Keystone logo
Kyoto University - Graduate School Of Global Environmental Studies

Kyoto University - Graduate School Of Global Environmental Studies

Kyoto University - Graduate School Of Global Environmental Studies

Johdanto

Ympäristön tutkimuksen tutkijakoulu (GSGES) perustettiin huhtikuussa 2002 vastaamaan 2000-luvun kiireellisiin ympäristöongelmiin. Ensisijainen tavoitteemme on auttaa luomaan maailmanlaajuinen ympäristön kestävyys uudeksi akateemisen tutkimuksen alueeksi, joka yhdistää etiikan, luonnontieteiden ja tekniikan sekä humanistiset ja yhteiskuntatieteet. Koulutus- ja tutkimusohjelmien avulla pyrimme edistämään ammattilaisten uutta sukupolvea.

Auttaa meitä saavuttamaan tämä tavoite on monialainen ja kansainvälinen tiedekunta aloilta, joihin kuuluvat tiede ja tekniikka, maatalous, laki, taloustiede ja humanistiset tieteet. Tutkijakoulu pyrkii 1) saavuttamaan syvällisen keskustelun ja yhteistyön tiedekunnan jäsenten välillä, 2) kouluttamaan korkean tason tutkijoita ja ammattilaisia, jotka löytävät kattavia ratkaisuja ympäristöongelmiin, ja 3) tukemaan koulutusta ja tutkimusta erilaisten innovatiivisten puitteiden ja ohjelmia.

Uraauurtavia tutkimusaloitteitamme ovat monialaiset projektit Japanin paikallishallinnon kanssa sekä laaja kansainvälinen akateeminen yhteistyö yliopistojen ja tutkijoiden kanssa sellaisissa maissa kuin Vietnam, Kiina, Thaimaa, Indonesia, Malesia, Fidži ja Ranska.

Koulutusohjelmamme kouluttaa erinomaisia ammattilaisia ja johtajia ympäristöhallinnossa. Perusluennot pidetään englanniksi, ja kaikilla maisteriohjelman opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua kenttätyöhön sekä kolmen kuukauden harjoitteluohjelmaan. Vuonna 2015 käynnistettiin kaksi uutta hanketta - Ympäristöinnovaattoriohjelma (EIP) - Ympäristöjohtajien kasvattaminen koko ASEANin alueella - ja Japan Gateway: Kioton yliopiston maailmanlaajuisen ympäristöohjelman (JGP) ympäristötutkimus. tutkimus ja kansainvälisten kaksois- / yhteisten koulutusohjelmien perustaminen.

Nykyään yhteiskunnassa aktiivisesti työskentelevät 607 maisteriohjelman ja 196 tohtorin tutkinnon suorittanutta edustavat tähänastisten ponnistelujemme tuloksia. Olemme ylpeitä siitä, että olemme kouluttaneet suuren määrän lahjakkaita opiskelijoita, jotka ovat aktiivisesti mukana yliopistoissa, tutkimuslaitoksissa, valtion virastoissa, yksityisissä yrityksissä ja järjestöissä kaikkialla Japanissa ja ulkomailla.

Sijainnit

  • Kyoto

    Kyoto, Japani

    Ohjelmat

    Kysymyksiä