Keystone logo
KTH Royal Institute of Technology

KTH Royal Institute of Technology

KTH Royal Institute of Technology

Johdanto

KTH Royal Institute of Technology Tukholmassa on yksi Euroopan johtavista teknisistä yliopistoista sekä keskeinen henkisen lahjakkuuden ja innovaatioiden keskus. Olemme Ruotsin suurin tekninen tutkimus- ja oppilaitos, jossa asuu opiskelijoita, tutkijoita ja tiedekuntia ympäri maailmaa, jotka ovat omistautuneet tiedon edistämiseen.

Historia

KTH on yliopisto, jolla on rikas uraauurtavien ideoiden ja innovaatioiden historia vuodelta 1827. Lähes 200 vuoden ajan KTH on opettanut opiskelijoita, jotka ovat jatkaneet vaikuttamista nykyhetkeen ja saavuttaneet modernin yhteiskunnan määrittelevän teknologisen kehityksen. Vielä tänään KTH muokkaa kykyjä, jotka löytävät ratkaisut huomisen haasteisiin.

tutkimus

KTH työskentelee teollisuuden ja yhteiskunnan kanssa kestävien ratkaisujen löytämiseksi joihinkin ihmiskunnan merkittävimpiin haasteisiin: ilmastonmuutokseen, tulevaisuuden energiahuoltoon, kaupungistumiseen ja nopeasti kasvavan ikääntyvän väestön elämänlaatuun. Käsittelemme niitä maailman johtavalla, vaikuttavalla tutkimuksella ja koulutuksella luonnontieteissä ja kaikilla tekniikan aloilla sekä arkkitehtuurissa, teollisuusjohtamisessa, kaupunkisuunnittelussa, historiassa ja filosofiassa. Lähes kaksi kolmasosaa 4 miljardin kruunun liikevaihdosta liittyy tutkimukseen.

Perustutkimusta ja soveltavaa tutkimusta tehdään rinnakkain KTH ja monitieteistä tutkimusta tehdään rinnakkain tietyillä aloilla tehtävän työn kanssa.

Ura

KTH ylläpitää läheisiä suhteita laajenevaan kansainvälisten yritysten verkostoon ja teollisuusyhteisöön useilla aloilla, ja täällä työskentely ja opiskelu tarjoavat pääsyn tähän verkostoon.

Uusin uraraportti osoittaa, että 94 prosenttia KTH :sta 2010-2012 valmistuneista on ollut töissä tutkinnon suorittamisen jälkeen ja loput 6 prosenttia ovat jatkaneet tohtoriksi. opinnot. Kansainvälisestä opiskelijaväestöstä 30 prosenttia suorittaa tohtorintutkintoja. opinnot KTH :ssa tai muissa tunnetuissa yliopistoissa. 32 prosenttia KTH :n alumneista lähtee Ruotsista töihin tai opiskelemaan ulkomaille. 13 prosenttia johtaa muita työssään ja 13 prosenttia on jo saanut ensimmäisen johtoasemansa.

Sijainnit

  • Stockholm

    KTH Royal Institute of Technology Brinellvägen 8

Kysymyksiä