Keystone logo
Malmö University

Malmö University

Malmö University

Johdanto

Malmö University pyrkii olemaan osa yhteiskuntaa kaikilla tasoilla. Olipa kyse sitten alueellisesta, valtakunnallisesta tai maailmanlaajuisesta, sen painopiste on tehdä maailmasta parempi ja oikeudenmukaisempi paikka.

Meillä on tehtävä olla aktiivinen tutkimus-, koulutus- ja innovaatiokeskittymä. Tutkimuksemme on usein monialaista ja niitä harjoitetaan yhteistyössä yliopiston ulkopuolisten kumppaneiden kanssa.

Miksi valita Malmö University ?

Malmö University on ...

yhteistyöhön

Tarjoaa korkealaatuista koulutusta, jossa opettajat ja opiskelijat työskentelevät tiiviisti yhdessä, ja opiskelijat nähdään tärkeinä tekijöinä oppimisprosessissa.

yrittäjän

Edistää yrittäjyyttä ja innovatiivista oppimisympäristöä, joka vaikuttaa ja on vaikuttanut Malmö University koulutukseen ja tutkimukseen.

monitieteinen

Mukana on monitieteisiä ohjelmia, joissa opiskelijat oppivat eri tiedekunnista, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä yhä monimutkaisemmilla työmarkkinoilla.

monipuolinen

Todella kansainväliset luokkahuoneet, joissa noin kolmasosa opiskelijoista on kansainvälistä taustaa - korvaamaton opiskelijoille, jotka etsivät maailmanlaajuista uraa.

Iso, mutta ei liian iso!

Ruotsin yhdeksäs suurin korkeakoulu, 24 000 opiskelijaa.

maailmanlaajuinen

Opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella ulkomailla. Meillä on sopimuksia noin 250 yliopistoa ympäri maailmaa.

mukava

Kööpenhaminan kansainvälinen lentokenttä Kastrup (Tanska) on vain 20 minuutin junamatkan päässä, ja Kööpenhaminan kaupunki 30 minuutin päässä. Verkkoyhteydet täältä vievät sinut junalla ympäri Eurooppaa ja lentokoneella missä tahansa maailmassa!

Kampuksen ominaisuudet

    Sijainnit

    • Malmö

      Nordenskiöldsgatan 1, 211 19, Malmö

    Kysymyksiä