Keystone logo
Lebanon Valley College

Lebanon Valley College

Lebanon Valley College

Johdanto

Viehättävä, turvallinen ja ystävällinen Annville on ikoninen Pennsylvanian kaupunki. Bonus: Olemme vain kahdeksan mailin päässä Hersheystä, joka on maan suloisin paikka.

Lebanon Valley College sijaitsee Annvillessä, Pa., Pohjimmiltaan amerikkalaisessa kaupungissa, jossa on historiallinen elokuvateatteri, ravintoloita, antiikkia ja pienkaupungin ylpeyttä. Kävele keskustassa saadaksesi hampurilaisia ja perunoita, falafelia, luonnonruokia, designvaatteita tai käsityöläisiä, jos olet yli 21. Ympäröivät viljelymaat ja yritykset jatkavat alueen maatalous- ja teollisuushistoriaa.

Alle tunnin ajomatkan päässä voit olla Libanonissa, Lancasterissa, Hersheyssä tai Harrisburgissa. Osallistu ammattilaiskiekkoihin, baseballiin tai jalkapalloon ja näe maailman parhaita muusikoita esiintymässä Hersheyn tai Harrisburgin sinfoniaorkestereiden kanssa. Teatteri, ostosmahdollisuudet, päähän rautateitä, ruokia kulttuureista ympäri maailmaa ja jotkut maailman kuuluisimmista vuoristoraduista ovat kaikki lähellä. Haluatko päästä pois? Olemme muutaman tunnin sisällä Baltimore, New York City, Philadelphia ja Washington, DC

Sijainnit

  • Annville

    101 N. College Avenue Annville, PA 17003-1400, , Annville

    Kysymyksiä