos, joka on Yhdysvaltojen top 75 julkisten yliopistojen joukossa. K-State on tulossa Top 50 julkisen tutkimusyliopiston vuoteen 2025 mennessä!

Opiskelijat voivat valita 15 perustutkinnon ohjelmasta ja ammattiopinnosta, mikä tekee yliopistosta yhtä monipuolisen perinteisten ja ei-perinteisten opiskelijoiden. Kansasin valtiollinen ammattikorkeakoulu on ylpeä siitä, että se on yksi Kansas State University -järjestelmän neljästä kampusta.

110083_Facilities_CollegeCenter.jpg

Sijainnit

  • Salina

    Salina, Yhdysvallat

    Kysymyksiä