Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Maitripa College

Maitripa College

Maitripa College

Johdanto

Maitripa College on ensimmäinen tiibetinbuddhalainen college Pacific Northwest, ja oli isäntänä Dalai Lama Environmental huippukokouksessa toukokuussa 2013. Maitripa College perustuu näkemykseen, että buddhalaisen ajattelun ja käytäntöjen on merkittävällä tavalla tehdä amerikkalaisille yhteiskuntaan ja kulttuuriin. Led Geshe Lharampa, Yangsi Rinpoche Maitripan koulutus malli perustuu kolmeen pilariin Scholarship, Meditaatio, ja palvelu, joka tarjoaa mietiskelevä ja muokkaava oppimiskokemus. Apurahat ja asetti sanghaa apurahoja, joustava aikataulu ja nähtävyyksiä Portland, Oregon, laita edullinen tutkinto tai täydennyskoulutukseen käden ulottuvilla. Maitripa on sekä college ja buddhalainen meditaatio keskus.

Maitripasta College

Meidän filosofia Education: kolmen pilarin

Uskomme voimaa koulutus viljellä mahdollista luoda mielekästä elämää. Ytimessä on Maitripa College koulutus ovat kolme pilaria Scholarship, Meditaatio, ja palvelu.

Kolme pilarit Education at Maitripasta College

Sekä Master of Arts buddhalainen Studies ja Master of Divinity astetta, kolmen pilarin Scholarship, Meditaatio, ja palvelu ovat perustavaa. Ymmärrämme, että mikä tahansa näistä kolmesta pilarista on saatavilla useilla eri tavoilla elämässämme-tarkkaavaisuus harjoitusten dharmakeskuksissa, oppilaitokset, ja ei-voitot ovat kaikkialla. Vain Maitripa College ne yhdistetään luoda muokkaava ja integroidun koulutuksen, joka on maadoitettu perinne.

Ainutlaatuinen Maitripa College on se, että meidän meditaatio ja filosofian kurssit opetetaan sekä koulutettu Länsi tutkijat ja perinteisesti koulutettu tiibetiläisten mestareiden, kuten ydin tiedekunnan tällä hetkellä Geshe Lharampa Yangsi Rinpoche, joka puhuu sujuvasti Englanti ja antaa opetusta tavalla että on rentoutunut, rakastava, ja suoraan omasta kokemuksestaan.

Apuraha

Kautta tiukka akateeminen tutkimus, mukaan lukien kursseja Lamrim, madhyamakan Kihloissa buddhalaisuus, historia buddhalainen filosofian teoriat ja menetelmät, ja enemmän, meillä on pääsy sekä leveys stipendin saatavilla Western Academy ja syvyys tiedon ja viisauden lähetetään kautta Gelug perinteen tiibetinbuddhalaisuuden. Avoimen vuoropuhelun ja seminaari-tyyliin luokat, meidän tiedekunnan ja opiskelijoiden tehdä buddhalainen stipendin henkiin.

Meditaatio

Toisin kuin monet paikkoja, joissa voi harjoitella mindfulness tai meditoida tänään, meidän Meditaatiokursseja yhdistetään tutkimus ja tarjoavat selkeän ja suoran polun perehtyä mieleen. Kautta alkualtistusta polun kautta klassisen ja modernin kirjallisuuden, välittömästi istuu käytännössä samalla luomme kartan ymmärtämiseen kokemuksiamme meditaatiossa. Seurauksena meditaatio pilarin, me oppia vastamyrkkyjen innokas tai tylsä ​​mielen sekä teoriassa että käytännössä. Meidän luokat ovat kerralla moderneja, keskittyi yhteisiin kysymyksiin ja harhaluuloja nykyajan käytäntö, ja vanha, salakuuntelu perinteinen ja aika-testattuja menetelmiä perehtyminen mielen.

Palvelu

Palvelu pilari on, jos "kumi täyttää tien" sisällä Maitripan College koulutus. Exploring suhteet ulkopuolella College perusteilla opiskelijat ovat parina yhteisö kumppani, jonka kanssa he omistaa aikaansa ja vaivaa palvelua. Työskentely saattohoidon, vankiloissa, kouluissa, joissa kodittomat yhteisöä ja uskontojen ympäristöissä, tai useita muita vapaaehtoisten valmiuksia ja noin Portland, opiskelijat ohjataan kehittämään henkilökohtaisen hengellisen muodostamisen perustana, josta ottamaan tutkimuksen ja käytännössä pois tyyny ja maailmaan hyödyttää toisia.

Heidän ensimmäisellä puoliskolla Palveluoppiminen koulutuksen opiskelijat keskittyvät tarveanalyysi tutkimus kohdennettujen sosiaalisen palvelun ryhmien Portland. Seuraavissa lukukauden, opiskelijat kouluttaa ja lopulta palvella valittujen kumppaniorganisaatioiden, ja osallistua säännöllisten istuntojen jäsennelty ja analyysi pienryhmissä Yangsi Rinpoche ja muita Maitripa henkilöstöä. Samalla opiskelijat hyötyvät kokemus useiden puhujien paikallisten palveluorganisaatio, joka liittyy luokan jakamaan tietojaan ja inspiraatiota.

Palvelu oppimisen ohjelma huipentuu lopussa kahden vuoden suullisesti ja kirjallisesti esitysten joilla pyritään integroimaan opiskelijoiden sisäistä ja ulkoista kokemuksia palvelua sekä contextualize heidän palvelukokemuksen laajemmalla paradigma koulutuksestaan ​​Maitripa.Ei riitä tulla intohimoinen. Sinun täytyy toimia. On kaksi näkökohtaa toimintaa. Yksi on voittaa vääristymät ja ahdistukset oman mielesi, eli suhteen rauhoittava ja lopulta hälventää vihaa. Tämä on toiminta myötätunnosta. Toinen on enemmän sosiaalista, enemmän julkista. Kun jotain on tehtävä maailmassa korjata vääryydet, jos on todella huolissaan hyötyvät toisten, yksi on mukana, mukana. His pyhyytensä Dalai Lama

Sijainnit

  • Portland

    1119 SE Market St. Portland, Oregon 97214, , Portland

Kysymyksiä