Keystone logo
Kyrgyz Economic University

Kyrgyz Economic University

Kyrgyz Economic University

Johdanto

Kyrgyz Economic University , joka on nimetty M. Ryskulbekovin mukaan, on maamme ainoa oppilaitos, joka on kehittynyt FTSST: stä (Frunzen Neuvostoliiton kauppakorkeakoulu) yliopistoon. Yliopistomme on yksi Kirgisian tasavallan modernisoidun korkeakoulujärjestelmän johtajista.

KEU on nykyaikainen monitasoinen järjestelmä, jolla jatkokoulutetaan asiantuntijoita, joilla on korkeampaa taloudellista koulutusta: yleisestä koulutuksesta jatko-opintoihin. KEU on aina eronnut korkeasta opiskelijoiden käytännön koulutuksesta lähinnä tieteen ja koulutuksen innovaatiokeskusten ansiosta.

Yliopisto on kouluttanut useamman kuin yhden sukupolven asiantuntijoita, jotka ovat osallistuneet kansantalouden ja tieteen kehitykseen. Valmistuneiden joukossa on tunnettuja tutkijoita-ekonomisteja, poliitikkoja, joiden ansiosta yliopistomme nimi on tullut tunnetuksi sekä Kirgisiassa että muissa maissa. KEU: n tutkijat ovat antaneet merkittävän panoksen kotimaisen taloustieteen kehitykseen. Yliopistollamme on johtava asema tasavallassa useilla tieteellisillä ja taloudellisilla alueilla, ja sillä on tunnustettu auktoriteetti ja sen rajojen ulkopuolella.

Sijainnit

  • Bishkek

    Togolok Moldo Street,58, , Bishkek

    Kysymyksiä