Maisterin tutkinto elintarviketieteestä ja -tekniikasta
Mediterranea University of Reggio Calabria
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Reggio Calabria, Italia
Kieli (kielet
Italialainen
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Oct 2024
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Elintarviketieteen ja tekniikan maisterikurssin tavoitteena on antaa kolmivuotisella tutkinnolla luokassa L-26 hankitun teoreettis-tieteellisten näkökohtien vankan valmistautumisen pohjalta syventävää tietämystä maatalouden teknisen johtamisen alalla. elintarvikejärjestelmät ja toimitusketjut . Kurssilla koulutetaan myös korkean profiilin ammattilaisia, jotka osaavat käyttää laajaa tietämystä tulkitsemaan, kuvaamaan ja ratkaisemaan innovatiivisella tavalla elintarvikeketjuihin liittyviä ongelmia. Maisterintutkintokurssilla opiskelijalla on mahdollisuus hankkia erityistietoa elintarviketieteen ja -tekniikan alalta.
Elintarviketieteen ja teknologian maisterintutkintokurssin koulutuspolku kiteytyy koulutussarjan kautta, jonka tavoitteena on:
- tieteellinen ja teknologinen valmistelu maatalouselintarvikkeiden tuotannon innovaatioiden suunnittelua ja hallintaa varten;
- tietämys elintarvikkeiden ja tarvittavien raaka-aineiden kemiallisen, fysikaalisen, ravitsemuksellisen, mikrobiologisen ja aistinvaraisen laadun arvioinnin teemojen syventämiseen;
- taidot tehdä järkevä valinta sopivimmat prosessit ja muunnosvaiheet nykyaikaiseen elintarviketuotantoon ja/tai elintarvikehallintoon.
- taidot arvioida kasvi- ja eläinperäisten tuotteiden aineenvaihduntaprosessien vaikutusta säilyvyys- ja muunnosprosesseihin niiden kaupallisen käytön kannalta
- taidot käyttää perinteisiä ja/tai uusia tekniikoita elintarvikkeiden säilönnässä, muuntamisessa ja käsittelyssä ja arvioida niiden vaikutusta säilyvyyden ja hygienia-sanitaarisen turvallisuuden kannalta
- taidot parantaa tyypillisiä tuotteita soveltamalla innovatiivisia muunnos- ja säilytystekniikoita sekä markkinatutkimusta ja strategioita.
Hänen ammatillinen toimintansa tapahtuu pääasiassa elintarvikealan yrityksissä ja kaikissa yrityksissä, jotka yhdistävät elintarvikkeiden tuotannon, muuntamisen, säilytyksen ja jakeluketjun, suurissa vähittäismyyntiyrityksissä, julkisissa ja yksityisissä elimissä, jotka suorittavat suunnittelua, analysointia, valvontaa. , sertifiointi, sekä ne, jotka tekevät tieteellisiä tutkimuksia elintarviketuotannon suojelemiseksi ja edistämiseksi, koulutuslaitoksissa, tutkimustoimistoissa ja vapaassa ammatissa.
Elintarviketieteen ja teknologian maisterin tutkinnon ammattiprofiili on riittävän eriytetty, ja siinä on analysoitu syvällisesti tietyt ammattialat ja saavutetaan tietyt ammattiprofiilit, jotta voidaan taata tarvittava joustavuus vastata työmarkkinoiden vaatimuksiin. , sekä yksityisiä että julkisia.
Vuosi I
- Stabilointi ja elintarvikkeiden säilöntä
- Elintarviketeollisuuden prosessinhallinta
- Elintarviketeknologian prosessit
- Alkoholijuomien tekniikka
- Maatalous-elintarvikealan yrityksen johto
- Tilastollisen käsittelyn ja kokeellisen tiedon louhinnan laboratorio
- Elintarvikkeiden fyysinen ja aistillinen analyysi
- Ruohoiset ruokakasvit
- Agroteollisuusjärjestelmien suunnittelu
- Vesijärjestelmät ja jätevesihuolto
- Maatalousteollisuuden rakennusten ja laitosten suunnittelu ja hallinta
- Elintarviketurvallisuus ja valvonnan analyyttiset tekniikat
Vuosi II
- Hyödykkeiden puolustaminen ja sadonkorjuun jälkeinen patologia
- Sadonkorjuun jälkeinen patologia ja mykotoksiinit
- Elintarvikkeiden parasitologia
- Sadonkorjuun jälkeinen fysiologia
- Ruoan mikrobiologinen laatu
- Eläinten ruokintatekniikka ja rehun laatu
- Valitut aiheet
- Harjoittelupaikat ja ulkoiset harjoittelut
- Harjoittelut ja perehdytys
- Viimeinen koe