Elintarviketekniikan maisteri (Leuven et ai.)
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Leuven, Belgia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen, Osa-aikainen
Lukukausimaksut
EUR 947 / per year
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Ravitsemuksellisen kohtalonsa täyttämiseksi elintarvikkeiden on oltava turvallisesti tuotettuja ja turvallisesti toimitettava loppukäyttäjälle. Tämä edellyttää toisaalta jalostustekniikoita syötävien raaka-aineiden muuntamiseksi elintarvikkeiksi, joilla on vähentynyt luontainen vakaus ja toisaalta säilöntäteknologiat elintarvikkeiden vakauden ja säilyvyyden lisäämiseksi.
Mikä on elintarviketekniikan päällikkö?
Elintarviketeknologian monimuotoisuusohjelma (IUPFOOD) keskittyy kahteen teknologiseen ulottuvuuteen, jotka ovat tärkeitä ja ratkaisevan tärkeitä elintarvikkeiden jalostuksessa ja säilyttämisessä:
- raaka-aineiden muuttaminen (jalostus) ihmisravinnoksi soveltuviksi tuotteiksi
- postmarjan ja ruoan säilytysyksikön toiminnan merkitys turvallisten ja ravitsevien elintarvikkeiden toimittamisessa loppukäyttäjille.
Nämä kaksi huolenaihetta käännetään suoraan IUPFOOD-ohjelman painopisteisiin.
Elintarviketeknologian yliopisto-ohjelma (IUPFOOD) järjestää yhdessä KU Leuvenin ja Ghentin yliopiston (UGent) kanssa. Ohjelma perustuu KU Leuvenin ja UGentin yhdistettyyn osaamiseen elintarviketeknologian tutkimuksessa ja koulutuksessa.
Ohjelmoida
Elintarviketekniikan maisterin tutkinto (120 op) koostuu neljästä pääosasta:
- Syvällinen koulutusosa (60 op)
- Erikoistumisala (18 op)
- Valinnainen kurssiosa (12 op)
- Pro gradu -tutkielma (30 op)
Master-ohjelman ensimmäisenä vuonna opiskelijat viettävät ensimmäisen lukukauden Gentissä ja toinen lukukausi Leuvenissä. Toisen vaiheen kursseja suurten postharvest ja elintarvikkeiden säilöntä Engineering "ja" elintarvike-tiede ja teknologia "opetetaan vastaavasti KU Leuven ja UGent; molemmissa yliopistoissa tarjotaan valinnaisia kursseja ja väitöskirjatutkimuksia.
Hakupäivämäärä 2021-2022
- 1. maaliskuuta 2021 (muille kuin ETA-maiden kansalaisille)
- 1. kesäkuuta 2021 (ETA-maiden kansalaisille)
KU Leuven käyttää online-sovellusjärjestelmää. Voit hakea ja lähettää hakemuslomakkeen osoitteesta www.kuleuven.be/application. Flaamilaisen tutkinnon suorittavat opiskelijat voivat tutustua www.kuleuven.be/studentenadministratie.
Lukukausimaksu
Nykyinen lukumaksu on 947 euroa. Lukuvuosien 2021-2022 lukukausimaksu määräytyy keväällä 2021. Uusimmat tiedot ovat verkkosivustolla: www.kuleuven.be/tuitionfees.
Tämä on alkuopetuksen ohjelma, jota voi seurata kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti.
Onko tämä oikea ohjelma minulle?
Hakijoilta edellytetään tieteellistä peruskoulutusta (osoitettavissa transkripteissä) vähintään kolmella neljästä seuraavista aloista:
- matematiikka, tilastot ja fysiikka
- kemia ja biokemia
- biologia ja mikrobiologia
- engineering.
Kukin hakemus arvioi koulutuskomitea, joka antaa kaikki hyväksymispäätökset. Koska englanti on opetuskieli, osallistujien tulee olla sujuvasti sekä kirjoitettua että puhuttua englantia.
Urakehitys
IUPFOOD: n tavoitteena on tarjota ohjelma, jossa otetaan huomioon kehitysmaiden erityistarpeet ja -tavat. IUPFOOD-ohjelma valmistaa valmistuneita eri tehtäviä, kuten opetusta ja tutkimusta. IUPFOOD-alumnit toimivat pääasiassa seuraavilla aloilla:
- akateemiset laitokset (kuten opetus- ja / tai tutkimushenkilöstö)
- tutkimuslaitokset (tutkimushenkilöstö)
- kansalaisjärjestöt (eri valmiudet)
- (esimerkiksi tutkimusohjelmissa, laadunvalvontaohjelmissa tai kansallisissa ravitsemusohjelmissa)
- (erityisesti laadunvalvontaan liittyvät työt)
Valmistunut
- Sisältää syvällistä ja yksityiskohtaista tieteellistä tietoa ja ymmärrystä biokemiallisten prosessien biologisista raaka-aineista postharvest-varastoinnin aikana ja niiden muuttamisesta elintarvikkeiksi.
- Hänellä on syvällinen ja yksityiskohtainen tieteellinen tietämys ja ymmärrys yksikköoperaatioiden suunnitteluperiaatteista ja niiden käyttö raaka-aineiden muuntamisesta elintarvikkeiksi laadun ja kvantitatiivisen suunnittelun, arvioinnin ja optimointiin elintarvikeprosessien ja säilöntäyksikön toiminnan osalta.
- Hänellä on syvällinen ja yksityiskohtainen tieteellinen tietämys ja ymmärrys ekologiasta, fysiologiasta, havaitsemisesta, käytöstä ja torjumisesta mikro-organismeissa elintarvikejärjestelmissä.
- Sisältää perusteellisen ja yksityiskohtaisen tieteellisen tietämyksen ja ymmärtämisen raaka-aineiden ja elintarvikkeiden biologisista kemiallisista, fysikaalisista ja mikrobiologisista menetelmistä, mukaan lukien taidot tunnistaa ja käyttää tällaisia menetelmiä tutkimuksen, prosessin ja tuotesuunnittelun sekä optimoinnin ja elintarvikevalvonnan yhteydessä .
- Hänellä on syvällistä ja yksityiskohtaista tieteellistä tietoa erilaisista tuoteteknologian aloista, kuten kasvituotteista, maitotuotteista, lihatuotteista, kalatuotteista, viljatuotteista ja fermentoiduista tuotteista, mukaan lukien tuotekehityksen näkökohdat suhteessa kuluttajien käyttäytymiseen.
- Voi arvioida kriittisesti elintarvikkeiden toimivuutta ja turvallisuutta ihmisten terveydessä, mukaan lukien raaka-aineiden suhde ja niiden jalostus elintarvikkeisiin analyyttisten tietojen ja tieteellisten kirjallisuustietojen perusteella.
- Osaa taitoja ja on hankkinut ongelmanratkaisukapasiteetin elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden ongelmien analysoimiseksi elintarvikeketjussa ja laatimaan monialaisia ja integroituja laadullisia ja määrällisiä lähestymistapoja ja ratkaisuja (mukaan lukien toteutus), joka arvostaa elintarvikejärjestelmien monimutkaisuutta ja käytettyjä menetelmiä ottaen huomioon otetaan huomioon tekniset rajoitukset ja sosioekonomiset näkökohdat, kuten toteutettavuus, riskit ja kestävyys.
- Se on hankkinut laajan näkökulman elintarvikkeiden turvallisuuteen liittyviin ongelmiin, jotka liittyvät postharvesta ja elintarvikkeiden jalostukseen vähiten kehittyneissä maissa.
- Osaa tutkia ja ymmärtää vuorovaikutusta muiden relevanttien tieteenalojen kanssa ja integroida ne entistä kehittyneempien ideoiden ja käytännön sovellusten sekä ongelmanratkaisujen yhteydessä.
- Voidaan osoittaa kriittisen tarkastelun ja pohdintaa tunnetuista ja uusista teorioista, malleista tai tulkinnasta elintarviketeknologian laaja-alaisuudessa.
- Osaa tunnistaa ja soveltaa soveltuvia tutkimusmenetelmiä ja -tekniikoita suunnittelemaan, suunnittelemaan ja suorittamaan kohdennettuja kokeita tai simulaatioita itsenäisesti ja arvioimaan ja tulkitsemaan kriittisesti kerättyjä tietoja.
- Pystyy kehittämään ja toteuttamaan itsenäisesti alkuperäistä tieteellistä tutkimusta ja / tai soveltamaan innovatiivisia ideoita tutkimusympäristöissä uusien ja / tai parempien oivallusten ja / tai ratkaisujen luomiseksi monimutkaisiin tieteellisiin tutkimuskohtiin, jotka kunnioittavat muiden tutkijoiden tuloksia.
- Voiko vakuuttavasti ja ammattimaisesti kommunikoida henkilökohtaisia tutkimuksia, ajatuksia, ideoita ja mielipiteitä sekä kirjallisista että suullisista ehdotuksista eri toimijoille ja sidosryhmille vertaisryhmistä suurelle yleisölle.
- On hankkinut projektinhallinnan taidot toimimaan itsenäisesti ja moniammatillisessa tiimissä tiimin jäsenenä tai tiiminvetäjänä kansainvälisissä ja kulttuurisissa olosuhteissa.