Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Johdanto

Oletko valmis muokkaamaan tulevaisuuttasi? Ei ole parempaa paikkaa aloittaa.

MCPHS on yksityinen, voittoa tavoittelematon, terveydenhuoltoon keskittyvä yliopisto, jossa on täysi valikoima terveydenhuoltoohjelmia. Opetuslaitoksena suhtaudumme intohimoisesti opiskelijoihin, ja he ovat yhtä intohimoisia etenemään uralla elintärkeällä alalla. Vaikka on lähes mahdotonta asettaa hintaa elämäsi rakentamiselle intohimosi ympärille, uskomme, että huomaat, että MCPHS on huomattava, monipuolinen arvo sille, mitä saat vastineeksi.

Tehtävä

MCPHS valmistaa valmistuneita edistämään terveyttä maailmanlaajuisesti huippuosaamisen, innovaation ja yhteistyön avulla opetuksessa, harjoittelussa, stipendeissä ja tutkimuksessa sekä muuttamaan yhteisöjä, joita he palvelevat.

Näkemys

MCPHS on terveydenhuollon ja ammatillisen koulutuksen innovaattori, joka valmistaa tulevia sukupolvia globaaleja johtajia ja edistää järjestelmiä ihmisten terveyden parantamiseksi.

 • Opiskelijoiden menestys: Valmistuneet ovat valmiita saavuttamaan korkeaa menestystä niin valitsemallaan uralla kuin elämässä.
 • Opiskelijakokemus: Opiskelijamme osallistuvat aktiivisesti oppimiseensa, heillä on vahva yhteys yliopistoyhteisöön ja he tuntevat olevansa voimia saavuttaa henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteensa.
 • Tiedekunnan ja henkilöstön menestys: Tiedekuntamme ja henkilökuntamme on tunnustettu korkea-asteen koulutuksen johtajiksi, koska he pyrkivät jatkuvasti kasvamaan ammatillisesti ja tekemään yhteistyötä yhteisönä.
 • Infrastruktuuri ja teknologia: Intellektuaalinen, fyysinen ja digitaalinen ympäristömme kutsuvat sitoutumaan, edistävät oppimista, omaksuvat innovaatioita, edistävät yhteistyötä ja tukevat laatua kaikessa toiminnassamme.

Tilastot

MCPHS on omistettu jokaisen opiskelijan menestykselle.

MCPHS:n opiskelijat ovat ammatillisesti keskittyneitä ja ajettuja, ja he edustavat melkein jokaista Yhdysvaltain osavaltiota ja kymmeniä ulkomaisia maita. MCPHS:llä ei ole vain rikas monimuotoisuus opiskelijakunnassamme, vaan se tarjoaa myös runsaasti erilaisia terveydenhuolto-ohjelmia, mikä vastaa monitieteistä tiimilähestymistapaa nykyaikaisissa terveydenhuoltolaitoksissa.

 • 80 % opiskelijoista palaa takaisin ensimmäisen vuoden jälkeen.
 • 72 % opiskelijoista valmistuu kuudessa vuodessa.
 • Yli 100 ohjelmaa kolmella kampuksellamme ja verkossa, kaikki suunniteltu valmistamaan seuraavan sukupolven terveydenhuollon johtajia.

Opiskelijat saavat kokemusta joistakin maailman parhaista terveydenhuoltolaitoksista.

Opiskelijoillamme on pääsy halutuimpiin harjoittelupaikkoihin, kliinisiin harjoittelupaikkoihin ja tutkimusmahdollisuuksiin aivan omalla takapihallamme. Johtavista Massachusettsin ja New Hampshiren keskustan johtavista sairaaloista Bostonin maailmanluokan Longwoodin lääketieteelliseen ja akateemiseen alueeseen opiskelijamme saavat arvokasta, todellista kokemusta laitoksista, mukaan lukien maan ykkönen lastensairaala ja Uuden-Englannin huippuluokan syövänhoito. keskustassa muutamia mainitakseni.

 • 7 500 avointa työpaikkaa keskimäärin Longwood Medical & Academic Arean laitoksissa vuosittain.
 • 5 Paikan päällä olevaa klinikkaa ja keskusta, joissa opiskelijat saavat käytännön kokemusta todellisista potilaista.
 • Family Nurse Practitioner -opiskelijamme näkevät 22 643 potilasta Manchesterin, Worcesterin ja online-ohjelmissamme yhden lukuvuoden aikana.

Opetuslaitoksena tiedekuntamme on keskittynyt opiskelijoihimme.

Toisin kuin tutkimuslaitokset, tiedekuntamme keskittyy yhteen asiaan: opetukseen. Arvostetut kokopäiväiset tiedekuntamme ovat kansallisten akatemioiden stipendiaatteja ja ovat toimineet kansallisten ammattiliittojen puheenjohtajina. He ovat lääketieteellisten lehtien toimittajia, liittovaltion rahoittamien tutkimusprojektien tutkijoita ja yritysjohtajia. Ennen kaikkea he ovat opiskelijoidemme mentoreita, erittäin tavoitettavissa ja tukevat.

 • 826 tiedekunnan jäsentä MCPHS:ssä.
 • 90 % päätoimisista tiedekunnan jäsenistä, joilla on terminaalitutkinto.
 • 13:1 Opiskelijoiden ja tiedekunnan välinen suhde.

Paranna opiskelijakokemusta elävän yhteisön avulla.

Ei ole sattumaa, että MCPHS sijaitsee Bostonissa, Worcesterissa ja Manchesterissa. Nämä paikat antavat opiskelijoillemme pääsyn joihinkin Uuden-Englannin arvostetuimmista terveydenhuoltolaitoksista. Lisäksi kampuksillamme on opiskelijoiden toimintaa. Opintojakson ulkopuolisten ja yhteistyömahdollisuuksien ansiosta opiskelijamme voivat hyödyntää yliopistokokemustaan parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Yli 100 klubia, järjestöä ja sisäistä urheilua opiskelijoiden käytettävissä.
 • Yli 35 000 korkeakouluopiskelijaa asuu vilkkaassa Worcesterin kaupungissa, MA.
 • Yli 30 ammattijärjestöä ja kerhoa saatavilla Manchesterin kampuksellamme.

  Kampuksen ominaisuudet

  Ystävystyä. Tee yhteyksiä. Tee ero.

  MCPHS:ssä voit muodostaa välittömiä yhteyksiä muihin opiskelijoihin ja henkilökuntaan, jotka ovat yhtä intohimoisia terveydenhuollossa kuin sinäkin. Se on kauneus uppoamisessa yhteisöön, joka on täysin omistautunut terveystieteisiin. Osallistu lukemattomiin klubeihin ja järjestöihin, sisäiseen urheiluun, kampuksen kulttuuritapahtumiin ja moniin ovemme ulkopuolella tarjottuihin asioihin. Ja hyödynnä kokemuksesi täällä MCPHS:ssä.

  Boston, Massachusetts

  Tunne energia terveydenhuollon keskuksessa.

  Vaikka olemme Bostonin vanhin korkeakoulu, kampuksemme on modernin innovaation määritelmä. Sijaitsee maailmankuululla Longwoodin lääketieteellisellä ja akateemisella alueella, kaikki mitä Bostonilla on tarjottavanaan, on aivan vieressämme. Tämä dynaaminen ympäristö tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuksia akateemisiin ja kliinisiin kokemuksiin joissakin maailman arvostetuimmista lääketieteellisistä ja tutkimuslaitoksista.

  Worcester, Massachusetts

  Elä ja opi urbaanissa mahdollisuuksien keskustassa. Massachusettsin keskustassa 40 kilometriä Bostonista länteen sijaitseva Worcester on terveydenhuollon ja koulutuksen keskus. New Englandin toiseksi suurimmassa kaupungissa asuu yli 30 000 opiskelijaa, viisitoista korkeakoulua, kymmeniä klinikoita ja useita suuria sairaaloita. Vilkkaalla keskustan kampuksellamme voit liittyä monipuoliseen joukkoon omistautuneita ammattilaisia, jotka pyrkivät parantamaan nykyistä uraansa tai aloittamaan uusia.

  Manchester, New Hampshire

  Viihdy tiiviissä yhteisössä. Manchesterin kampuksellamme on vain noin 80 kilometriä Bostonista, ja se sijaitsee kätevästi aivan keskustassa. Se tarjoaa loistavan yhdistelmän moderneja tiloja ja energistä opiskelijaväestöä sekä pienemmän New Englandin kaupungin hallittavuutta. Nauti rennosta tunnelmasta, kaupoista, ravintoloista, historiallisesta arkkitehtuurista ja klassisesta Uuden-Englannin viehätysvoimasta.

   Apurahat ja rahoitus

   MCPHS Advantage -stipendi

   Suorita onnistuneesti mikä tahansa kokopäiväinen MCPHS-tutkinto ja olet oikeutettu 50 % lukukausimaksusta stipendiin yhteen kuudesta osa-aikaisesta online-maisterin tutkinnosta, mukaan lukien terveydenhuollon hallinnan MBA!

   Koska suhtaudumme tosissaan opiskelijoiden koulutus-, ammatillisiin ja taloudellisiin tarpeisiin, teemme merkittäviä investointeja heidän jatkuvaan akateemiseen kehitykseensä. Tarjoamme kaikille MCPHS-opiskelijoille, jotka suorittavat onnistuneesti minkä tahansa kokopäiväisen MCPHS-tutkinnon, lukukausimaksun stipendin johonkin seuraavista kuudesta osa-aikaisesta online-maisteriohjelmasta:

   • MBA Terveydenhuollon Hallinnassa
   • Kansanterveyden maisteri
   • Maisteri sääntelystä ja terveyspolitiikasta
   • Terveystieteiden maisteri
   • Kliinisen tutkimuksen maisteri
   • Kliinisen johtamisen maisteri

   MCPHS Advantage -stipendi ei ainoastaan kevennä toisen tai jatkotutkinnon ansaitsemisen taloudellista taakkaa, vaan myös vie sinut nopealle tielle menestykseen monilla terveydenhuollon aloilla. Monitieteinen, tiimipohjainen lähestymistapamme on suunniteltu laajentamaan koulutusmahdollisuuksiasi ja ammatillisia mahdollisuuksiasi.

   Rankingit

   #1 Yliopisto Yhdysvalloissa ansaintavoimaa varten

   Wall Street Journal/Times Higher Education College Rankings for 2018 nostaa MCPHS:stä valmistuneet ykköseksi.

   AA Standard and Poor'sin (S&P) rahoitusluottoluokitus

   MCPHS sai Standard and Poor'sin (S&P) parhaan luokituksen taloudellisen vahvuuden ja vakauden osalta.

   # 4 Yhdysvaltojen muuttavin korkeakoulu

   Money-lehden vuoden 2020 muuttavimpien korkeakoulujen luettelossa MCPHS on maan neljännellä sijalla.

   English Language Requirements

   Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

   Sijainnit

   • Boston

    179 Longwood Ave Boston, 02115, Boston

    • Worcester

     19 Foster St., 01608, Worcester

     • Manchester

      1260 Elm St., 03101, Manchester

      Kysymyksiä