Keystone logo
King's College London - Faculty of Social Science & Public Policy Strategisen viestinnän MA
King's College London - Faculty of Social Science & Public Policy

Strategisen viestinnän MA

London, Yhdistynyt kuningaskunta

1 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Sep 2024

GBP 27 996 / per year *

Kampuksella

* Yhdistyneen kuningaskunnan opiskelijat: 13 380 puntaa vuodessa | Kansainväliset opiskelijat: 27 996 puntaa vuodessa

Johdanto

Strateginen viestintä on termi, jota on käytetty ja väärinkäytetty viime vuosina. Akateemisena alana se on melko uusi ja sitä on tutkittu lähinnä markkinoinnin ja liiketoiminnan yhteydessä. Käsite on kuitenkin laajempi ja tärkeä työkalu hallituksille, virastoille ja instituutioille. Tässä ohjelmassa opiskelijat oppivat, kuinka valtiot ja niiden hallitukset kommunikoivat kansainvälisessä politiikassa ja kuinka ne muotoilevat pitkän aikavälin strategioita useilla aloilla sotilaallisesta diplomaattiseen apuun ja kehitykseen. Tähän sisältyy valmistautuminen konfliktiin valtioiden välillä tai kapinallisten ryhmien kanssa, tien tiedottaminen vihollisuuksien aikana ja siirtyminen konfliktin jälkeisiin tilanteisiin.

Se analysoi edelleen, kuinka valtiot käyttävät diplomatiaa, kulttuuria ja taloutta rauhan hallitsemiseen ja konfliktien välttämiseen sekä sopimus- ja kauppaneuvotteluihin osallistumiseen. Opiskelijat kohtaavat myös kriisiviestinnän: miten strategisia reaktioita luonnonkatastrofeihin, terrori-iskuihin ja sotilaallisiin hyökkäyksiin voidaan muokata. Ymmärtääkseen tätä monimutkaista alaa useista näkökulmista, opiskelijat ymmärtävät edelleen, kuinka kapinalliset ja vallankumoukselliset liikkeet ajattelevat ja toteuttavat kommunikaatiostrategioitaan väestön ja osavaltioiden kanssa.

Näitä teemoja opetetaan joukon haasteita, jotka edustavat joitain merkittävimmistä, joita strategiset viestijät kohtaavat tulevalla vuosikymmenellä. Aiheosaamisen lisäksi opiskelijat kehittävät siirrettäviä analyyttisiä, tutkimus- ja käytännön taitoja dynaamisessa ja tiukassa henkisessä ympäristössä.

Avainedut

  • Kehitä taitoja syvälliseen analyyttiseen ja kriittiseen ajatteluun kansainvälisestä politiikasta. Työskentele alasi uusimman, huippuluokan tutkimuksen parissa
  • Osallistu elävään tutkimusyhteisöön. Maailmankuulu henkilökuntamme ja kansainvälinen opiskelijakuntamme tulevat monenlaisista akateemisista ja ammatillisista taustoista
  • Työskentele alasi maailman parhaiden tutkijoiden kanssa. Osastomme henkilökunta julkaisee maailman johtavaa tutkimusta ja tarjoaa erinomaista tutkimusvetoista opetusta ja koulutusta
  • Kasvata verkostojasi työnantajien, ajatushautojen, organisaatioiden ja päätöksentekoelinten kanssa Isossa-Britanniassa ja maailmanlaajuisesti
  • Nauti asumisesta ja opiskelusta aivan Lontoon sydämessä Thames-joen rannalla

Kurssin perusasiat

Strateginen viestintä (StratCom) on yksi niistä ilmauksista, joista tuli eräänlainen muotisana hallitusten, armeijan, kansalaisjärjestöjen, yritysten ja yritysten kontekstissa. Mutta mitä strateginen viestintä tarkalleen ottaen tarkoittaa? Tämän maisteriohjelman tavoitteena on tutkia perusteellisesti StratComin polyseemistä merkitystä, ymmärtää sen merkitys nykypäivän geopoliittisessa kontekstissa.

Kurssin teemoja opetetaan konkreettisten tilanteiden kautta, jotka edustavat merkittävimpiä, joita strategiset viestijät kohtaavat tulevalla vuosikymmenellä. Pyrimme valmentamaan heitä teoreettisilla, kriittisillä ja käytännön taidoilla, jotka ovat tärkeitä ammatillisen lähestymistavan kannalta strategisella tasolla.

Nämä konkreettiset tilanteet tulevat muuttumaan vuosi vuodelta, koska ohjelma päivittyy jatkuvasti viestinnän todellisten asioiden yhteydessä. Mutta opiskelijat voivat odottaa teoreettisia ja käytännön keskusteluja teemoista, kuten strategisen viestinnän sukututkimuksesta; sekä yhtäläisyyksiä ja eroja poliittisen markkinoinnin, kaupallisen markkinoinnin, brändäyksen, suhdetoiminnan ja propagandan kanssa.

Ohjelmassa käsitellään muun muassa suurvaltapolitiikan paluuta ja viestinnän roolia heidän etujensa projisoinnissa; viestintä ympäristöasioiden ja uusien sosiaalisten liikkeiden alalla; tuleva kapina ja vallankumous; Big Datan ja mikrokohdistuksen nykyaikainen rooli; kuvan ja visuaalisen kulttuurin hallitseva asema laajemman yleisön tavoittamisessa; ja empatian ja tunteiden rooli retoriikassa.

Kesto: Yksi vuosi kokopäiväistä, syys-syyskuu, kaksi vuotta osa-aikaista

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä