Keystone logo
Loma Linda University School of Public Health

Loma Linda University School of Public Health

Loma Linda University School of Public Health

Johdanto

Loma Linda University School of Public Health valmistaa opiskelijoita palkitsemaan julkisen terveydenhuollon uran yhä muuttuvassa terveydenhuoltojärjestelmässä. Tarjoamme 12 kansanterveysalan koulutusohjelmaa maisteri- ja tohtoritasolla. Kansanterveystieteiden korkeakoulu tarjoaa myös MPH- ja DrPH-tutkintoja verkossa.

Luomme oppimiskokemuksia jokaiselle sukupolvelle. Käännämme tieteelliset löydöt käytännöksi, parannamme terveyttä, levitämme toivoa ja edistämme naapurustomme kokonaisuutta sinun.

Me kukoistamme jatkuvan luovuuden ja ajatusten etsinnän mentaliteetin alla. Vaadimme, että kansanterveys onnistuu, ja meidän on työskenneltävä kaikilla aloilla. Vastuullinen innovaatio vaatii joustavuutta ja arviointia. Se varmistaa kasvun ja määrittää uusien ideoiden vaikutukset. Olemme valmiita ottamaan laskettuja riskejä ja jatkamaan parhaiden ideiemme eteenpäin viemistä. Etsimme jokaisella toimintamme tasolla, kuinka opiskelijamme ilmoittautuvat luokkiin määrittelemään uusia tutkimusalueita. Innovaatiomme on yksi tapa, jolla pysymme merkityksellisinä.

Sijainnit

  • Loma Linda

    Circle Drive,24951, 92354, Loma Linda

    Kysymyksiä