Keystone logo
Lithuanian Sports University

Lithuanian Sports University

Lithuanian Sports University

Johdanto

Liettuan urheiluyliopisto (LSU) on ylpeä siitä, että se on Liettuan ainoa erikoistunut yliopisto, joka on yhdistänyt liikunta- ja urheilutiedettä jo yli kahdeksan vuosikymmenen ajan. Urheilun ja siihen liittyvien alojen opinnot kasvattavat suosiotaan ja avaavat samalla uusia mahdollisuuksia menestyneille valmistuneille. Terveen, aktiivisen ja pitkän elämän tavoittelevia ihmisiä avustavien ammattilaisten tarve kasvaa jatkuvasti.

Siksi voit menestyä elämässä yhdessä LSU:n kanssa, jossa opinnot, urheilutiede ja harjoittelu liittyvät toisiinsa. Poikkeuksellinen huomio jokaiselle kansainväliselle opiskelijalle, tieteeseen perustuvat opinnot ja urheiluun elävä yhteisö tarjoavat tietoa ja mielenkiintoisia kokemuksia joka päivä. Tee oikea valinta, ja se auttaa toteuttamaan tavoitteesi ja tulemaan poikkeukselliseksi.

Joukossa LSU valmistuneet, on monia merkittäviä tutkijoita, maailmankuuluja valmentajia, kuuluisa urheilijat, ja näkyvä julkisuuden henkilöt. Lukuisista LSU:n opiskelijoista ja valmistuneista on tullut mestareita ja palkittuja olympialaisissa, maailman- ja Euroopan mestaruuskilpailuissa.

Liettuan urheiluyliopisto järjestää mielenkiintoisen webinaarin, jossa käsitellään urheilun, fysioterapian ja terveyden harrastajille räätälöityjä jännittäviä opiskelumahdollisuuksia ja -ohjelmia.Ilmoittautumislomake osallistujille: https://forms.office.com/e/dbKubZYH5S

234583_LSU_renginiai_webinaras_StudyinLSU_2024_TV.jpg

Kampuksen ominaisuudet

  Pääsymaksut

  Rankingit

  Journal “Reitingai” on julkaissut uusimman arvion Liettuan korkeakouluista. Lithuanian Sports University ( LSU ) arvioitiin parhaiten luokissa "Nykyinen ja tuleva akateeminen henkilökunta", "Kilpailu kansainvälisellä opintoalueella" ja "Opiskelijat ja opinnot".
  "Nykyinen ja tuleva akateeminen henkilökunta" rankingkriteerin mukaan LSU sijoittui kolmannelle Liettuan yhdestätoista valtionyliopistosta – se sai 6,59 mahdollisesta 10 pisteestä.

  Panoksemme urheilutieteeseen on kansainvälisesti tunnustettu. LSU sijoittui yhdessä muiden urheilutieteen korkeakoulujen ja osastojen kanssa Shanghai Rankingin urheilutieteiden koulujen ja laitosten maailmanlaajuisessa rankingissa. Vuonna 2022 LSU oli sijalla 133. Mutta meillä on kapasiteettia olla maailman 100 parhaan urheilutieteen yliopiston ja laitoksen joukossa seuraavan viiden vuoden aikana.

  Yliopisto osallistuu aktiivisesti eurooppalaisen korkeakoulutuksen luomisprosesseihin

  Alue (jäljempänä EHEA ). LSU on maan ainoa erikoistunut yliopisto ja jäsen European Network for Sport Science, Education and Employment (ENSSEE), European Observatory for Sport and Employment (EOSE), Baltic Sport Science Associationin (BSSS) ja European Association of Sportin jäsen. Management (EASM) ja European College of Sport Science (ECSS) jäsen.

  Sijainnit

  • Kaunas

   Lietuvos sporto universitetas Sporto 6, 44221, Kaunas

   Kysymyksiä