Biotieteiden tekniikan maisteri: Solu- ja geenitekniikka (Leuven)
Leuven, Belgia
KESTO
2 Years
KIELET
Englanti
TAHTI
Täysaikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
Hakemuksen jättämisen määräaika
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Pyydä aikaisinta alkamispäivää
LUKUKAUSIMAKSUT
EUR 947 / per year *
OPISKELUMUOTO
Kampuksella
* Lisätietoja lukukausimaksuistamme löydät osoitteesta www.kuleuven.be/tuitionfees
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Tämän ohjelman perustana on mikro-organismeissa, kasveissa, eläimissä ja ihmisissä aktiivisten molekyyli- ja soluprosessien tutkimus. Opit perusteelliset tiedot molekyylibiologiasta, solubiologiasta, genetiikasta, biokemiasta, nanobiologiasta, fysiologiasta ja immunologiasta.
Tavoite
Ohjelman tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita tulemaan asiantuntijoiksi, joilla on edistyksellinen tieteellinen ja ratkaisukeskeinen tieto, taidot ja asenteet elävien organismien bioteknologisiin sovelluksiin, jotka ovat sekä tieteellisesti innovatiivisia että sosiaalisesti merkityksellisiä. Suunnitellut sovellukset keskittyvät kestävyyteen ja sisältävät alkutuotannon, näiden biologisten tuotteiden prosessoinnin sekä tuotannon ja laajemman ympäristön hallinnan. Tässä mielessä biotieteiden tekniikan ohjelmien päätavoitteena on antaa opiskelijoille mahdollisuus muodostaa itsensä asiantuntijoiksi valitulla tieteenalalla.
Ohjelman tavoitteet muunnetaan selkeästi määriteltyihin oppimistuloksiin (liite), joita saavutetaan yksityiskohtaisten oppimissuunnitelmien avulla (osa II). Lisäksi ja yhdessä KU Leuven näkemyksen kanssa opiskelijan tulevaisuuden itsestä, CGE valmentaa opiskelijoita kehittämään edelleen henkilökohtaisia taitojaan ja asenteitaan keskittyen seuraaviin koulutustavoitteisiin: kriittinen itsereflektio, ajattelu ja kestävä ja eettinen toiminta , kulttuurienvälinen viestintä ja vastuullinen johtaminen.
Oppimistulokset
- Pitkälle edennyt tieto ja ymmärrys sekä kvantitatiivisista että laadullisista suhteista geneettisiin, soluihin, biokemiallisiin ja molekyyli-biologisiin prosesseihin mikro-organismeissa, kasveissa, eläimissä ja ihmisissä. Organismien sekä organismien ja niiden ympäristön vuorovaikutuksen ymmärtäminen.
- Kehittynyt järjestelmä- ja sovelluslähtöinen ymmärtäminen solu-, geeni-, genomi- ja bioinformatiikkapohjaisissa tekniikoissa eukaryoottisten ja prokaryoottisten solujen ja organismien toiminnan ohjaamiseksi ja tarvittaessa uusien konseptien luomiseksi.
- Integroida ja syventää biologisten makromolekyylien rakenteen ja säätelyn periaatteita eri mittakaavoilla, jotka on tarkoitettu teollisiin, lääke-, elintarviketeknologisiin, maatalouden, ympäristöteknisiin ja lääketieteellisiin sovelluksiin.
- Tunnetaan ja ymmärretään korkean suorituskyvyn tekniikoita ja sovelletaan näitä tuloksia biologisen tiedon analysointiin ja tulkintaan.
- Formuloi ja analysoi erikoistumisen monimutkaisia ongelmia ratkaisupohjaisella tavalla ja vähennä tarvittaessa niistä hallittavissa olevia aliprobleemeja, suunnittele ratkaisuja yksittäistapaukseen kiinnittäen huomiota mahdollisiin sovelluksiin ja laajempiin käsitteellisiin vaikutuksiin.
- Suunnittele, suunnittele ja toteuta itsenäisesti suunnitteluprojekti aloittavan tutkijan ammattilaisen tasolla. Suorita ja tulkitse kriittisesti kirjallisuushakua tieteellisten standardien mukaisesti huomioiden käsitteellistä kontekstia ja sovellusmahdollisuuksia.
- Käytä tieteellisiä ja monitieteellisiä näkemyksiä valittujen tutkimus-, suunnittelu- ja ratkaisumenetelmien valinnassa, mukauttamisessa tai lopullisessa kehittämisessä sekä soveltamaan niitä asianmukaisesti ja käsittelemään saadut tulokset tieteellisesti. motivoida valintoja, jotka perustuvat tieteenalojen perustuksiin ja sovelluksen ja liiketoimintaympäristön vaatimuksiin.
- Laki tutkimusasenteesta: luovuus, tarkkuus, kriittinen heijastus, valinnan motivaatio tieteellisistä syistä.
- Järjestelmien, tuotteiden, palveluiden ja prosessien uraauurtava, innovatiivinen ja sovelluslähtöinen kehittäminen; ekstrapolointi ja huomiota liiketoimintaympäristöön. Uusien tutkimuskysymysten poistaminen suunnittelun ongelmista.
- Ohjausjärjestelmän monimutkaisuus käyttäen kvantitatiivisia menetelmiä. Riittävää tietoa, näkemystä ja kokemusta tieteellisestä tutkimuksesta tulosten arvioimiseksi kriittisesti.
- Toimi tekniikan asenteen perusteella yleisessä ja tiedekohtaisessa kontekstissa: tuloslähtöinen asenne, huomio suunnitteluun ja teknisiin, taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin rajaoloihin, kuten ehdotetun lähestymistavan tai ratkaisun kestävyys, riski- ja toteutettavuusarviointi, keskittyminen tuloksiin ja saavuttaminen tehokkaat ratkaisut, innovatiivinen ja monitieteinen ajattelu.
- Työskentele projektipohjaisen lähestymistavan avulla yleisestä ja kurinalaisesta kontekstista: muotoile tavoitteet, keskity erityisiin tavoitteisiin ja kehitystyöhön, toimi monitieteisen ja monitieteisen tiimin jäsenenä, kehitä johtajuutta, toimi kansainvälisessä tai monikulttuurisessa ympäristössä, raportoi tehokkaasti.
- Saa taloudellista ja liike-elämän näkemystä sijoittaaksesi prosessin tai ongelman ratkaisun laajempaan kontekstiin.
- Punnitaan määritykset ja raja-olosuhteet ja muunnat ne laadukkaiksi järjestelmiksi, tuotteiksi tai prosessiksi. Käytä hyödyllisiä tietoja puutteellisista, ristiriitaisista tai tarpeettomista tiedoista.
- Kommunikoi kirjallisesti ja suullisesti omasta kentästä opetuskielellä ja erikoistumisen kannalta tärkeillä kielillä.
- Kommunikoi ja esitä oppiaine sujuvalla kielellä ja graafisesti kollegoille ja asiantuntijoille.
- Kyky selvittää biotekniikan yhteiskunnalliset, eettiset ja filosofiset vaikutukset huomioiden tekniset, taloudelliset, moraaliset ja kestävyysväitteet.
Akateeminen kalenteri
1. lukukausi: syyskuun loppu -> tammikuun loppu (tentit tammikuussa)
2. lukukausi: helmikuun puoli -> kesäkuun loppu (tentit kesäkuussa)