Keystone logo
Kobe Gakuin University

Kobe Gakuin University

Kobe Gakuin University

Johdanto

Vuonna 2012 Kobe Gakuin Educational Foundation juhli perustamisensa 100 -vuotispäivää. Vuonna 2016 yliopisto täytti 50 vuotta perustamisestaan. Tässä tilaisuudessa, kun yliopistomme on merkinnyt sekä tämän 100- että 50-vuotisjuhlien virstanpylväät, julkistimme ”Kobe Gakuinin 100-vuotisen julistuksen” ja toteutimme ”keskipitkän aikavälin toimintasuunnitelman” viisivuotissuunnitelmana ilmoituksen perusteella. Vuodesta AY2018 alkaen olemme laatineet ”toisen puolivälin toimintasuunnitelman” ja toteuttaneet uuden viisivuotisen suunnitelman. Lisäksi hyödynsimme yliopiston perustamisen 50 -vuotispäivää ilmoittaaksemme vision sen seuraavista 50 vuodesta. Tämä visio selventää asioita, joita yliopiston on käsiteltävä, ja me käsittelemme niitä jatkuvasti.

Edellä mainitun ponnistuksen puitteissa avasimme vuonna AY2018 Arise-kampuksella psykologisen tiedekunnan yliopiston 10. tiedekuntana. Tämä tiedekunta tarjoaa opetussuunnitelman, joka on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita Japanin uusille lisensoiduille psykologeille. AY2019 avasimme myös psykologian tutkijakoulun. Olemme myös alkaneet tarjota opintopisteitä IPE-ohjelmastamme, joka on työpajapohjainen tarjonta, jossa neljän tiedekunnan ja kuuden lääketieteen ja sosiaalihuollon osaston opiskelijat oppivat monitieteisen yhteistyön mahdollisuuksista.

Vuonna AY2020 aloitimme lääketieteellisiä teknologioita käsittelevän kurssin tarjoamisen ravitsemustieteen ravitsemustieteen laitoksella.

Tästä lähtien uskon, että Kobe Gakuin University tehtävänä on tarjota koulufilosofiaan perustuvaa koulutusta ”viisauden” ja ”kekseliäisyyden” avulla vastauksena COVID-19-kriisiin, jotta opiskelijat voivat toteuttaa oman kasvunsa ja päästä sisään työvoimaa, jolla on itseluottamusta, ja tarjota erilaista tukea kaikille opiskelijoille unelmiensa ja tavoitteidensa saavuttamiseksi. Meidän on myös pyrittävä tulemaan instituutioksi, joka jatkaa toimintaansa loputtomiin aikoihin ja jota arvostetaan sen keskeisestä roolista yhteiskunnassa, parantamalla koulutus-, tutkimus- ja sosiaalisia tiedotusohjelmiamme. Olisin erittäin kiitollinen, jos voisitte ymmärtää ja tukea yliopistoa.

Sijainnit

  • Kobe

    Kobe, Japani

    Kysymyksiä