Keystone logo
© Domus Academy
Mediterranea University of Reggio Calabria

Mediterranea University of Reggio Calabria

Mediterranea University of Reggio Calabria

Johdanto

Kaupungissa keskellä Välimeren YLIOPISTO tarjoaa runsaasti tietoa rakennettu kaikilla osa tällä alalla: ihanteellinen ponnahduslauta niille, jotka haluavat opiskella Reggio ja rakentaa omaa tulevaisuuttaan kaupunki pääkaupunkiseudun hengitys, harjoittaa sen kauneuden.

Perustettiin vuonna 1982, Università Mediterranea on suorittanut uudelleenjärjestely suunnitteleman uudistuksen ja nyt esitetään kuusi osastojen maatalouden, arkkitehtuurin ja teknisen lain kuusikymmentä laboratorioissa ja uudistetun koulutus tarjous.

Se on saatavilla opiskelijoille uusi alue omistettu hallinnolliset palvelut, langaton, stipendit, uusi Residence lisätä kantokykyä offsite ja ulkomaisten opiskelijoiden, teatteri työpajoja ja 200 Erasmus-apurahoja opiskelemaan ulkomaille.

Täyden kulttuuritapahtumakalenterin ympäri vuoden Università Mediterranea yhdistää sitoutumisensa tutkimukseen ja opetukseen. Konsertit, työpajoja ja toiminta yhteistyössä opiskelijajärjestöjen sijoitetaan kohdissa omistettu tiedottaminen yliopiston verkkosivuilla.

Webistä kulkee myös tärkein tarjota palveluja opiskelijan: rekisteröinti, verot ja college uran ovat tietokoneeseen. Ja pitää itse tiedottaa Università Mediterranea säännöllisesti uutiskirjeitä, henkilökohtaisia ​​sähköposteja ja sivut Facebookissa ja Twitterissä. Paljon huomiota suunta ennen ja jatko-kuraattori UniOrienta yksiköiden kanssa neuvonta, harjoittelupaikkoja ja tapaamisia kouluissa.

Sijainnit

  • Reggio Calabria

    Salita Melissari, 89124, Reggio Calabria

Kysymyksiä