Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Liberty University Online

Liberty University Online

Liberty University Online

Johdanto

Uraauurtava etäopetus vuodesta 1985, Liberty University on nyt maan suurin yksityinen, voittoa verkossa yliopisto. Osana maailman suurin Christian yliopisto, Liberty University Online tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan verkko-opetusta.

Yli 95.000 opiskelijoita ympäri maailmaa nauttivat samaa laatua koulutukseen Libertyn asuin opiskelijoille lisätään joustavuutta online-luokat. Tarjoaa yli 245 etäopetuksen astetta todistus tohtoritasolle, Liberty Online on koulutuksen opiskelijoiden kuin Champions Kristuksen kautta verkko-opetusta.

Etäopetusohjelma tutkinto Liberty Online on investointi, joka tekee elinikäinen vaikutus. Sarjat at Liberty online Christian yliopisto opetetaan joustavasti virtuaaliluokka, suunniteltu niin harjoittaa ja haastava. Opiskelijat, jotka valitsevat verkko-opetusta on pääsy uskomattomilla oppimateriaalia ja voivat suorittaa etäopiskelu astetta omasta aikataulusta.

Liberty on jatkuvasti rankattu top 10 verkkoyliopistoista Online Education tietokanta, koska sen korkea säilyttämisen ja valmistumisen. Liberty on akkreditoitu komission oppilaitoksissa Southern Association of yliopistoissa ja kouluissa, korkeimman akkreditoinnin mahdollista.

Miksi Liberty University Online?

Yli 245 koulutusohjelmat Amerikan suurin, yksityinen, voittoa yliopisto Kaikki kurssit opetetaan kristillisen maailmankatsomuksen Alin opetusta hinnat parhaimmilla verkkoyliopistoista

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Lynchburg

    1971 University Blvd., 24515, Lynchburg

Kysymyksiä