Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online

LIBF Online

LIBF Online

Johdanto

LIBF on ollut arvostettu nimi brittiläisessä koulutuksessa yli 140 vuoden ajan. Ne tarjoavat kandidaatin, maisterin ja MBA-tutkintokursseja Iso-Britannian ja kansainvälisille opiskelijoille osa- ja kokopäiväisesti. Pienempänä korkeakouluna, jossa on alan ammattilaisia, LIBF on ihanteellisella paikalla auttamaan sinua urallasi – he ovat auttaneet tuhansia opiskelijoita ympäri maailmaa tekemään juuri sen.

Heidän kurssinsa tarjoavat taidot, joita tarvitset uralla liike-elämässä, johtamisessa, datatieteessä ja rahoituksessa, painottaen vahvasti käytännön taitoja, jotka on otettu tosielämän tapaustutkimuksista. Lisäksi LIBF tarjoaa resursseja, kuten podcast-kanavia, jotka kattavat viimeisimmät uutiset, uraneuvoja ja haastatteluja rahoitus- ja yritysmaailman johtavien henkilöiden kanssa, sekä ilmaisia webinaareja.

Mitä etäopetus on?

Etäopetuksen avulla kansainväliset ja Iso-Britanniassa asuvat opiskelijat voivat opiskella LIBF-tutkintoa 100% joustavasti ja 100% verkossa. Omaan tahtiin opiskelu mahdollistaa opintojen yhdistämisen kokopäivätyöhön tai muihin sitoumuksiin.

Miksi opiskella LIBF:ssä?

LIBF:llä on maine erinomaisesta opetuksessa, joka täyttää käytännön tarpeet. Kun opiskelet heidän kanssaan, opit tutkijoilta, jotka ovat nauttineet menestyksekkäästä urasta – kokeneilta alan johtajilta, jotka jakavat kokemuksensa kanssasi rikastuttamaan oppimistasi. Ja kun liityt LIBF:ään, liityt maailmanlaajuiseen ammattilaisten ja alumnien yhteisöön, joka voi auttaa sinua tukemaan sinua urasi missä tahansa vaiheessa.

Mikä on LIBF:n historia?

Vuonna 1879 pankkityöntekijöillä ei ollut pätevyyttä, ja mahdollisuuksia edistyä oli hyvin vähän. Koska heidän taitostaan ja kokemuksestaan vaadittiin ammatillista tunnustusta, pieni ryhmä pankkialan ammattilaisia perusti Englannissa ja Walesissa ensimmäisen pankkiinstituutin, josta tuli myöhemmin LIBF.

Nykyään LIBF tarjoaa opiskelijoille kaikkialla maailmassa kaiken, mitä he tarvitsevat oppiakseen joustavasti verkossa, missä tahansa, ja se on ainoa ammattijärjestö maailmassa, jolla on opetettuja tutkintojen myöntämisvaltuuksia. Heillä on maailmanlaajuinen opiskelijoiden ja alumnien yhteisö yli 120 maassa.

LIBF:n avulla oppimisen edut

Täysin joustava oppiminen

Sovita oppiminen elämääsi, mutta opi jäsennellysti käyttämällä joustavaa verkkolähestymistapaa luennoitsijoisi ja tutoriesi täyden tuen avulla. Opi osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti – omaan tahtiisi, täysin verkossa, missä tahansa.

Yli 140 vuoden asiantuntemus

Päivitä ammattitaitosi tulevaisuuden taidoilla. Auttaakseen sinua menestymään ja edetäkseen urallasi LIBF yhdistää pitkän historiansa rahoituksen, liike-elämän ja pankkialan koulutusta ajan tasalla olevaan verkko-oppimisalustaan.

Innovatiivinen henkilökohtainen oppiminen

Opi omilla ehdoillasi. Hanki taidot, joita tarvitset saavuttaaksesi täyden potentiaalisi ja saavuttaaksesi tavoitteesi. Saat tukea sekä edistyneitä digitaalisia oppimistyökaluja ja käytännön tosielämän asiantuntemusta.

Kunnianhimosi palkitseminen

Verkko-oppiminen on edullinen, räätälöity vaihtoehto, joka sopii elämäntyyliisi. LIBF:n verkkotutkintojen maksut jakautuvat valitsemasi ohjelman pituudelle, mikä helpottaa taloutesi hallintaa.

LIBF-verkkokurssit

LIBF tarjoaa kahdeksan online-tutkinto-ohjelmaa: neljä kandidaatin, kolme maisterin ja MBA. Opiskeletpa koko- tai osa-aikaisesti, voit hyötyä joustavista maksuvaihtoehdoista ja jakaa palkkiosi valitsemallesi opiskeluajalle. Kansainvälisenä opiskelijana saatat saada jopa 60 % alennuksen lukukausimaksuistasi.

Kandidaatin kurssit

 • BSc (Hons) Business Management (kokonaiskustannukset 10 403 puntaa tai 1 734 puntaa vuodessa osa-aika II)
 • Tietojenkäsittelytieteen BSc (Hons) (kokonaiskustannukset 10 403 puntaa tai 1 734 puntaa vuodessa osa-aikainen II)
 • BSc (Hons) Data Science (kokonaiskustannukset 10 403 puntaa tai 1 734 puntaa vuodessa osa-aika II)
 • BSc (Hons) International Management (kokonaiskustannukset 10 403 puntaa tai 1 734 puntaa vuodessa osa-aika II)

Maisteri- ja MBA-kurssit

 • MSc Artificial Intelligence (hinta 2 681 puntaa vuodessa osa-aikainen II)
 • MSc Data Science (hinta 2 681 puntaa vuodessa osa-aikainen II)
 • MSc Management (hinta 2 681 puntaa vuodessa osa-aikainen II)
 • MBA (hinta 2 819 puntaa vuodessa osa-aikainen II)

* Hinnat sisältävät stipendin.

** Hinnat alkaen, henkilökohtaisen tarjouksen saamiseksi ota yhteyttä oppilaitokseen.

*** Lisäalennuksia on saatavilla, jos maksu suoritetaan vuosittain tai kokonaan.

Kurssien kesto

Opiskelijat voivat suorittaa LIBF-verkkokursseja koko- tai osa-aikaisesti.

Kun kandidaatin tutkinnon opintojakso on kolme vuotta, on tarjolla kaksi joustavaa osa-aikaista vaihtoehtoa, jotka kestävät joko neljä tai kuusi vuotta. Samoin heidän maisteri- ja MBA-tutkintojensa kokopäiväinen opiskeluaika on 12 kuukautta, mutta voit suorittaa ne osa-aikaisesti 18 kuukauden tai kahden vuoden ajan.

Pääsymaksut

Kandidaatin kurssit:

 • 2 ainetta A-tasolla tai vastaavalla. GCSE-matematiikan ja englannin luokka C (4) tai uudempi
 • Englannin kieli: IELTS Level 6 tai korkeampi ilman elementtiä alle 5.5 (tai vastaava)
 • Työkokemusta voidaan pitää vaihtoehtona akateemiselle pätevyydelle.

Maisteri- ja MBA-kurssit:

 • Alemman toisen luokan arvosanoin (C-luokka tai 50-59%) ja korkeampi tai vastaava - tunnustetulta laitokselta. Ulkomaan pätevyys on tarkistettava ECCTIS:n (UK ENIC) kautta.
 • Englannin kieli: IELTS Level 6.5 tai uudempi ilman elementtejä alle 6.0 (tai vastaava)
 • Työkokemus ei ole pakollinen, mutta sitä voidaan pitää vaihtoehtona akateemiselle pätevyydelle.

Englannin kielivaatimukset

 • IELTS: Taso 6 tai korkeampi
 • TOEFL: vähintään 80 pistettä
 • Trinity College ISE: ISE III vähimmäispassilla. Huomaa, että Trinity College ISE:n akateemiset tulokset ovat voimassa vain kaksi vuotta.
 • Duolingo-englannin koe: vähintään 95 pistettä. Suorita Duolingon online-englannin testi. Se kestää vain 45–60 minuuttia, ja saat tulokset kahden päivän kuluessa. Tämän jälkeen voit lähettää todistuksesi LIBF:lle
 • Cambridge-todistus: vähintään B-luokka.

Apurahat ja rahoitus

LIBF on opiskelijatoimiston rekisteröity palveluntarjoaja.

Kansainväliset opiskelijat voivat saada jopa 60 % alennuksen lukukausimaksuista. "

Sijainnit

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Kysymyksiä