Keystone logo
Università LUM - School of Management

Università LUM - School of Management

Università LUM - School of Management

Johdanto

Vuonna 2004 syntynyt yliopiston johtamisen korkeakoulu tarjoaa 44 yliopiston maisteria, 12 johtavaa maisteria ja yli 40 ammatillista kurssia.

Se tukee monia aloitteita, kuten seminaareja, konferensseja, symposiumeja ja Summers-kouluja, käsittelee myös yhteiskunta-, lakioikeudellisia ja liiketaloudellisia aiheita kursseilla ja maisteriohjelmilla, jotka järjestävät oikeustieteiden korkeakoulu ja kansainväliset opinnot.

Tässä kehitysprosessissa koulu on vähitellen vakiinnuttanut lukuisat ja tärkeät suhteet yrityksiin, julkisiin instituutioihin, terveydenhuollon organisaatioihin ja sosiaalisiin yrityksiin, joissa se toimii etuoikeutettuna keskustelukumppanina. Tästä näkökulmasta katsottuna sen tavoitteena on myötävaikuttaa institutionaaliseen ja kulttuuriseen malliin tarjoamalla asiantuntemusta ja resursseja sekä syvällistä sitoutumista Italian ja Välimeren alueen parantamiseen ja kasvuun. Toisin sanoen, LUM School of Management, yhdessä sen yhdistävien osien kanssa, edustaa nykyaikaista organisaatiota, joka pystyy kääntämään perustajansa periaatteet: Vahvistaa vaihto-ohjeita tiedekunnan ja opiskelijoiden välillä: akatemian ja tuotantojärjestelmän välillä luomalla samalla arvokkaita synergioita. On tärkeää korostaa korkeakoulun tarjoamaa korkealaatuista harjoittelua, joka tarjosi monenlaisia etuja ja myönteisiä vaikutuksia paitsi opiskelijoille, sekä heidän akateemisen suorituksensa että työllistymiskykynsä kannalta, mutta myös paikallisille, yksityisille ja julkisille yrityksille ja yrityksille joiden kanssa on allekirjoitettu sopimuksia ja yhteisymmärryspöytäkirja. Kansainvälisen tutkimuksen koulu perustettiin tavoitteena luoda erikoistunut jatkotutkinto kansainvälisille johtajille aiheellisista taloudellisista ja sosiaalisista kysymyksistä.

Koulun tuleva historia on kuitenkin vielä kirjoitettava: sivut, jotka kertovat tähän kovaan seikkailuun osallistuvien ylpeydestä ja intohimosta rakentaa maan edistymistä arvojen, ideoiden ja toiveiden voimalla.

Sijainnit

  • Bari

    Direzione amministrativa S.S. 100 Km 18 70010 Casamassima (BA), 70010, Bari

  • Milan

    viale Murillo, 17, 20149, Milan

Kysymyksiä