Keystone logo
© ©Lucerne School of Business
Lucerne School of Business – Management Programs

Lucerne School of Business – Management Programs

Lucerne School of Business – Management Programs

Johdanto

Meistä

Johtamisen korkeakoulutuksen huippuyksikkö

Olemme täysin omistautuneet koulutukselle ja innovaatioille – ihmisille, yrityksille ja laitoksille, Keski-Sveitsille ja maailmalle.

Lucerne School of Business on Keski-Sveitsin osaamiskeskus taloudellisesti ja sosiaalisesti tärkeillä liiketoiminnan ja aluetalouden, pankki- ja rahoitusalan, viestinnän ja markkinoinnin sekä matkailun ja liikkuvuuden aloilla. Tarjoamamme vaativat, käytännönläheiset ja tutkimukseen perustuvat kandidaatti- ja maisteriohjelmat ovat avainasemassa pätevien työntekijöiden hankkimisessa yrityksille, julkisille laitoksille ja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille. Laajapohjaisten täydennys- ja johdon koulutusohjelmiemme portfoliomme tekee meistä suurimman täydennyskoulutuksen tarjoajan Sveitsin ammattikorkeakoulujen kauppakorkeakoulujen joukossa. Olemme sitoutuneet ankkuroimaan tutkimus- ja kehitysprojektimme tutkimuksen, elinkeinoelämän ja yhteisön väliseen vuoropuheluun. Asiantuntijoidemme laajasta tietämyksestä ja valtavasta projektinhallintakokemuksesta hyötyvät asiakkaat kaikkialta yhteiskunnasta. Keski-Sveitsissä Luzernissa ja Zug-Rotkreuzissa sijaitsevat laajat kansalliset ja kansainväliset verkostomme tarjoavat Pathways maailmalle. Lucerne School of Businessissa työskentelee noin 350 työntekijää, joilla kaikilla on korkeatasoinen tutkimus- ja akateeminen osaaminen sekä laaja-alainen käytännön asiantuntemus. Tällä hetkellä noin 2 200 opiskelijaa hyötyy kandidaatti- ja maisteriohjelmistamme. Viime vuonna noin 2 200 henkilöä osallistui täydennyskoulutukseen ja johtajien CAS-, DAS- ja MAS-ohjelmiin, joista 4 800 osallistui erikoiskurssiin tai seminaariin.

Lucerne School of Business tarjoaa lisäksi rahoitus- ja kiinteistöohjelmia

Tehtävämme

Osallistuminen
Lucerne School of Business kehittää ihmisiä ja organisaatioita erityisesti Keski-Sveitsissä, mutta myös kansallisesti ja kansainvälisesti. Sen palvelut ovat linjassa sen kumppaneiden nykyisten ja tulevien tarpeiden kanssa liike-elämästä ja tutkimusyhteisöstä sekä yhteiskunnasta yleensä.

Toiminta
Koulun toimeksianto kattaa koulutusohjelmat, täydennys- ja johtokoulutuksen sekä tutkimus- ja konsulttipalvelut. Sen tutkinto sekä täydennys- ja johtokoulutusohjelmat tarjoavat ammatillisesti suuntautuneita tutkintoja ja ovat tutkimuspohjaisia; sen tutkimus on sovelluslähtöistä, kilpailukykyistä ja avointa kokeilulle; sen palvelut ovat markkinoille soveltuvia, toteutussuuntautuneita ja tutkimukseen perustuvia.

Ihmiset
Opiskelijat ja työntekijät arvostavat yliopistossa opiskelua ja työskentelyä. Kunnianhimoiset tavoitteet saavutetaan pragmaattisen yhteistyön ansiosta hallittavan kokoisissa yksiköissä ja niiden välillä. Opiskelijat ja työntekijät toimivat vastuullisesti tiiminä; he ovat uteliaita, tarkkoja ja itseään heijastavia.

Laatu: Menestyksen resepti

Koulutustarjontamme mittapuuna ovat työmarkkinat: yli 95 prosenttia opiskelijoistamme on nopeasti työllistynyt valmistumisensa jälkeen. 70 prosenttia menee jopa suoraan johtotason tehtäviin. Mittaamme täydennys- ja johdon koulutusohjelmiemme menestystä opiskelijoiden tyytyväisyydellä ja vaikutuksella heidän ammatilliseen uraansa. Samalla tavalla tutkimuksemme laatua mitataan sen perusteella, onko se hyväksytty tutkimusyhteisössä ja miten se on merkityksellistä kaupallisten yritysten, laitosten ja yhdistysten kannalta.

Kampuksen ominaisuudet

Yksi organisaatio, kaksi kampusta, neljä instituuttia

Lucerne School of Business opettaa ja tekee tutkimusta Luzernissa ja Rotkreuzissa. Sen kampukset sijaitsevat keskeisellä paikalla ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet.

  Akkreditoinnit

  AACSB-akkreditoitu

  Sijainnit

  • Lucerne

   Zentralstrasse 9 P.O. Box 2940 CH- 6002 Lucerne, 6002, Lucerne

   • Risch-Rotkreuz

    Suurstoffi,1, 6343, Risch-Rotkreuz

    Kysymyksiä