Keystone logo
Kyoto University Of Art And Design

Kyoto University Of Art And Design

Kyoto University Of Art And Design

Johdanto

Tehtävä

Juurruttaa nuoriin taiteellisiin opiskelijoihin voimakas henki, joka auttaa heitä voittamaan tämän kriisikauden asettamat haasteet

Edistää asennetta, joka käyttää taiteen voimaa muiden onnellisuuden vuoksi, ja antaa heille valta myötätuntoa toisen vaikeuksiin

Hankkia luovuus, joka uudistaa yhteiskuntaa ja ratkaisee tämän aikakauden vaikeita ongelmia

Lähetetään taiteellisen hengen nuoret maailmaan

Uskomme, että taiteen elpyminen on, ellei muuta, liike, joka kasvattaa tulevaa sukupolvea uuden renessanssin käynnistämiseksi, mikä on ehkä koko instituutiomme tärkein tehtävä.

Perustava filosofia

Taiteellisen luomisen ja filosofisen tutkimuksen avulla pyrimme muodostamaan uusia humanistisia ja globaaleja näkymiä.

Toivomme, että opiskelijamme käyttävät omatuntoaan kun he käyttävät kykyjään.

Opetukselliset tavoitteet

On välttämätöntä vetoaa kiihkeästi yhteiskuntaan ihmisten "mielikuvituksen" ja "luovuuden" vuoksi, koska nämä ovat avaimet ihmiskunnan kohtaamien vaikeiden ongelmien ratkaisemiseksi. Yliopisto voi täyttää roolinsa oppilaitoksena vasta, kun sen alumni on löytänyt paikkansa yhteiskunnassa. Tavoitteenamme on tukea täysin opiskelijoiden toimintaa ja auttaa rakentamaan sosiaalisten uudistusten järjestelmä, joka keskittyy nuorten "luovuuden" edistämiseen.

Luodaan mahdollisuus uudelle sivilisaatiolle, jota ohjaa taiteellinen kulttuuri ja filosofia, joka perustuu pysyvään rakkauteen ihmiskuntaa ja luontoa kohtaan.

Sijainnit

 • Kyoto

  Kyoto, Japani

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä