Keystone logo
Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Johdanto

Nykyään Le Cordon Bleun suurilla kokkeilla on pitkä historia; Suurin osa on työskennellyt Michelin-oppaan tunnustamissa ja palkitsemissa ravintoloissa ja voittanut arvostettuja kilpailuja. Vuosittain Cordon Bleu -kokit välittävät kokemuksensa ja tietonsa yli 70 maan opiskelijoille. Opettamalla ruoanlaitto-, leivonnainen- ja leivontatekniikat ja -menetelmät, jotka on kodifioitu Ranskassa viimeisen 500 vuoden ajan, tarjoamalla opiskelijoille kulinaarista koulutusta, jonka avulla he voivat soveltaa hankittuja tietoja minkä tahansa tyyppisen keittiön kehittämiseen kaikkialla maailmassa.

Etelä-Amerikassa Le Cordon Bleu tarjoaa kansainvälisiä tutkintotodistuksia hotellissa, ravintolassa ja siihen liittyvässä johtamisessa; gastronomia ja kulinaarinen taide; keittiö; kakkukauppa; baari ja cocktailbaari; Lisäksi tarjoamme Etelä-Amerikan ainoan MASTER CUISINEn sekä kansainväliset tutkintotodistukset ravintoloiden markkinoinnista ja gastronomisista palveluista ravintolan hallinta; majoituksen strateginen suunta; tapahtumien järjestäminen ja ateriapalvelu; muun erikoistumisen ja kausittaisten ilmaisten kurssien joukossa.

Joka vuosi Le Cordon Bleu osallistuu yli 50 kansainväliseen tapahtumaan, kuten festivaaleihin, konferensseihin ja ammattikongresseihin; Samoin se osallistuu kansainvälisiin kilpailuihin ja toimii tuomaristona. Le Cordon Bleu on aktiivinen kulinaaristen ja kulttuuriyhdistysten jäsen: se kuuluu mm. Pariisin Alliance Françaiseen (osana johtokuntaa), Chaîne des Rôtisseurs ja IACP (International Culinary Professionals Association). Alusta lähtien Le Cordon Bleu on julkaissut keittokirjoja harrastajille ja ammattilaisille. Hänen sarjansa "Le Cordon Bleu Home Collection" on käännetty 17 kielelle, ja sitä on myyty yli 6 miljoonaa kappaletta, joista lähes miljoona oli ranskankielistä. Pierre Deux French Country ja FCLstyle.com.

Viime vuosituhannen lopussa Le Cordon Bleun presidentti André Cointreau kierteli laajentumispolitiikassaan koko Latinalaisen Amerikan alueella perustamaan ensimmäisen espanjankielisen pääkonttorin ja valitsi Perun ja INATin luovuuden ja vakavuuden vuoksi. heidän työpaikoistaan.

Niinpä Le Cordon Bleun presidentti André Cointreau ja INATin pääjohtaja Tri Sixtilio Dalmau Castañón allekirjoittivat 26. maaliskuuta 2000 sopimuksen, joka mahdollisti "Le Cordon Bleu Perun" syntymän.

Sijainnit

  • Magdalena del Mar

    Avenida General Salaverry,3180, 15076, Magdalena del Mar

    Kysymyksiä