Keystone logo
Mercy College

Mercy College

Mercy College

Johdanto

Mercy College on dynaaminen, monipuolinen New York City area college joiden opiskelijat ovat henkilökohtaisella tehtävä: saada irti elämän saada irti heidän koulutukseen.

Vuonna 1950 Mercy tarjoaa yli 90 ja jatko-tutkinto ja todistus ohjelmia viiden kouluissa: Business, Education, Terveys- ja luonnontieteet, humanistinen ja yhteiskuntatieteellinen ja Behavioral Sciences. Mercy College haastaa tiedekunnan ja henkilökunnan lisätään korkeakoulutuksen työtä kaikille tarpeeksi nälkäinen ansaita parempi paikka elämässä. With kampuksilla Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan ja Yorktown Heights, vireys kollegion kulttuurin pitää yllä monipuolinen ylioppilaskunnassa ympäri aluetta.

Mercy102

Muokkaava Educational Experience
Mercy haastaa jokaisen sen ja jatko-opiskelijat ylittämään henkilökohtaisen ja henkisen odotuksia. Mercy valmistuneet osoittavat menestys ja luottamusta kaikkialla ammatillisen ja ammatillisen spektrit, ja vaikutusten paikkakunnillaan tai ympäri maailmaa on osoitus valtuuttamisesta kasvattava kokemus.

Mercy vilkkaan akateemisen yhteisön suuri painoarvo oppimista luokkahuoneen ulkopuolella reaalimaailman kokemuksia. Tämä lähestymistapa stipendin kannustaa opiskelijoita soveltamaan mitä he oppivat luokkahuoneessa elämän valmistumisen jälkeen. Mercy maailmankuulu tiedekunnan tiivistä opiskelijoiden näissä projekteissa.

Mercy_York

Mercy on yhdistää opiskelijoiden kanssa maailman. Kollegio on rikas yhdyskuntapalvelua kautta "Mercy antaa takaisin" aloite, joka kannustaa opiskelijoita osallistumaan, ja lyijy, palvelu-oppimisen mahdollisuuksia. Tämä on osoitus Mercy historian ja arvot, jotka sisältyvät Mercy College tiiviste (Inserviendo Consumere, kulutetaan palvelu).

Kampuksella tapahtumia ja kansainvälisiä matka kokemuksia auttaa oppilaita löytämään ja arvostamaan kulttuurien kaukana kotoa. Meidän valmistuneet ovat sitoutuneita kansalaisia.

Mercy101

PACT Advantage
Sitoutunut tukemaan opiskelijoiden koko koulutuksen, Mercy College tarjoaa henkilökohtaista oppimiskokemus, joka sisältää poliisiakatemian Henkilökohtainen Achievement Contract (PACT) ohjelma. PACT on kansallisesti tunnustettu mentorointiohjelma joka toimii mallina opiskelija menestys. www.mercy.edu/ 877-MERCY-GO.

Your PACT mentori on piste henkilö, joka auttaa navigoimaan opiskelijaelämään. Mentori auttaa ymmärtämään ja hakea taloudellista tukea, valita oikea suuret, valitsemalla ja ilmoittautua luokkiin, seurata akateemista edistymistä, kehittää johtamistaitoja, maa työharjoitteluun, ja valmistautua työhaastatteluun.

Mercy_ny

Halutun Campus Ympäristö
Henkeäsalpaava luonnon Hudsonjokeen erottaa Mercy luonnonkaunis kampuksen idyllisessä Dobbs Ferry. Dobbs Ferry pääkatu, vain muutaman askeleen päässä kampuksella, tarjoaa viehättäviä ravintoloita, putiikkeja, ostoksia, kahviloita ja vilkas yhteisön elämään. Metro-North rautatieasemalle, joka sijaitsee kampuksella, tekee New Yorkissa saatavilla. Tulet Manhattanin sydämessä, Grand Central Station, alle 30 minuuttia. Tutki taidetta MoMA, kokevat Broadway, luistella klo Bryant Park, löytää ooppera Metropolitanissa, saalis peli Yankee Stadium tai Shea, tutkia Central Park, Metropolitan Museum of Art ja kasvitieteellinen puutarha, ja saada kokemusta lukemattomia työharjoittelun ja työmahdollisuuksia.

Mercy muut kampuksilla Manhattanilla sijaitsevat, Bronxin ja Yorktown Heights, tarjoavat joustavuutta ja mukavuutta.Edullisuus
Mercy tarjoaa yhden pienimmän yksityisen college lukukausimaksuista hinnat kansakunnan ja alin New Yorkin osavaltiossa. The College tarjoaa myös antelias stipendin paketteja korkean saavuttamiseksi opiskelijoille. Olipa opiskelijat ovat asuin- tai työmatkat, he löytävät runsaasti mahdollisuuksia ja rikastuttava college kokemus murto-osa keskimääräinen kansallinen kustannuksia.

Mission Statement

Mercy_DF1

Mercy College on sitoutunut tarjoamaan motivoituneita opiskelijoille mahdollisuuden muuttaa heidän elämänsä kautta korkeakoulutuksen tarjoamalla taiteet ja ammatillisen ohjelmia yksilöllisiä ja laadukkaita oppimisympäristöjä, mikä valmentaa opiskelijoita lähtemään palkitsevaa uraa, jatkaa oppimista läpi elämän ja toimimaan eettisesti ja vastuullisesti muuttuvassa maailmassa.

MercyMission

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • Dobbs Ferry

  Mercy College 555 Broadway, 10522, Dobbs Ferry

 • New York

  47 West 34th Street (Herald Square), 10001, New York

 • New York

  1200 Waters Place, 10461, New York

  • Yorktown Heights

   2651 Strang Boulevard Yorktown Heights, 10598, Yorktown Heights

   • USA Online

    USA Online, Yhdysvallat

    Kysymyksiä