Keystone logo
© BIMM University
London College of Contemporary Music

London College of Contemporary Music

London College of Contemporary Music

Johdanto

Löydä yleisösi London College of Contemporary Music (LCCM) tänä vuonna 2024

Tietoja LCCM:stä

LCCM:n tehtävänä on muuttaa musiikkiteollisuus oikeudenmukaisemmaksi, monipuolisemmaksi ja musiikillisesti jännittävämmäksi tulevaisuudeksi. Uskomme korkea-asteen koulutuksen arvoon, joka ulottuu luokkahuoneen ulkopuolelle ja edistää luovaa ja kulttuurista kokeilua henkilökohtaisen kehityksen rinnalla. Liity kanssamme kehittämään elinikäisiä taitoja viestinnässä, luovassa ilmaisussa, yhteistyössä ja kulttuurin ymmärtämisessä, samalla kun tavoittelet lahjakkuuttasi, intohimojasi ja henkilökohtaisia tavoitteitasi.

LCCM on opiskelijoiden tyytyväisyydellä mitattuna korkeimmalle sijoittuva musiikkiesitys- ja musiikkiliiketoiminnan tutkintojen toimittaja Isossa-Britanniassa (NSS 2019, 2020, 2021 & 2022). Sijaintimme Lontoon keskustassa tarkoittaa, että et kirjaimellisesti pääse lähemmäksi Euroopan viihde- ja musiikkiteollisuutta. Tutkintomme myöntää Luovien taiteiden yliopisto, johtava taideyliopisto kansallisissa sarjataulukoissa (2020), ja se on palkittu kultaisella opetuksen huippuosaamisen viitekehyksellä.

LCCM:ssä arvostamme ennen kaikkea omaperäisyyttä ja innovatiivisuutta, emme massamusiikkikasvatuksen yhtenäistä mallia. Intohimomme innovaatioon lähtee siitä, että uskomme, että jokainen muusikko, laulaja tai tuottaja on ainutlaatuinen oma itsensä ja voi tavoittaa ääntä ja tyyliä, joka on vakuuttava, tuore ja aito.

Valmistumismahdollisuudet ja työnantajien vaatimat taidot ovat nykyään radikaalisti erilaisia kuin ennen. Ainutlaatuinen lähestymistapamme tunnistaa tämän ja antaa sinulle käytännön koulutuksen, joka ei ainoastaan auta sinua hallitsemaan valitsemaasi aihetta tai instrumenttia, vaan myös rohkaisee aktiivisesti yhteistyöhön, kommunikointiin, aloitteellisuutta ja kovaa työtä. Meillä on maine luovien kykyjen kasvattajana ja olemme onnistuneesti kuroneet umpeen perinteisten yliopistojen, konservatorioiden ja rock- ja popkoulujen välisen kuilun yhdistämällä kaikkien kolmen parhaat elementit moderniksi taiteellisen, luovan ja akateemisen huippuosaamisen keskukseksi.

Miksi LCCM?

 • Verkostoi musiikkialan avainhenkilöiden kanssa viikoittaisten tapahtumien ja live-keikkojen kautta.
 • Opi alan johtavilta ohjaajilta ja henkilökunnalta, mukaan lukien kiertuemuusikot, platinaa myyvät musiikkiliiketoiminnan johtajat ja levytaiteilijat.
 • Liity palkittujen alumnien, alan ammattilaisten ja Ison-Britannian jännittävimpien uusien kykyjen elävään yhteisöön.
 • Uppoudu Music Box -tilaamme, jossa on korkeatasoisia studioita, harjoitustiloja ja 120 hengen tapahtumapaikka Lontoon keskustassa, vain 5 minuutin päässä Tate Modernista.
 • LCCM on opiskelijoiden tyytyväisyydellä mitattuna korkeimmalle sijoittuva musiikkiesitysten ja musiikkibisneksen tutkintojen tarjoaja Isossa-Britanniassa (NSS 2019, 2020, 2021 & 2022).
 • Valmistu korkeasti akkreditoidulla UCA-tutkinnolla.

Meidän tarinamme

Olemme tehneet tätä vuodesta 2002, jolloin perustajamme, kaikki ammattimuusikot itse, päättivät perustaa uuden nykyaikaisen populaarimusiikin korkeakoulun Lontoon keskustaan. Tavoitteena oli luoda uusi lähestymistapa musiikin opetukseen, jossa sekoitettiin parhaiden yliopistojen ja konservatorioiden parhaat puolet taidekouluympäristöön. Syntyvä kurssi sisälsi sulautetun tuotannon esityksen kanssa, mikä loi LCCM:n ensimmäiseksi musiikkiopistoksi, jossa kaikkien opiskelijoiden piti hallita sekä esitystä että tuotantoa. kehitys, joka näkyi yhä selvemmin musiikkiteollisuudessa.

Kampustamme

The Music Box on huippuluokan musiikkiesitys, harjoitus- ja tuotantokampus, joka on laatuaan paras laitos Lontoon keskustassa. Näemme itsemme lahjakkuuskeskuksena ja tarjoamme kaikki laitteet, ohjelmistot ja tuen, joita tarvitset ammatillisen identiteettisi kehittämiseen ja vahvistamiseen sekä urasi aloittamiseen. Kampuksella korkeatasoinen live-paikka, äänitysstudiot ja tuotantokopit antavat opiskelijoille mahdollisuuden tuottaa ammattitason musiikkia ja seurata uusimpia kappaleitaan. Tilavat opetushuoneemme ja Mac Labit on varustettu uusimmalla teknologialla. LCCM:n menestys johtuu osittain sen erinomaisista tiloista, jotka vastaavat opiskelijoiden monipuolisiin tarpeisiin. LCCM on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoilleen parhaat mahdolliset resurssit auttaakseen heitä saavuttamaan luovan potentiaalinsa. Kampuksella on erilaisia tiloja, kuten The Music Box Venue, oma keikkatilamme sekä:

 • 2 tuotantokaappia
 • 2 digitaalista piano-huonetta
 • 4 äänitysstudiota mukaan lukien Atmos
 • surround-studio
 • 4 tietokoneluokkaa
 • 7 luokkahuonetta
 • 7 äänieristettyä huonetta
 • 10 yksilöllistä harjoittelukopiota
 • Täysin lisensoitu viihdepaikka
 • Hiljainen tila
 • Työtila ja kirjasto
 • Suihku ja kaapit
 • Hiljainen työhuone

LCCM-yhteisö

LCCM on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat vakavasti kehittää musiikkia tai kirjallisuutta, ja jossa on kykyä, mielikuvitusta ja luovuutta.

Kollegiona, jossa on pieni opiskelijapopulaatio, olemme ylpeitä siitä, että tutustumme jokaiseen yksilöön. Ammattitaitoinen henkilökunta on rohkaisevaa ja lähestyttävää, ja opiskelijat ovat ystävällisiä ja tukevia.

LCCM: n toimialan juuret ja suhteet antavat sinulle välittömän pääsyn ammattilaisverkostoon, joka tukee luovaa uraa tulevina vuosina.

Alumnitilastot

Sijainnit

 • London

  241 Union St, London, United Kingdom, SE1 0LR, London

Kysymyksiä