Keystone logo
© TESS
LISAA Paris

LISAA Paris

LISAA Paris

Johdanto

Lisää School of Design on Grande Ecole inhimillisessä mittakaavassa. Vuonna 1986 Michel Glize, tänään lisää on viittaus maailmassa taideteollisuuden koulutusta.

Ottaa opiskeli arkkitehtuuria, Michel Glize halusi luoda workshop opiskelijoille valmistautuminen kilpailuun tentit tuloa Grande Ecole taidekouluissa. Näin ollen hän perusti Atelier de Sèvres vuonna 1979. Vanavedessä tämä menestys, hän jatkoi löytyi lisää, alunperin tarjoaa kursseja tilasuunnittelussa ja vaatesuunnittelua. Tällä kertaa oli vain neljä koulua Pariisissa tarjoaa design kursseja.

Lisää tuli nopeasti viittaus alalla. Opetukseen suuntautunut uutta teknologiaa, vakaa joukkue opetushenkilökunnan ja erityistä huomiota kiinnitetään upotuskorkeus opiskelijoiden, koulun kasvoi nopeasti, houkuttelee tunnustettu ammattilaiset (ja henkilöitä, kuten Sonia Rykiel osallistuvat tuomareina viva tutkimukset) ja uudet oksat on perustettu ulkopuolella Paris: "lisää avattiin koulut Pariisissa, Rennes, Nantes ja Strasbourgissa ja hiljattain New Delhi ja Bangalore Intiassa. Ytimessä pienissä työpajoissa inhimillisessä mittakaavassa, kouluissa kaupungin keskustassa, opiskelijat hankkivat tietoa ja tekniikoita, joiden avulla ne voivat yhdistää työelämästä. "Tänään lisää on toimielin, tunnustettu paitsi ammatillista miljöössä vaan myös Ranskan kulttuuriministeriö ja viestintä. 2200 opiskelijoita, jakautuvat seitsemän eri paikoissa, lisää on yksi suurimmista Ranskan suunnittelu kouluissa. Sen kansainvälinen muodostaa viite yrityksille. Yli 200 työharjoittelu ja työtarjouksia menevät verkossa kuukausittain.

Perustettiin vuonna 1986, lisää on nykyään yksi suurimmista suunnittelu koulut Ranskassa. Koulu tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden ilmaista suunnittelun kykyjä aloilla muodin, sisustusarkkitehtuurin, suunnittelu, graafinen suunnittelu, videopelit tai animaatioita.

Tarjoamalla opiskelijoille Recognised KELPUUTTAMISJÄRJESTELMÄN

Lisää on yksi harvoista yksityiset edelleen oppilaitosten on tunnustettava Ranskan kulttuuriministeriö ja viestintä. Kursseilla opetetaan lisää katettava kaikki suunnittelussa ammatin ja on sertifioitu valtion tutkintotodistukset (BTS) ja listatut Ranskan rekisteriin Professional sertifioinnit (RNCP) (taso II / Bac + 3/4-vuotiailla täydennyskoulutuksen)

TARJOAA HUIPPUTUTKIMUKSEN OPETUS

Henkilökuntamme ovat paitsi opettajien vaan myös aktiivisia ammattilaisia. Tämä pohjaa todellisuudessa markkinoiden ja jatkuvan kehityksen käytäntöjen ja suuntauksista mahdollistaa lisää päästä onnistumisprosentti joka on huomattavasti korkeampi kuin kansallinen keskiarvo, erityisesti BTS pätevyys.

SHAPING AMMATTILAISET MUKAUTUVAT työmarkkinoilla

Opetus lisää perustuu jatkuvan vuorovaikutuksen opiskelijoiden, opettajien ja ammattilaisten täydennettynä työpajoja, viva tentit ja harjoittelupaikkoja. Lisää on yksi arvokkaimmista kouluissa rekrytoijat, jotka käyvät lopussa viva tentit hakemaan tulevaisuuden kykyjä. Tämän seurauksena kuusi kuukautta valmistumisensa, 82% lisää alumni ovat työllistyneet alalla, jossa he suorittivat tutkimuksia.

RÄÄTÄLÖINTI TUKI kullekin opiskelijalle

Lisää keskittyy oppituntia muodossa työpajojen-tyyli opetuksen jossa vaihtoa ja keskustelua on keskellä oppimista. Läpi opintojaan lisää, jokainen opiskelija hyötyy yksittäisistä tutor tukea. Johtajat Tutkimukset ja opettajat ovat aina käytettävissä kuunnella heidän opiskelijoille. Ne suorittaa yksi-yhteen tapaamisia ja yksilöllistä arviointia, jotta jokaisen oppilaan edetä parhaalla tavalla ja omalla rytmi.

Ravitseva alumniverkostossa

Koulu pitää yhteyttä valmistuneet, jotka ovat aktiivisimpia linkkejä lisää ammatillista verkkoon. Heidän kokemuksensa auttaa kouluttamaan tutkinnon olevan yhä enemmän mukautettava työmarkkinoilla ja myös sallia vastavalmistuneet löytää avoimia työpaikkoja.

AVAAMINEN mahdollisuuksia maailmanlaajuisesti

Lisää maine on rakennettu vaihto ulkomaailmaan. Kotipaikka Pariisi ja alueellisiin Ranska, lisää on myös avannut kouluissa kansainvälisesti.

Sisäänpääsy lisää Pariisi kansainvälisille opiskelijoille riippuu esittäminen salkun henkilökohtaiseen ja face-to-face haastatteluun. Jokaisen opiskelijan taiteellista ja tekninen suorituskyky arvioidaan lisäksi ennen kaikkea niiden uteliaisuus, taiteellinen tieto, motivaatiota ja soveltuvuutta suhteen erityispiirteet tieteenalojen taideteollisuuden.

Sijainnit

 • Paris

  Paris Fashion 13 rue Vauquelin, 75005 , Paris

  • Paris

   Paris Interior Architecture & Design 8 square Henri Delormel , 75014, Paris

   • Paris

    Paris Graphic Design 62 boulevard Arago, 75013, Paris

    • Paris

     Paris Animation & Video Games 7 rue Armand Moisant , 75015, Paris

     Kysymyksiä