Keystone logo
Kaunas University of Technology

Kaunas University of Technology

Kaunas University of Technology

Johdanto

Hyvä maine

Vuodesta 1922 lähtien Kaunas University of Technology on kehittänyt erinomaiset mahdollisuudet opiskeluun ja tutkimukseen, ja se on Baltian alueen innovaatioiden ja teknologioiden johtaja. 10 500 opiskelijaa ja 1 000 akateemista henkilökuntaa, KTU pyrkii yhdistämään erittäin lahjakkaita opiskelijoita (yliopiston ja ulkoisten apurahojen tukemana), tutkijoita ja akateemisia tutkijoita tekemään huippututkimusta huipputason koulutuksen tarjoamiseksi sekä tarjoamaan tutkimus- ja kehittämispalveluja laajalle alueita.

kansainvälisyys

KTU parantaa kansainvälistä näkyvyyttä osallistumalla kansainvälisiin tutkimusyhteistyöihin, perustamalla kansainvälisiä opinto-ohjelmia, tekemällä yhteistyötä kansainvälisten kumppaneiden kanssa yhteisten opinto-ohjelmien luomisessa ja kannustamalla osallistumista kansainväliseen vaihtoon opiskelija- ja akateemisten yhteisöjen kesken. Tällä hetkellä kansainväliset opiskelijat voivat valita 37 perustutkinto- ja jatko-opinto-ohjelman ja 19 englanninkielisen tohtoriohjelman välillä tekniikan, fyysisen, biolääketieteen ja yhteiskuntatieteiden, humanististen tieteiden sekä luovan taiteen ja suunnittelun alalta.

Kasvavat kyvyt

KTU investoi nykyisiin opiskelijoihinsa parantaen heidän opiskeluympäristöään ja sen laatua tarjoamalla mahdollisuuksia toimia aktiivisesti urheilussa, taiteissa, opiskelijoiden yhdistyksissä ja rakentamalla luottamusta, sillä se on investointi yhteiskunnan tulevaisuudelle paikallisesti ja globaalisti ehdoin. Opiskelijat muodostavat suuren osan elinvoimaisesta opiskelijayhteisöstä Kaunasissa, toiseksi suurimmassa kaupungissa Liettuassa.

KTU: ssa

 • Maailman parhaiden yliopistojen 5%: n joukossa: KTU yhdistää erittäin lahjakkaita opiskelijoita, tutkijoita ja tutkijoita.
 • Johtaja yhteistyössä yritysten kanssa: opinto-ohjelmien kehittämisestä ja tapausanalyysistä teknologian siirtoon.
 • Laaja valikoima palveluja opiskelijoille: vaihto-ohjelmat, harjoittelupaikat, käynnistysalue, urheilu jne.

Kampuksen ominaisuudet

  Sijainnit

  • Kaunas

   Donelaicio St. 73,, 44249, Kaunas

  Kysymyksiä