Keystone logo
KU Leuven

KU Leuven

KU Leuven

Johdanto

KU Leuven, joka inspiroi erinomaista

KU Leuven on kansainvälisesti tunnettu tutkimus- ja koulutuslaitos. Kaikki tämän yliopiston ohjelmat perustuvat sen tutkijoiden ja professorien innovatiiviseen tutkimukseen.

KU Leuven on maailman 50 parhaan yliopiston joukossa!

Renessanssin ajan filosofiasta huippuluokan nanoteknologiaan: KU Leuven on yksi Euroopan vanhimmista yliopistoista, ja sillä on pitkät perinteet uraauurtavassa tutkimuksessa ja korkeatasoisessa koulutuksessa.

tutkimus

Tulevat opiskelijat

KU Leuven on yksi Euroopan johtavista tutkimusyliopistoista, ja se tarjoaa useita tutkimukseen perustuvia koulutusohjelmia. KU Leuvenissa suoritettua tutkintoa arvostetaan suuresti kaikkialla maailmassa, mikä antaa sinulle kilpailuetua.

Nykyiset opiskelijat

Riippumatta siitä, millä kampuksella olet, sinulla on käytettävissäsi useita palveluita. Palvelumme opiskelijoille neuvovat sinua asumiseen, opiskeluun ja stipendeihin liittyvissä asioissa. Ne tarjoavat myös urheilu- ja kulttuuritoimintaa.

Miksi KU Leuven

KU Leuven on yksi Euroopan korkeimmalle sijoittuneista ja tunnetuimmista yliopistoista. Sillä on pitkät perinteet uraauurtavassa tutkimuksessa ja korkeatasoisessa koulutuksessa. KU Leuvenilla on kuitenkin myös monia muita vahvuuksia.

ohjelmat

KU Leuven tarjoaa erityyppisiä ohjelmia, kuten kandidaatti- ja (jatko-)maisteriohjelmia, täydennyskoulutuskursseja ja siltaohjelmia.

Tiedekunnat

Koulutus on järjestetty 15 tiedekunnassa, jotka on jaettu kolmeen ryhmään: humanistiset ja yhteiskuntatieteet; luonnontieteet, tekniikka ja teknologia; ja biolääketieteet. Useat tiedekunnat tarjoavat ohjelmia eri puolilla Flanderiaa ja Brysseliä.

koulutus

KU Leuven vetoaa opiskelijan käsitykseen tulevaisuudesta. Yliopisto vaikuttaa opiskelijoiden henkilökohtaiseen kehitykseen ja siihen, miten he haluavat olla mukana muokkaamassa yhteiskuntaa.

organisaatio

KU Leuven on omistautunut koulutukselle ja tutkimukselle lähes kaikilla aloilla. Sen viisitoista tiedekuntaa tarjoavat opetusta, kun taas tutkimustoimintaa järjestävät osastot ja tutkimusryhmät. Nämä tiedekunnat ja osastot on puolestaan ryhmitelty kolmeen ryhmään: Humanistiset ja yhteiskuntatieteet, Luonnontieteet, tekniikka ja teknologia (SET) ja Biolääketieteet. Kullakin näistä ryhmistä on tohtorikoulu tohtorikoulutusohjelmiaan varten.

KU Leuvenilla on neljätoista kampusta, jotka sijaitsevat 10 kaupungissa Flanderissa.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • Leuven

  Oude Markt 13 - bus 5005, 3000, Leuven

 • Ghent

  Ghent, Belgia

 • Brussels

  Brussels, Belgia

 • Antwerp

  Antwerp, Belgia

 • Geel

  Geel, Belgia

 • Bruges

  Bruges, Belgia

 • Zürich

  Zürich, Sveitsi

Ohjelmat

Kysymyksiä