Keystone logo
© Domus Academy
MELIUSform Business School

MELIUSform Business School

MELIUSform Business School

Johdanto

MELIUSform Business School , kiitos sekä jäsentensä että henkilöstönsä koulutusalan kokemuksen, on vuodesta 1996 lähtien tuonut ainutlaatuista osaamista ammatillisen ja esimieskoulutuksen markkinoilla . Tavoitteena on vaikuttaa positiivisesti yksilöiden ja organisaatioiden tulevaisuuteen heidän todellisiin tarpeisiinsa suunniteltujen koulutusten kautta.

MELIUSform Business School panostaa paljon energiaa ja resursseja arvon levittämiseen, mistä on osoituksena jatkuvasti työelämän trendejä vastaava opetus, uteliaisuus, pragmatismi ja innovaatiovoima.

Koulutuksen suunnittelun innovaatio on mahdollistanut MELIUSform Business School voittaneen SMAU Milan 2020 -palkinnon ja AIF Adriano Olivetti -palkinnon tutkimuksen ja innovaatioiden ykkösluokituksena.

Tuotteemme

MELIUSformilla vapauta harjoittelusimissä haluat, milloin haluat, miten haluat!

Tällä hetkellä MELIUSform Business School tarjoaa koulutusta kolmella eri tavalla:

perinteisessä luokkahuoneessa , Milanon, Rooman ja Padovan toimistojen kutsuvissa ja viihtyisissä tiloissa;

suoratoistossa (VLS) , jonka avulla voit olla reaaliajassa vuorovaikutuksessa opettajien ja muiden osallistujien kanssa;

On Demand eli "lykätty suoratoisto" mahdollisimman joustavasti, seuraamalla niitä "minne haluat", "kun haluat" ja "millä tahansa laitteella": Smart TV, PC, Tablet, Smartphone jne.

Kaikissa tapauksissa pääsy uudelle MELIUSform-virtuaalikampukselle taataan, kun kaikki opetusmateriaali (moniste, harjoitukset, tapaustutkimukset, videot, testit, uutiset jne.) on integroitu samaan digitaaliseen ympäristöön, jotta voidaan turvautua -syvyysopintojen tai oppituntien palautuminen.

Harjoitteluasi tukevat palvelut

Sijoitus ja ura

Autamme sinua rakentamaan henkilöbrändiäsi. Tarjoamme laadukasta palvelua valmennukseen ja tutorointiin omistautuneiden asiantuntevien psykologien ja kouluttajien avustuksella.

Ilmaiset webinaarit

Ilmaiset webinaarit, joilla on korkea koulutusarvo. Uusi tapa kokea harjoittelu mukavasti kotoa käsin ja täysin ilmaiseksi.

Ilmaiset Excel®-sovellukset

Excel®️ ohjelmistot ja sovellukset (myös ilmaiset). Excel®️ ohjelmistot ja mallit ammattien harjoittamisen konsultointiin ja mikroongelmien ratkaisemiseen.

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

  • Rome

    Via Duilio, 12, 00192, Rome

    Kysymyksiä