Keystone logo
Krakow University of Economics

Krakow University of Economics

Krakow University of Economics

Johdanto

Krakovan kauppakorkeakoulu (Cracow University of Economics, CUE) on Puolan suurin taloustieteellinen korkeakoulu ja kolmanneksi suurin yliopisto Krakovassa , joka on Puolan merkittävä akateeminen keskus. Se oli ensimmäinen korkeakoulu Puolassa , joka otti 1990-luvun alussa käyttöön englanninkieliset opinnot . CUE:n tutkinnon suorittaneet ovat Puolan menestyneimpiä siinä, että he pystyvät sovittamaan tietonsa ja taitonsa yhteen työnantajien tarpeiden kanssa. kansainvälisille opiskelijoille tarjoamme erityisesti suunniteltuja englanninkielisiä ohjelmia . Yliopisto on saanut useita kansainvälisiä yhteyksiä, sillä tiedekunnan ja opiskelijoiden tieteelliset vierailut ulkomaille sekä ulkomaiset harjoittelu- ja koulutusohjelmat ovat yksi yliopiston painopisteistä. Tietoyhteiskunnan ja globalisaatioprosessien aikakaudella nykyaikaista taloutta olisi tuettava vahvasti tieteellä, jotta se voisi vastata kansainvälisten markkinoiden haasteisiin. Yliopistomme ottaa vastuun sekä puolalaisten että monien ulkomaisten opiskelijoiden valmistautumisesta työskentelemään uusilla globaaleilla markkinoilla. Kansainvälinen yhteistyö tutkijoiden ja teollisuudessa toimivien henkilöiden välillä on kriittisin linkki, joka perustuu tietoon, joka ulottuu kauas Puolan rajojen ulkopuolelle.

Tiedekunnat

Krakovan kauppakorkeakoulussa on neljä tiedekuntaa, joilla kaikilla on täydet akateemiset oikeudet. Näihin tiedekuntiin - taloustieteiden ja kansainvälisten suhteiden tiedekuntaan, hallintotieteiden tiedekuntaan, valtiotieteiden tiedekuntaan ja kauppatieteiden tiedekuntaan - kuuluu lukuisia oppituoleja ja osastoja, ja ne tarjoavat erilaisia opiskelumahdollisuuksia opiskelijoille ja ammattilaisille sekä tekevät perus- ja soveltavaa tutkimusta.

Tilastot

Faktat ja luvut

 • Puolan suurin taloustieteen yliopisto, toiminut vuodesta 1925
 • neljä tiedekuntaa
 • noin 23 000 opiskelijaa
 • erilaisia englanninkielisiä opinto-ohjelmia
 • noin 200 kumppania ympäri maailmaa
 • arvostettujen kansainvälisten järjestöjen jäsenet (ts. Euroopan yliopistoyhdistys, kansainvälisten liiketalous- ja talouskoulujen verkosto jne.)
 • sijaitsee Krakovassa - johtava akateeminen keskus ja erittäin suosittu matkailukohde

  Sijainnit

  • Kraków

   Rakowicka 27, 31-510, Kraków

   Kysymyksiä