Keystone logo
Le Cordon Bleu University Ottawa

Le Cordon Bleu University Ottawa

Le Cordon Bleu University Ottawa

Johdanto

Tehtävämme

Yli vuosisadan perinteiden ja huippuosaamisen pohjalta Le Cordon Bleu -verkosto on sitoutunut gastronomian, vieraanvaraisuuden ja johtamisen innovaatioihin ja parhaisiin käytäntöihin ja kunnioittaa sitoumuksiaan laajenevan kansainvälisen opetuksen, oppimisen ja tutkimuksen verkoston yhteydessä, joka suoritetaan yhdessä tuotteiden ja palvelujen kehittäminen. Vaikka Le Cordon Bleu -verkosto on itsenäinen yksikkö, se toimii myös yhteistyössä teollisuuden, koulutuksen ja yliopistokumppaneiden kanssa tarkkuuden, merkityksellisyyden ja esimerkillisen yrittäjyyden varmistamiseksi.

1. Ympäröi itsesi huippuosaamisen perinteillä

Le Cordon Bleu on monien mielestä maailman johtava kulinaarisen taiteen instituutti.

Yli 120 vuoden opetuskokemuksensa ansiosta Le Cordon Bleu -verkosto on sitoutunut tarjoamaan vankan pohjan gastronomian, vieraanvaraisuuden ja johtamisen parhaille käytännöille.

Valmistuneista tulee osa suurta huippuosaamisen perinnettä, ja heidän valtakirjansa erottavat heidät kilpailusta vaativassa ja muuttuvassa ympäristössä.

2. Opi arvostetusta tiedekunnastamme

Yli 80 Le Cordon Bleu -kokkia hienoimmista keittiöistä ja Michelin-tähdellä palkituista ravintoloista välittää tietoa ja kokemusta päivittäin opiskelijoilleen. Ei vain ohjaajia, he ovat mentoreita, jotka tarjoavat elinikäistä inspiraatiota ja tukea valmistuneille.

Le Cordon Bleun tiedekuntaan kuuluu yliopiston professoreita, kansainvälisiä henkilöitä sekä matkailu- ja ravintola-alojen asiantuntijoita.

3. Saada maailmanluokan koulutus

Le Cordon Bleu tarjoaa myös kattavimman ja kattavimman klassisen ranskalaisen kulinaarisen tekniikan koulutuksen, joka on saatavana nykyään, monien käytännön tuntien kanssa keittiöjen opetuksessa maailmanluokan kokkien ohjauksessa.

4. Ansaitse suuri ura

Jokainen valmistunut jättää Le Cordon Bleulta taidot aloittaa jännittävän uran paitsi maailman johtavissa ravintoloissa, hotelleissa tai lomakohteissa, mutta myös toimittajana, kirjailijana, ohjaajana, konsulttina tai yrittäjänä.

5. Ole osa alumniverkostoamme

Le Cordon Bleu -ohjelmat aloittavat opiskelijat matkalle, joka innostaa huippuosaamista, luovuutta, innovaatioita ja henkilökohtaista rikastumista, mikä antaa heille mahdollisuuden menestyvään uraan tai henkilökohtaisiin harrastuksiin.

Viimeisten 100 vuoden aikana Le Cordon Bleu on tuottanut monia kuuluisia tutkinnon suorittaneita, mukaan lukien Dione Lucas, Julia Child, Nancy Silverton, Nathalie Dupree, Eric ja Bruce Bromberg, Allen Susser, James Peterson, Lydia Shire, Giada De Laurentiis, Virgilio Martínez Véliz, Gaston Acurio ja Ming Tsai vain muutamia mainitakseni.

6. Täyttää huomisen kulinaarisen ja vieraanvaraisen teollisuuden tarpeet

Le Cordon Bleu -kurssit ovat ajan tasalla ja alan kannalta merkityksellisiä. Innovaatioiden ja uusien tekniikoiden avulla Le Cordon Bleu mukauttaa akateemisia ohjelmiaan jatkuvasti kulinaaristen, matkailu- ja ravintola-alojen tuleviin tarpeisiin.

Miksi opiskella Ottawassa?

Kanadaa arvostetaan yhtenä maailman rauhallisimmista kansakunnista, ja viehättävä Ottawan pääkaupunki on merkitty maan turvallisimmaksi kaupungiksi. Ottawan rikas gastronomian historia, ranskalaisen arkkitehtuurin hohto ja monet kansalliset historialliset kohteet tekevät siitä täydellisen paikan sijoittaa huippuluokan kulinaariseen koulutukseen.

Sijainnit

  • Ottawa

    Laurier Avenue East,453, K1N 6R4, Ottawa

    Kysymyksiä