Keystone logo
Leipzig School of Media

Leipzig School of Media

Leipzig School of Media

Johdanto

Voittoa tavoittelematon yhdistys akateemiselle jatkokoulutukselle

Vuonna 2008 perustettu Leipzig School of Media (LSoM) on voittoa tavoittelematon yhteiskunta jatkuvaan täydennyskoulutukseen. Se on Sparkasse Leipzigin Media Foundationin tytäryhtiö.

LSoM: n jatkokoulutuskursseja on suunnattu media-alan yrityksille, muiden alojen yritysten, kansalaisjärjestöjen ja julkisten laitosten yrityksille. LSoM: n päätavoitteena on auttaa yrityksiä ja organisaatioita selviytymään digitaalisesta muutoksesta ja sen seurauksista.

LSoM tarjoaa neljä maisteriohjelmaa ja laajan valikoiman kursseja ja seminaareja. Päällikön tutkinto-ohjelmat toteutetaan yhteistyössä Leipzigin yliopiston, HTWK Leipzigin (ammattikorkeakoulun, taiteiden ja kulttuurin) ja Fresenius onlineplus kanssa sekä päättävät kansainvälisesti tunnustetulla maisteritutkinnolla - maisteriohjelmasta riippuen. tai diplomi-insinööri (diplomi). Osallistuminen kursseihin ja seminaareihin vahvistaa LSoM-sertifikaatit ja osittain oikeuttaa osanottajat ottamaan tentit viestintäteollisuuden organisaatioilta.

Perusarvot

Vapaa media, yhteiskuntavastuu ja arvokasta viestintää

LSoM: n itsenäinen, vapaamuotoinen media on demokratian toimivuuden keskeinen edellytys. Vain kattavan, objektiivisen ja kriittisen raportoinnin avulla yhteisön kansalaiset voivat antaa lausunnon asiaan liittyvistä kysymyksistä ja käyttää demokraattisia oikeuksiaan. Journalismi demokraattiseksi hyödyksi on siis LSoM: n keskeinen arvo kuvatulla tavalla.

Nykyään demokraattinen keskustelu tapahtuu yhä useammin suhdetoiminnassa, markkinoinnissa ja yritysviestinnässä. Niinpä näillä toimijoilla on myös yhteiskunnallinen vastuu. Näin ollen LSoM tarkoittaa kokonaisarvopohjaista viestintää, johon myös nämä toimijat kuuluvat. PR, markkinointi ja jokin muu järjestäytynyt viestintä on oltava avoimia, rehellisiä, oikeudenmukaisia, totuudenmukaisia ​​ja ammattimaisia, kuten on kuvattu esimerkiksi Saksan julkishallinnossa.

Kaikki viestintä tapahtuu nykyään nopeasti tapahtuvassa digitaalimuunnoksessa. Tämä prosessi, jota kutsutaan myös digitaaliseksi vallankumoukseksi koko yhteiskunnassa, ei ainoastaan ​​muuta kaikkia teknisiä prosesseja vaan myös käsityksiämme julkisesta ja yhteiskunnallisesta osallistumisesta. Journalistit ja muut kommunikaattorit kohtaavat odotusten muuttuessa. Lukijat, käyttäjät ja asiakkaat haluavat ottaa vakavasti vuoropuhelua kumppaneina digitaalisessa maailmassa, he vaativat avoimuutta ja haluavat sanoa päätöksenteossa.

Muutokset ovat joskus erittäin haastavia mediaammattilaisille, esimerkiksi silloin, kun aikaisemmin luotettavat liiketoimintamallit eivät enää toimi tai kokonaan työprofiilit katoavat. LSoM kuitenkin keskittyy muutokseen liittyviin mahdollisuuksiin. Toimittajat voivat paremmin tiedottaa ja viihdyttää yleisöään monipuolisten mediatuotteiden avulla. Markkinoijat voivat kohdistaa asiakkaitaan paremmin ja PR-ammattilaisilla on mahdollisuus keskustella suoraan sidosryhmien kanssa. Lyhyesti sanottuna: Digitaalisen median muutos tarjoaa jatkuvasti uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Muodostaminen on LSoM: n keskeinen huolenaihe.

Ainutlaatuiset myyntipisteet

Cross-media, käytännöllinen ja akateemisesti hyvä.

LSoM: n ainutlaatuinen myyntipiste on ennen kaikkea korkealaatuinen opetus ja koulutus, joka perustuu aina sekä käytäntöön että akateemisiin standardeihin. Vain tunnetut professorit ja kokeneet harjoittajat opettavat LSoM: ssä. Opiskelijat ja opiskelijat oppivat LSoM: ssä pienissä oppimisryhmissä. Median kampuksen moderni infrastruktuuri Villa Ida takaa hyvän oppimisympäristön. Tuki on intensiivistä, kaikki LSoM: n asiakkaat saavat kaikki mahdolliset tuet.

Tehtäväämme

Digitaalisen median muutoksen muokkaaminen

Leipzig School of Media auttaa yrityksiä ja järjestöjä selviytymään digitaalisesta muutoksesta ja sen seurauksista tarjoamalla tarvittavat tiedot ja taidot akateemisesti järkevällä ja käytännöllisellä koulutuksella.

Sijainnit

  • Leipzig

    Leipzig, Saksa

Kysymyksiä