Keystone logo
Keiai University

Keiai University

Keiai University

Johdanto

Keiai University perustajahenki "Keiten Mistress" (rakastaa niitä, jotka kunnioittavat taivasta) on sana, jonka Saigo Takamori (Nanshu), Meijin restauroinnin johtava hahmo, oli aiemmin kirjoitus. "Taivas" edustaa syytä, joka hallitsee luontoa, ja "ihminen" viittaa koko ihmiskuntaan, mukaan lukien itse, ja samalla ihmisten rakentamaan elämään ja yhteiskuntaan. Uskomuksesta "järjen kunnioittamiseen ja ihmisten ja heidän toimintojensa rakastamiseen" vaikuttunut perustaja Masayuki Nagatoro teki tästä koulun perushengen ja nimesi sen "kunnioitukseksi" tämän pyrkimyksen välittämiseksi. Siitä on johdettu myös Keiai University nimi.

Sana ”Keiten Aijin” (Palvo taivasta, rakasta naapurustasi) esiintyy Meijin restauroinnin johtajan Takamori Saigon opetuksissa. Tässä ilmaisussa ”kymmenen” tarkoittaa syytä hallita luontoa ja maailmankaikkeutta. Kaikki ihmiset. Se viittaa myös palvomaan taivaasi, rakasta naapurustasi.

Tämä tunne kunnioittaa järkeä ja rakastaa lähimmäisiäsi teki Masaji Nagatoroon syvän vaikutuksen. Tämän seurauksena hän otti tämän ajatuksen keskeiseksi periaatteekseen ja nimesi yliopistomme "Keiai" välittääkseen sen tuleville sukupolville.

Sijainnit

 • Chiba

  Chiba, Japani

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä