Keystone logo
LASALLE College of the Arts

LASALLE College of the Arts

LASALLE College of the Arts

Johdanto

University of the Arts Singapore (UAS) on Singaporen ensimmäinen taideyliopisto, joka kasvattaa uutta sukupolvea tulevaisuuteen katsovia taiteilijoita, suunnittelijoita, kouluttajia, tutkijoita, taidejohtajia ja muutoksentekijöitä.

UAS on perustettu Singaporen johtavien taideinstituutioiden, LASALLE College of the Arts (LASALLE) ja Nanyang Academy of Fine Arts (NAFA) -liittoon.

Taiteen ja kaupunginosan sydämessä sijaitsevat LASALLE ja NAFA erottuvat ainutlaatuisista perinnöistä, vahvoista taiteellisista perinteistä ja innovatiivisista opetusmenetelmistä. Tiedekuntamme ja alumnimme ovat ansainneet kansallista tunnustusta, mukaan lukien Cultural Medalions ja Young Artist Awards -palkinnot, jotka ovat puolustaneet singaporelaista luovuutta maailmanlaajuisesti.

AMK synnyttää uutta taiteellista ajattelua ja diskurssia yhdistämällä luovasti opetusta, harjoittelua ja tutkimusta. Yhteistyössä taideyhteisöjen ja teollisuuden kumppaneiden kanssa paikallisesti ja kansainvälisesti, valmistuneemme energisoivat kulttuurimaisemaa ja luovaa taloutta. Vahvistamme Singaporea luovana keskuksena Aasiassa.

Kampuksen ominaisuudet

McNallyn kampus

Singaporen keskeisellä kansalais- ja kulttuurialueella sijaitseva McNally Campus on suunniteltu optimoimaan vuorovaikutusta ja tarjoamaan näköyhteyttä koko yhteisölle lasijulkisivunsa ja portittomien seinien kautta. Suunnittelu tarjoaa monia alustoja vuorovaikutukseen ja inspiraatioon. Nykytaiteen ja muotoilukäytännön integroivan luonteen mukaisesti useat purkaustilat ja taivasillat rohkaisevat erilaisia taidemuotoja sulautumaan ja sekoittumaan ja tarjoavat opiskelijoille inspiroivan oppimisympäristön. McNally Campus on arkkitehtonisesti ikoninen ja suunniteltu mahdollistamaan eloisan, yhdistetty yhteisö, ja se tarjoaa opiskelijoille vaikuttavan valikoiman esitys- ja näyttelytiloja oppimista ja esittelyä varten. Ydinluennot ja opetusohjelmat järjestetään McNallyn kampuksella, jossa LASALLE:n ainutlaatuinen oppimisympäristö kannustaa tieteidenväliseen vuorovaikutukseen ja kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan nykyaikaiseen käytäntöön.

Winstedtin kampus

Winstedt Campus tukee jatkuvaa innovaatiota ja huippuosaamista tukemalla studiopohjaista työtä ja tutkimusta. Tila on suunniteltu kokonaisvaltaiseksi luovaksi keskukseksi, jossa kuvataiteen opiskelijat – erityisesti studiopohjaisiin moduuleihin ja tasoihin osallistuvat – voivat hyödyntää runsaasti ja tarkoituksenmukaisia tiloja lukukausiprojektiensa kehittämiseen ja loppuun saattamiseen, varsinkin kun osa näistä teoksista saattaa olla suurempia. mittakaavassa ja kunnianhimossa.

Wilkie Edgen oppimistila

Wilkie Edge -oppimistila tukee Muotoilun tiedekunnan studiotyötä ja tutkimusta. Vain 50 metrin päässä McNallyn kampuksesta sijaitseva Wilkie Edge -oppimistila on tarkoitettu School of Design Communicationin ja School of Fashionin studiopohjaisiin moduuleihin.

Vierailijatiedot

LASALLE's McNally Campus on avoinna arkisin ja suljettu sunnuntaisin ja pyhäpäivinä, ellei kampuksella ole näyttelyä tai muuta julkista toimintaa. Vain ensimmäisen kerroksen tilat ja kellarin 1 galleriat ovat avoinna yleisölle.

  Apurahat ja rahoitus

  Tunnustuksena erinomaisesta akateemisesta huippuosaamisesta, johtamispotentiaalista ja intohimosta luovuuteen ja innovaatioon, LASALLE tarjoaa erilaisia stipendejä uusille ja nykyisille opiskelijoille.

  Apurahojen hakupäivät näkyvät eri stipendisivuilla. Opiskelijoille on tarjolla myös muita ulkopuolisia apurahoja. Tiedustelut ja hakemukset voidaan osoittaa asianomaisille organisaatioille.

  Lue lisää

  Sijainnit

  • Singapore

   1 McNally St, 187940, Singapore

  • Singapore

   9 Winstedt Rd, Singapore, 227976, Singapore

  Kysymyksiä