Keystone logo
Kochi University Of Technology

Kochi University Of Technology

Kochi University Of Technology

Johdanto

Kochi University Of Technology (KUT) oli alun perin yksityinen yliopisto. Kochin prefektuurin hallituksen perustama KUT asetti kunnianhimoisesti tavoitteensa tulla maailmanluokan yliopistoksi pyrkimällä ainutlaatuiseen huippuosaamiseen. KUT: n vallankumouksellinen muotoilu, joka esitteli innovaatioita, joita ei ole koskaan ennen nähty Japanin yliopistoissa, vaikutti suuresti yliopisto -opetuksen kehittämiseen. Suhteellisen pienestä mittakaavastaan huolimatta KUT: lla on ollut vahva läsnäolo erottamiskyvyllään ja progressiivisella koulutusjärjestelmällään. Erityisesti KUT otti johdon käyttöön neljännesjärjestelmän, joka mahdollistaa intensiivisen oppimisen. Opiskelijoiden itsenäisyyttä arvostavalla KUT: lla ei ole pakollisia kursseja.

Vuonna 2009 KUT: sta tuli julkinen yliopistoyhtiö. Vahvan taloudellisen asemansa ansiosta Kochin prefektuurin hallituksen tuella KUT voisi toimia innovatiivisesti, koska se on hankkinut itsenäisen ja itsenäisen toiminnan edellyttämän tietotaidon yksityisen yliopiston kokemustensa kautta. Samaan aikaan kun KUT muutti asemaansa, myös sen organisaatio muuttui: 5 tekniikan tiedekunnan laitoksesta tuli 3 koulua, jotka tarjoavat 13 erikoiskurssia. Uudistuksen tarkoituksena oli syventää ja laajentaa oppimisjärjestelmää vastaamaan ajan ja yhteiskunnan tarpeita. Tämä koulutusuudistus laajennetun oppimisen mahdollistaneelle KUT: lle pyrkii innovatiiviseen tulevaisuuteen, jota ei sido perinteinen tekniikan opetussuunnitelma.

Motolla ”yliopisto, jossa ihminen voi kasvaa” (eikä ”yliopisto, joka kehittää ihmisiä”) KUT on ollut korkeakoulujärjestelmän eturintamassa. Osana uudistustaan ”KUT Advanced Program” käynnistettiin huhtikuussa 2014 tukemaan erinomaisten perustutkinto -opiskelijoiden kehittymistä. Tämä tuki, mukaan lukien apurahat, mahdollistaa korkean mahdollisen opiskelijan tyydyttää tavoitteensa ja saavuttaa uratavoitteensa. KUT on melko iloinen luullessaan, että se on maailmanlaajuinen edelläkävijä tällä ainutlaatuisella ohjelmalla perusopiskelijoiden optimaaliseen koulutukseen.

Sijainnit

  • Kami

    Kami, Japani

    Kysymyksiä