Keystone logo
Liaoning University of Technology

Liaoning University of Technology

Liaoning University of Technology

Johdanto

Vuonna 1951 perustettu Liaoning University of Technology (LUT) on maakuntien korkeakoulu. Se on monipuolinen yliopisto, jolla on tekniikka erikoisuutenaan, sekä tarjoaa opetusta tieteen, taiteen, taloustieteen ja johtamisen opinnoissa. Tällä hetkellä se palvelee yli 18 000 opiskelijaa ja 578 jatko-opiskelijaa.

LUT: ssa on 21 korkeakoulua ja tiedekuntaa. Tarjolla on neljäkymmentäseitsemän perustutkintoa ja neljäkymmentä neljä jatko-erikoisalaa, joihin kuuluu 7 ensimmäisen asteen tutkintoa ja 37 toisen asteen maisteritutkintoa, jotka kattavat 9 kenttää valtuutetussa tekniikan maisterikoulutuksessa, 13 korkeakoulututkintoa. LUT: lla on 3 kansallista avainlaboratoriaa, maakuntien avainlaboratorioita, 5 keskeistä ja paikallista yhteistyössä perustettua laboratoriota ja 2 maakuntateknologian tutkimuskeskusta.

LUT: lla on 1, 278 työntekijää. 780 kokopäiväisen opettajan joukossa on 148 professoria, 300 apulaisprofessoria, yksi maakunnan opetusministeriön tunnustama kurssin johtaja, 57 korkeakoulutason opettajaa, akateemista johtajaa ja erinomaisia nuoria ydinopettajia. Professorimme ovat osoittaneet ennätyksen vahvasta tieteellisestä tutkimuksesta. Viimeisten viiden vuoden aikana he ovat suorittaneet yli 500 tieteellistä tutkimushanketta; ja ovat saaneet 25 palkintoa maakuntatasolla ja julkaisseet yli 4 000 opinnäytetyötä, joista 110 sisältyi kolmeen tärkeään kansainväliseen asiakirjahakuun.

LUT pyrkii parantamaan opiskelijoiden yleistä ymmärrystä ympäröivästä maailmasta ja parantamaan opiskelijoiden luovaa ja käytännöllistä kykyä. Korkeasti koulutetut LUT- tutkinnon suorittaneet ovat tervetulleita kaikkiin ammattiin, ja viime vuosina työllisyysaste on ollut yli 98 prosenttia.

LUT: n kansainvälisen koulutuksen koulu vastaa kansainvälisestä yhteistyöstä, rekrytoinnista ja kansainvälisten opiskelijoiden johtamisesta. LUT on tehnyt kansainvälistä vaihtoa ja yhteistyötä vuodesta 1985. Viime vuosina yliopisto on perustanut lukuisia vaihto-ohjelmia yli 20 ulkomaisen yliopiston kanssa. LUT lähettää opiskelijoita Yhdysvaltoihin, Saksaan, Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, Koreaan, Singaporeen, Japaniin ja Australiaan. Kansainväliset opiskelijat voivat saada valmistumistodistukset ja kandidaatin tutkinnon sekä maisterin tutkinnon. Toistaiseksi meillä on ollut opiskelijoita Yhdysvalloista, Koreasta, Japanista, Sloveniasta ja Pakistanista. Kiinan koulutuskeskus tarjoaa ilmaisia kiinalaisia oppitunteja kaikille tutkinto-opiskelijoille. Jotta opiskelijat saisivat laajempaa tietoa kiinalaisesta kulttuurista, järjestämme myös luokkia kuten Kung Fu, kalligrafia ja perinteiset kiinalaiset soittimet.

LUT- kampus on yksi Liaoningin puutarhayksiköistä. Opiskelija-asuinpaikka on mukava, järjestäytynyt, täynnä kulttuurista ilmapiiriä ja kätevä ostos- ja matkustuskäyttö. Kampuskahvilat tarjoavat erilaisia ​​ruokailutottumuksia ja opiskelijat ja henkilökunta nauttivat siitä suuresti.

65-vuotisen pyrkimyksen jälkeen LUT on perustanut ainutlaatuisen kampusperinteen ja kertynyt arvokasta henkistä vaurautta. Nykyään kaikki LUT: n opettajat ja jäsenet tekevät yliopistomme vahvaksi uudistuksella ja kehityksellä innostuksellaan saavuttamaan koko kansakunnan tunteman maakunnan ensimmäisen luokan yliopiston ja osallistumaan yhteiskuntamme kansalliseen ja paikalliseen kehitykseen.

Sijainnit

  • Jinzhou

    Hankou St, Guta Qu, Jinzhou Shi, Liaoning Sheng, , Jinzhou

    Kysymyksiä